На кредитном комитете пересмотрят процентную ставку

• Автор теми Автор теми Алла1891
  • Дата початку Дата початку
  • Відповіді Відповіді 21
  • Перегляди Перегляди 2K

Алла1891

Форумчанин
Дописи
479
Реакції
145
Бали
343
Алла1891 не надав(-ла) жодної додаткової інформації.
подскажите пожалуйста , звонил только что с кредит кассы , сказали что сегодня будет какой то кредитный комитет, типа будут пересматривать ставку и т.д Расскажите что это, может кто сталкивался?

подскажите пожалуйста , звонил только что с кредит кассы , сказали что сегодня будет какой то кредитный комитет, типа будут пересматривать ставку и т.д Расскажите что это, может кто сталкивался?
Очередная пугалка от них, Они ещё и не такое будут говорит

Ну типо рассмотрят передавать Вас кому или нет, меня 3 раза таким пугали

підскажіть будь ласка....знаю що тут є багато такого, але не маю часу пошукати...прийшла відповідь від нацком по кредит касі що порушень не має. Тіло кредиту 6200, пролонгаціми оплачено 8тисяч. Зараз сума стоїть на місці, 9300. Чи варто писате ще одне звернення??

Добрый день.
Мне сегодня пришло смс от кредиткасы "Увага! Якщо Ви не шахрай, терміново зателефонуйте в укр кредит фінанс зп тел. 0443335143."
Кому то такое приходило? Что это вообще означает?

Добрый день.
Мне сегодня пришло смс от кредиткасы "Увага! Якщо Ви не шахрай, терміново зателефонуйте в укр кредит фінанс зп тел. 0443335143."
Та они всем такое шлют!

підскажіть будь ласка....знаю що тут є багато такого, але не маю часу пошукати...прийшла відповідь від нацком по кредит касі що порушень не має. Тіло кредиту 6200, пролонгаціми оплачено 8тисяч. Зараз сума стоїть на місці, 9300. Чи варто писате ще одне звернення??
Я пробовала с Е-Кеш, получила такой же ответ, как и в первый раз, только с припиской "мы вам уже отвечали"... Так что, думаю бесполезно.

Добрый день.
Это всем приходит, такие смс меня веселят) Я ещё они очень любят письма слать. Не берите в голову, они вообще безобидные клоуны.

Увага! Компанія УКР КРЕДИТ ФІНАНС розглядає можливість звернутися до правоохоронних органів з метою притягнення Вас до кримінальної відповідальності за ст. шахрайство за надання недостовірной інформації при отриманні кредиту борг 4 999,80 грн. 0443335143
Могут?????

Увага! Компанія УКР КРЕДИТ ФІНАНС розглядає можливість звернутися до правоохоронних органів з метою притягнення Вас до кримінальної відповідальності за ст. шахрайство за надання недостовірной інформації при отриманні кредиту борг 4 999,80 грн. 0443335143
Могут?????
Нет ,пугалка

Мені таке теж казали. Нічого такого не було, нічо не перераховували...то вони такскажуть шоб бігом платили їхні всі комітети видумані. Але договоритися з ними не можливо ні на тіло, ні на реструктур. І листи слала, і так говорила.. не можна ніяк.. але листи і дзвінки то в них ШОТО!!!!
Post automatically merged:

Могут?????
Ні! Не хвилюйтеся.

Мені телефонувати. Сказали, що після засідання комітету сума боргу збільшиться на 4000 тисячі. Вже майже 3 тижні сума не змінюється

Сегодня смс пришло,что подготовили заяву в суд,подадут ли?Тело 9700,не разу не пролонгировала,просрочка1,5 месяца

Думаю нету смысла(((Мне точно такое пришло,только суммы разные(кредиткасса и динеро-которым я выплатила больше чем нужно-и ответ всё верно-платите)Больше не писала...

Сегодня смс пришло,что подготовили заяву в суд,подадут ли?Тело 9700,не разу не пролонгировала,просрочка1,5 месяца
Звонят, пишут только вам?
Эти в суд не подают. Вроде бы.

Назад
Угорі