На все На все - суд. Що буде якщо не піти на засідання?

• Автор теми Автор теми Dream
  • Дата початку Дата початку
  • Відповіді Відповіді 13
  • Перегляди Перегляди 794

Dream

Читач
Дописи
4
Реакції
1
Бали
1
Dream не надав(-ла) жодної додаткової інформації.
На все підготовлює позовну заяву до суду. На цей час не маю змоги ані сплатити кредит, ані потім виплачувати по рішенню суду, лише реструктуризація. Тіло 10400, с відсотками 32500. Що буде якщо не прийду до суду і не буду захищатися?

На все підготовлює позовну заяву до суду. На цей час не маю змоги ані сплатити кредит, ані потім виплачувати по рішенню суду, лише реструктуризація. Тіло 10400, с відсотками 32500. Що буде якщо не прийду до суду і не буду захищатися?
Вони подали чи тільки лякають?

А як ви дізналися що вони подають до суду? Якщо вони пишуть смс то можете не хвилюватись це залякування. Якщо вони дійсно подадуть до суду, ви про це можете і не дізнатись, прийдуть документи з суду. Якщо ви не будете захищатись, вони присудять всю сумму, судовий збір+ можуть за адвоката ще. Заблокують картки.

А як ви дізналися що вони подають до суду? Якщо вони пишуть смс то можете не хвилюватись це залякування. Якщо вони дійсно подадуть до суду, ви про це можете і не дізнатись, прийдуть документи з суду. Якщо ви не будете захищатись, вони присудять всю сумму, судовий збір+ можуть за адвоката ще. Заблокують картки.
Кажуть, що вони виграють суди. Все, що нарахують,все присуджують людині виплачувати. Тому і не бачу сенсу захищатися, бо то ще затрати на адвоката,а грошей нема в мене вже.

Кажуть, що вони виграють суди. Все, що нарахують,все присуджують людині виплачувати. Тому і не бачу сенсу захищатися, бо то ще затрати на адвоката,а грошей нема в мене вже.
По перше перестаньте з ними спілкуватись, установіть антиспам, розмова з ними ні до чого не приведе, тільки лапшу вам вішають, вони можуть розповідати все що завгодно, аби ви оплатили всі їхні заохочення.. Якщо захищатись з адвокатом, то є шанс взагалі нічого не платити, або тільки тіло, бо доказати що ви у них щось брали, треба ще постаратись, чи законно вони Вам нарахували такі відсотки ті інше. головне не пускати на самотік і боротися до самого кінця, усіма можливими варіантами.

С юр стимула написали? Это просто пугалка.

Так, юридичний стимул. В групі написано що вони подають до суду. І виграють ще суди.
Это просто пугалка. Они всем пишут. Если будут подавать - предупреждать не будут. Проверяйте себя на судебной власти и все.

Это просто пугалка. Они всем пишут. Если будут подавать - предупреждать не будут. Проверяйте себя на судебной власти и все.
Ви впевнені? В інших темах пишуть, що це дійсне адвокатське обʼєднання.

Ви впевнені? В інших темах пишуть, що це дійсне адвокатське обʼєднання.
Это юридическая компания.
Они могут и пугать, а могут и в суд подать. Вероятность, что подадут высокая

Они пока только на кредит кассу работают?
В целом, да. По другим вроде не выпрыгивали.
Но!!!
Как только у них будут успешные дела, а они будут, сразу могут и другие конторы к ним поскакать.
Почему будут успешные дела? Очевидно же: заочные решения.

Назад
Угорі