На які свята чекати пропозицій "тільки сьогодні"?

• Автор теми Автор теми Rostyslav
  • Дата початку Дата початку
  • Відповіді Відповіді 21
  • Перегляди Перегляди 541

Rostyslav

Форумчанин
Дописи
67
Реакції
32
Бали
5090
Rostyslav не надав(-ла) жодної додаткової інформації.
Бачив, що багато шараг пропонують акційні пропозиції під Новий Рік, однак в мене, на жаль, протермінування тільки почались. На які свята зазвичай чекати неймовірних пропозицій? Чекати аж до Великодня чи раніше теж є щось таке? В мене ще день народження навесні, чи чекати в цю дату пропозицій? Хотілось би почути про ваш досвід. Заздалегідь дякую за відповіді.

Бачив, що багато шараг пропонують акційні пропозиції під Новий Рік, однак в мене, на жаль, протермінування тільки почались. На які свята зазвичай чекати неймовірних пропозицій? Чекати аж до Великодня чи раніше теж є щось таке? В мене ще день народження навесні, чи чекати в цю дату пропозицій? Хотілось би почути про ваш досвід. Заздалегідь дякую за відповіді.
На день народження кали просто на один день виключили продзвін😂

Ну 23 лютого ми уже не святкуємо)
Залишається 8 березня)

А може до дня Святого Валентина щось вигадають ще?
в нас зараз свят багато- старий новий рік, Різдво по старому стилю і так далі, а якщо серйозно , в країні не до свят, а тим , хто дзвонить взагалі по барабану, там гроші давай....

в нас зараз свят багато- старий новий рік, Різдво по старому стилю і так далі, а якщо серйозно , в країні не до свят, а тим , хто дзвонить взагалі по барабану, там гроші давай....
Ну вони ж прив'язують свої пропозиції до Нового Року, писали ще за Великодень, от вирішив дізнатись, можливо в них ще якісь свята там є

Ну вони ж прив'язують свої пропозиції до Нового Року, писали ще за Великодень, от вирішив дізнатись, можливо в них ще якісь свята там є
так, але кожному по різному пропонують одні і тіж контори

Якщо протермінування тільки почалися, то чекайте акцій на наступний рік)

Ніфіга собі, може ДН просто випало на неділю?) Бо шось слабко віриться в їх такий альтруїзм
Ні)це був робочий день😂 мене ще досі деякі шаражки з днем народження по емейлу вітають😂я вже в них 3 роки нічого не беру

Назад
Угорі