• ЧАС ПРИЄДНАТИСЯ ДО НАС!
    Отримай БЕЗКОШТОВНУ консультацію адвокатів та необмежений доступ до матеріалів форуму😉
    Вже майже 35000 користувачів вибрали наш ресурс, щоб бути вільними від боргів!

ЗАРЕЄСТРУВАТИСЯ

Микрокредитные организации пошли на хитрость: комиссия за кредит

• Автор теми Автор теми Пчёл
  • Дата початку Дата початку
  • Відповіді Відповіді 21
  • Перегляди Перегляди 958

Пчёл

🔸Кредитный обуватель🔸
Перевірений
Дописи
7031
Рішення
1
Реакції
9598
Бали
3640
Пчёл не надав(-ла) жодної додаткової інформації.
Основное писал в этой теме, просто не сразу понял, что к чему. Думал только кредит7 наваливает комиссию, а оказалось не только.

Микрофинансовые компании ввели комиссию на кредит​

Оформил кредит в Credit7 на 10000 грн. Оплатил 2000, а сумма кредита оставшегося не 8000+%, а 9000+%.
И куда ж потерялась 1000 грн?
А правильно, она ушла в плату комиссии, которой не было, но она появилась.

Проверил Турбогроші, там то же самое: с 6000 грн навертели сразу 900 грн комиссии:
Турбогроші шахраї

Но в кабинете очень интересно все написано:
Комісія по кредиту МФО шахрайство

Комісія по кредиту в МФО

Вроде все хорошо. Не указано никакой комиссии вообще, пока не опускается ниже и смотришь:
Турбогроші комісія

А что это?
А это спрятанная осторожненько комиссия))

Поэтому, друзья, (те, кто ещё планирует что-то брать в мфо) имейте ввиду, что вас разведки на бабки))).

По ходу решили поднять доход, который просел с введением закона "ставка по кредиту не больше 1% в день".

Находчивые.

Выходит у меня так:
  • Кредит7 - 10000 тело - 0,47% в день - 1000 грн комиссия.
  • ТвояПозика - 4000 тело - 0.01% в день - 800 грн комиссия.
  • ТурбоГроши - 6000 тело - 0.095% в день - 900 грн комиссия.
Неплохо 👏👏👏:clapping::clapping::clapping:, браво

Она, разве, законна? Или "кто там читает, без лoxа и жизнь плоха"?

По договорам 24 року багатенько контор по вигадували комісію. Навіть ті ж Маніки її здається ввели( можу помилятися). Твоя позика, ФінХ, майкредит. Це ті в яких зʼявилася та комісія.
А від кредит 7 прям неочікувала такої підстави..

І тепер під соусом жирного промо коду ще йде неочікувана комісія, про яку пишуть десь у самому кінці договору мікробуквами.

Останнє редагування:
І тепер під соусом жирного промо коду ще йде неочікувана комісія, про яку пишуть десь у самому кінці договору мікробуквами.
Или в письме пишут 0.00 грн, человек даже не думает о том, что в договоре будет 1000 грн., а в договоре она есть)))
Пєдiki неприятные.

Я колись брав у фінх. Не пам'ятаю яка сума, але прийшло тисяч дві або три менше.
Я думав що в мене глюки якісь. Дивлюся брав таку суму. Сплачувати? Так, треба всю суму. Плюс відсотки.

Години три був ошарашений, відкрив договір а там мінус енна сума комісія.

Ну нічого. Раз так то так. Півроку вже чекають

То захист від лудіків, сам колись таким займався що брав кредит, а потім через 2 години повертав
А тепер неважливо коли повернеш уже заплатиш їм кругленьку суму

А в УБКИ нигде не указаны комиссии))

Вкладення

• Screenshot_2025-02-17-10-03-50-013_ua.ubki-edit.webp
    Screenshot_2025-02-17-10-03-50-013_ua.ubki-edit.webp
    22.8 Кб · Перегляди: 40
  • Screenshot_2025-02-17-10-04-19-326_ua.ubki-edit.webp
    Screenshot_2025-02-17-10-04-19-326_ua.ubki-edit.webp
    22.1 Кб · Перегляди: 43
Основное писал в этой теме, просто не сразу понял, что к чему. Думал только кредит7 наваливает комиссию, а оказалось не только.

Микрофинансовые компании ввели комиссию на кредит​

Оформил кредит в Credit7 на 10000 грн. Оплатил 2000, а сумма кредита оставшегося не 8000+%, а 9000+%.
И куда ж потерялась 1000 грн?
А правильно, она ушла в плату комиссии, которой не было, но она появилась.

Проверил Турбогроші, там то же самое: с 6000 грн навертели сразу 900 грн комиссии:
Турбогроші шахраї

Но в кабинете очень интересно все написано:
Комісія по кредиту МФО шахрайство

Комісія по кредиту в МФО

Вроде все хорошо. Не указано никакой комиссии вообще, пока не опускается ниже и смотришь:
Турбогроші комісія

А что это?
А это спрятанная осторожненько комиссия))

Поэтому, друзья, (те, кто ещё планирует что-то брать в мфо) имейте ввиду, что вас разведки на бабки))).

