Милоан тупит или берет кредит на мое имя

• Автор теми Автор теми НатПас
  • Дата початку Дата початку
  • Відповіді Відповіді 15
  • Перегляди Перегляди 883

НатПас

Читач
Дописи
18
Реакції
2
Бали
278
НатПас не надав(-ла) жодної додаткової інформації.
Добрый вечер, подавала заявку на кредит в Милоан в апреле ,результат -вам отказано.Вчера захожу в лч а там
16.04.2019 Обробленно відмова у кредиті.
02.05.2019Відмінено закриття по строку.
После заявки на кредит 16.04, больше я заявок не подавала, как ето все докумекать , просветите.

Добрый вечер, подавала заявку на кредит в Милоан в апреле ,результат -вам отказано.Вчера захожу в лч а там
После заявки на кредит 16.04, больше я заявок не подавала, как ето все докумекать , просветите.
Коли хотіли брати кредит онлайн,картку вказували? Так!!!!!Заблокували? А ще краще ,закрили рахунок???

Счёт не закрыть, на карту поступлений ноль
Post automatically merged:

Значить, що пройшов місяць із моменту подання заявки, і тепер знову можна пробувати

Ну в мене так було, по крайній мірі. Потім вони свій промокод відразу прислали, щоб пробувати оформляти.

У меня такая же х..ня с ними. Забейте, сам смешу, сам смеюсь. Игрались, игрались да так и не дали. А так хотелось под 0 И спасибо, на один кредит меньше

У меня такая же х..ня с ними. Забейте, сам смешу, сам смеюсь. Игрались, игрались да так и не дали. А так хотелось под 0 И спасибо, на один кредит меньше
Я просила 3к отказали, дальше 5100відмінна закриття по строку.Но я на 5100не подавала и яка видминна по якому строку?

Значить, що пройшов місяць із моменту подання заявки, і тепер знову можна пробувати

Ну в мене так було, по крайній мірі. Потім вони свій промокод відразу прислали, щоб пробувати оформляти.
Дак я 5100и не просила.

А они вобще д*билы,2 раза хотела взять у них кредит,задрочили всех контактных и отказали.Ну а сейчас Большое спасибо)))

Я просила 3к отказали, дальше 5100відмінна закриття по строку.Но я на 5100не подавала и яка видминна по якому строку?

Дак я 5100и не просила.
Ну це вже у вас зовсім заплутано. (

Нє, ну я, як чесна людина, вказав один свій додатковий..
Але, все одно нас багато )
Ну у меня тоже мой вторый написан, правда номер не обслуживается уже года 2 :smile60: так что можно считать, ч о левый

Почему не позвонили им на гарячую линию и не уточнили,что это за безпредел?!Пусть знают,что вы контролируете это.

Назад
Угорі