Candy
Форумчанин
- Дописи
- 13
- Реакції
- 2
- Бали
- 278
Candy не надав(-ла) жодної додаткової інформації.
Доброго дня, шановне товариство! Я вже колись була зареєстрована на форумі років так 4 назад, знайшла багато цікавої та корисної інформації тут, за це дуже дякую) хвала Богу розрулила все зі своїми боргами (крім трьох Мфо які не захотіли домовитися, ото так і висять). І тут нежданно нагадано знов в моє життя, а точніше в життя моєї сім’ї влізли ці падли. Діло було так, подзвонила я тіткі взнати як її справи, а та каже, що її карти заблоковані, вона ж в банк, там сказали, що це виконавчій напис від приватного виконавця Манікін Д. С. Стягнення заборгованості 13 500. Заходим ми в її кредитну історію, а там все червоне( моя тітка давно брала кілька раз кредити, але тільки в банках і це було дуже давно. Але з Мфо вона ніколи справ не мала. Вона ж звичайно першим ділом пішла до нотаріуса на консультацію, подали вони заяву в поліцію і далі вже й на суд будуть подавати. Але я от все одно думаю розмишляю, яким чином можна взяти кредит на людину?? Веду так сказати своє розслідування в моїй голові. Справа в тому, що на її номер оказується (вона мені тільки сказала про це) ще роки 2 назад пару раз дзвонили і питали чи оформлює вона займ, вона сказала я нічого не замовляла. Ну каже подумала якісь шахраї телефонують, а потім вона змінила сім, бо стара була велика і не підходила в новий телефон. Ну короче вона не придала значення цим дзвінкам. А тут же ми заходимо в кредитну історію а там займів 10, суми від 1000 до 6000 тіло. І от мені цікаво як??? Виходить що хтось брав займи на її імʼя, але з іншого номера і на іншу карту??? Як таке може бути? Мабудь ті, що їй пару разів дзвонили для підтвердження може й не видали той займ, але як на рахунок їнших десяти??? Сімку вона змінила десь аж через півроку після тих пару дзвінків з контор. Інші 10 контор їй не дзвонили і не приходили ніякі сим на її номер типу «через пару днів вам треба повернути займ»(я ж знаю що ці контори купа чим шлють і дзвонять). А тут ні. В мене не вкладається в голові як це все може бути. Хотіла би почути ваші думки та версії, бо мені не дає покою це питання! Чи був хтось в схожій ситуацїї?? Чи може кібер поліція знайти тих хто це зробив?? Бо чула що вони ніхера не роблять, може постраждати ще хтось від рук таких шахраїв! Та й мені самій цікаво Шо це за *****!