Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Нотатка: This feature may not be available in some browsers.
На мене не подали ще, та тільки декілька днів назад мій борг їм продали Каштан кредит. Скажіть будь ласка чи Факторинг Партнерс телефонують 3 особам?На кого подавали до суду "ФАКТОРИНГ ПАРТНЕРС?
Прийшло в електроному судді що надійшла копія позовної заяви до суду.
Хто мав з ними справу?Як результат в судовій практиці?
В мене в них Loany - загальний борг 17000, тіло 7000. Спочатку пропонували -20% списання потім -30%. Наразі за 10000 пропонують закриття і нижче не поступаються та на тіло поки не йдуть. Судом типу постійно погрожують, а ще клянчать хоча б мінімальний платіж хоч 100-200 грн. Типу після того можна буде подати до їх "кредитного комітету" на ще вигідніше списання - але це маніпуляція, причому дуже дешева.На кого подавали до суду "ФАКТОРИНГ ПАРТНЕРС?
Як ваші успіхи з судом? Виграли? Сьогодні мені прийшла судова ухвалаНа кого подавали до суду "ФАКТОРИНГ ПАРТНЕРС?
Ще тільки суд ідеЯк ваші успіхи з судом? Виграли? Сьогодні мені прийшла судова ухвала
Подавайте апеляцію. Що адвокат каже?А вчера ЕЙС-у проиграл суд 47000 грн
Ещё не говорил с адвокатом (она с нашего форума) думаю есть ли смысл в этой апеляции.. Это опять же не бесплатная историяПодавайте апеляцію. Що адвокат каже?
Зрозуміла.Ещё не говорил с адвокатом (она с нашего форума) думаю есть ли смысл в этой апеляции.. Это опять же не бесплатная история