милоан, охота на л0ха

• Автор теми Автор теми VADYM14
  • Дата початку Дата початку
  • Відповіді Відповіді 104
  • Перегляди Перегляди 5K

VADYM14

✩ Premium ✩
Дописи
5409
Реакції
13323
Бали
6780
VADYM14 не надав(-ла) жодної додаткової інформації.
сегодня, прислали смс, с предложением реструктуризации. Насторожило, слишком хорошие условия: "оплатите 100грн раз в две недели и любая сумма погашения тела". Зашёл в ЛК, а там, новый договор, задним числом (22.01.2020. а оформлялся - 22.11.2019), а главное - новые условия:-
Права та обов’язки сторін.

Позикодавець зобов’язаний:

На умовах, передбачених п. 2.1 цього Договору, в сумі, що передбачена п. 1.2. цього Договору, надати Позичальнику кредит в порядку, визначеному в цьому Договорі.

Прийняти від Позичальника або іншої особи належне виконання зобов’язань за цим Договором.

Позикодавець має право, крім інших передбачених законодавством та цим Договором прав:

Вимагати від Позичальника надання документів, які підтверджують виконання умов цього Договору, а також оцінювати такі документи для цілей цього Договору.

Безперешкодно отримувати від Позичальника та третіх осіб дані про його платоспроможність, у тому числі, про належність йому на праві власності майна, про розмір доходів та іншу інформацію, з метою аналізу спроможності Позичальника своєчасно повернути наданий кредит та сплатити проценти за користування кредитом.

Ініціювати внесення змін та/або доповнень до цього Договору.

Стягувати з Позичальника пеню за невиконання чи неналежне виконання умов цього Договору.

У випадку невиконання Позичальником умов цього Договору, Позикодавець має право звернути стягнення на майно, що належить Позичальнику на праві власності.

Відступати, передавати та будь-яким іншим чином відчужувати, а також передавати в заставу свої права за цим Договором (повністю або частково) на користь третіх осіб в будь-який час протягом строку дії цього Договору без згоди Позичальника. У випадку, якщо після відступлення прав вимоги за цим Договором Позикодавець отримає від Позичальника платіж (кошти) для погашення існуючої заборгованості за цим Договором, такий платіж (кошти) відповідно до ч.2 ст.516 Цивільного кодексу України Позичальнику не повертаються і зараховуються в рахунок виконання зобов’язань Позичальника за цим Договором

Мне тоже Miлоан предложили реструктуризацию но при условие оплаты пролонгации на три дня. Либо оплату тела с небольшим %

Я так поняла они предлагают всем разные условия типа реструктизации)

А мені не так повезло)))- готує документи для отримання виконавчого напису

Я так поняла они предлагают всем разные условия типа реструктизации)
Можуть і дві умови зразу, або реструктуризація або тіло і невеликий відсоток. Мені прислали 6 тис + 1000 грн зверху
А мені не так повезло)))- готує документи для отримання виконавчого напису
Брешуть

Можуть і дві умови зразу, або реструктуризація або тіло і невеликий відсоток. Мені прислали 6 тис + 1000 грн зверху
Мне прислали 10900 при теле 8 тыс либо реструктизация и платить 18 тыс.пока идут гулять

Мне тоже Miлоан предложили реструктуризацию но при условие оплаты пролонгации на три дня. Либо оплату тела с небольшим %
А мне прислали письмо на лoxа розщитаные. Типо по 1555 грн каждые две недели. На 6 платижей.
И типо пиню спишу. А вот теперь я считаю тело было 8000. Осталось 4999 тела. 3000 я им оплатила. Проценты насщитали 5000 с гаком. Типо спишут 3000 пени.
Если 1555 умножить на 6 платижей то получаеться почти 10000.
И че они списывать собрались. Кроме того после окончания срока договора проценты не имеют право насщитывать.

а я не выдержала и написала на них в Нацком сегодня .Договор с нарушениями- пункт 9.4 ОСОБЕННО.это как понять
9.2. Сторони підтверджують, що зобов’язання Позичальника за цим Договором не є нерозривнопов’язаними з особою Позичальника та можуть бути виконані як самим Позичальником, так і будь-якою третьою особою, у т.ч. спадкоємцем(ями). 9.3. Листування між Сторонами цього Договору здійснюється через особистий кабінет Позичальника, електронну пошту або пошту за адресами, зазначеними в розділі 10 цього Договору. 9.4. На правовідносини сторін не поширюється дія Закону «Про споживче кредитування». 9.5. Усі витрати, пов'язані з оформленням та виконанням цього Договору, у т.ч. винагороди банків пов’язаних з отриманням кредитних коштів та/або списанням, переказом коштів на рахунок Товариства з метою сплати заборгованості Позичальника за цим Договором, несе Позичальник. 9.6. У випадку якщо положення Правил суперечать умовам Кредитному договору (індивідуальній частині) застосовуються відповідні умови індивідуальної частини.

Я Вас давно заметила и вижу вы опытный в этих делах с МФО))) Вы уже давно с ними боретесь? И вообще кому-то платили хоть тело?
Не скажу что опытный, просрочки всего лишь 2 месяца, пока никому ничего не платит и скорее всего в этом году даже и не планирую

Назад
Угорі