на свої потреби взяв кредит привабанка

• Автор теми Автор теми сергій75
  • Дата початку Дата початку
  • Відповіді Відповіді 0
  • Перегляди Перегляди 818
Стан
В цій темі не можна розміщувати нові відповіді.

сергій75

Форумчанин
Дописи
126
Реакції
78
Бали
68
сергій75 не надав(-ла) жодної додаткової інформації.
прошу вибаченя що турбую
напишу свою історію
на свої потреьи взяв кредит привабанка, мав роботу дохід близько 10000грн, платив мінімальний платіж в привату, все норм.
в квітні 2018 потрібні додаткові кошти. взяв кредит в агрікольбанк 25000 на два роки, в сумі платив по 4000 грн (2500 приват + 1500 грн агріколь) все норм.
потів в вересні світ перевернувся, на роботі перестають платити заробітну платню, де брати гроші для кредиту? ...звістно в МФО, перший пішовчи алекскредит, чи манівео не ма'ятаю, взяв 1500 відав, потім взяв 2500 відав, так жовтень, так листопад, іііі. +форзакредит...
висновки на сьогодні агріколь до 25 числа 1500 грн де взять, приват 2500 грн до 25 (послідньогочисла місяця) де взять, місяць назад для пролангації взяв в альфа банк 10000 на три роки, з першого до 8 квітня треба заплатити 960 грн, з форза креит пролангація до 15 квітня, в монівео сьогодні останій день або плати або пролангація, в алекскредит завтра такаж сиуація, або плати абло пролангація.
вчора у вас зареєєструвався, дакую адміну що створив такий ресурс. після реєстрації прочитавши про форза ледь лікті собі не повідкушував, 1998 грн відав хтозна кому, писав оператору павлу про договір, про статі кпк УКРАЇНИ, про те щоб надав мені договір... в павла мороз.
сьогодні з манівео иаке саме, надайте паперовий договір на адресу фактичну, ноль реакції.
висновок неплатитиму МФО.
кредити платитиму. там є документ, не подобається то мені, лише хіба до суду подати. але то вже інша історрія.
прочитав в законодатстві України
для фіксованої процентної ставки:
зі строками запозичень до 1 року - не вище 9,8% річних;
зі строками запозичень від 1 до 3 років - не вище 10% річних;
зі строками запозичень понад 3 роки - не вище 11% річних;
для плаваючої процентної ставки
виходить з цього я вже заплатив всим МФО?
буду вдячний за відповіді і розуміння

Стан
В цій темі не можна розміщувати нові відповіді.
Назад
Угорі Унизу