ВолодимирШ12
Читач
- Дописи
- 2
- Реакції
- 0
- Бали
- 1
ВолодимирШ12 не надав(-ла) жодної додаткової інформації.
Доброго дня всім. Мені 23 роки. Так склалось, що для оплати навчання минулого року не знайшлось іншого виходу, як взяти МФО (декілька штук), які виросли до приблизно 40 000 гривень на січень 2025 року. Після цього я запланував заробіток, але через особисті обставити не зміг знайти роботу на даний момент, сума збільшилась до 80 000 гривень.
Підкажіть будьласка, які є варіанти виходу з ситуації?
Головне щоби родичі не дізнались про наявність кредитів мфо, тут справа ще в тому, що сім я має борги по комунальним послугам на схожу суму, тому й не потрібно роказувати про подібну суму ще.
Варіант платити регулярні платежі, поки не знайду роботу означає що до першої зарплати там буде 120 000 боргу. І вже регулярні будуть = зарплаті, і невідомо який час буде це продовжуватись
Варіант другий - зайняти в банку під менший відсоток
Варіант третій - продаж прикрас чи золота але буде менша сума
Останній варіант - поступове погашення з тілом при отриманні ЗП, але тоді точно подзвонять родичам ті компанії, у який буде прострочка 30 днів, потім - 60 днів, і мабуть будуть такі де 90 днів
Сімкарту міняти складно.
Дякую
Підкажіть будьласка, які є варіанти виходу з ситуації?
Головне щоби родичі не дізнались про наявність кредитів мфо, тут справа ще в тому, що сім я має борги по комунальним послугам на схожу суму, тому й не потрібно роказувати про подібну суму ще.
Варіант платити регулярні платежі, поки не знайду роботу означає що до першої зарплати там буде 120 000 боргу. І вже регулярні будуть = зарплаті, і невідомо який час буде це продовжуватись
Варіант другий - зайняти в банку під менший відсоток
Варіант третій - продаж прикрас чи золота але буде менша сума
Останній варіант - поступове погашення з тілом при отриманні ЗП, але тоді точно подзвонять родичам ті компанії, у який буде прострочка 30 днів, потім - 60 днів, і мабуть будуть такі де 90 днів
Сімкарту міняти складно.
Дякую