По ходу решили поднять доход, который просел с введением закона "ставка по кредиту не больше 1% в день".

Находчивые.

Выходит у меня так:
  • Кредит7 - 10000 тело - 0,47% в день - 1000 грн комиссия.
  • ТвояПозика - 4000 тело - 0.01% в день - 800 грн комиссия.
  • ТурбоГроши - 6000 тело - 0.095% в день - 900 грн комиссия.
Неплохо 👏👏👏:clapping::clapping::clapping:, браво
Егроши. Топ1. БитКепитал. Крипсии. Манивео. Тоже при оформлении комиссия из-за которой ты или получаешь на карту меньше оговорённой суммы или уже в 1е минуты должен на несколько тыс больше чем брал.

Ещё и другие мфо так работают, может забыл какие так у меня делали, но те что выше написал насчитывают комиссию с воздуха

Егроши. Топ1. БитКепитал. Крипсии. Манивео. Тоже при оформлении комиссия из-за которой ты или получаешь на карту меньше оговорённой суммы или уже в 1е минуты должен на несколько тыс больше чем брал.

Ещё и другие мфо так работают, может забыл какие так у меня делали, но те что выше написал насчитывают комиссию с воздуха
Еще смартивей, монто, смартивей вообще каждий день комиссию считает, так в договоре и указали...Так что интересно, законно/не законно? Где то помню закон, что комиссии за видачу не законни

Еще смартивей, монто, смартивей вообще каждий день комиссию считает, так в договоре и указали...Так что интересно, законно/не законно? Где то помню закон, что комиссии за видачу не законни
По закону тільки процент за користування, та одноразово штраф, за прострочення.

Вспомнил... Кредиткасса тоже при выдаче вроде 5% комиссии или что-то такое... та почти все вешают комиссию.

Вспомнил... Кредиткасса тоже при выдаче вроде 5% комиссии или что-то такое... та почти все вешают комиссию.
+Швидкогроші, 1600 комісії при займі 11к. Ще й договір хитрожопий, що спочатку платиш комісію, потім всі нараховані відсотки за весь строк кредитування (оплата частинами), а вже потім тіло

+Швидкогроші, 1600 комісії при займі 11к. Ще й договір хитрожопий, що спочатку платиш комісію, потім всі нараховані відсотки за весь строк кредитування (оплата частинами), а вже потім тіло
У мене був суд з Швидко гроші,то суд визнав їх комісію нікчемною і заборонив стягувати з мене цю суму

Все, нафиг, Твоя позика и Турбогроши закрыл. Осталось закрыть часть кредит7 и пошли они нахрен

Забавные перцы))
Твоя Позыка.
Зашёл глянуть, все ли там в порядке в кабинете и вижу вот такую хрень:
Screenshot_2025-02-22-02-06-21-842_com.tpozyka.app-edit.webp

Причем я не подавал заявки, а просто закрыл кредит и все.

Потом смотрю смс.
А они делали запрос в убки на оформление кредита.
Перехожу в бот убки и вижу:
Screenshot_2025-02-22-02-13-35-477_org.telegram.messenger-edit.webp

Вообще интересно.
Если бы не была включена данная функция, на меня Твоя Позика могла невесить бонусом кредит?)

Забавные перцы))
Твоя Позыка.

Потом смотрю смс.

Вообще интересно.
Если бы не была включена данная функция, на меня Твоя Позика могла невесить бонусом кредит?)
Ні просто телефонували б і пропонували новий кредит🤫

Я перший раз їх закрив з 18 тіла за 21 тисячу, пів року на морозі був, потім назбирав грошей і закрив.

На другий день пропонували взяти до 30 тисяч😂

Ні просто телефонували б і пропонували новий кредит🤫

Я перший раз їх закрив з 18 тіла за 21 тисячу, пів року на морозі був, потім назбирав грошей і закрив.

На другий день пропонували взяти до 30 тисяч😂
Доречі БП тісно повʼязана з Приватом. Тому що через декілька днів протермінування, приват одразу прибирає ліміт і блокує кредитку. Таке було 2 рази. І саме після БП.

Крнд каса вродє 15%

У мене був суд з Швидко гроші,то суд визнав їх комісію нікчемною і заборонив стягувати з мене цю суму
З адвокатом захищались? Скільки хотіли стягнути з вас мфошка?

Забавные перцы))
Твоя Позыка.

Потом смотрю смс.

Вообще интересно.
🤪

Забавные перцы))
Твоя Позыка.

Потом смотрю смс.

Вообще интересно.
В ТП маю ще не закритий кредит. Але без прострочення. Вони за останній місяць вже втретє подають запити на мою КІ. Нахіба? Не розумію..

В ТП маю ще не закритий кредит. Але без прострочення. Вони за останній місяць вже втретє подають запити на мою КІ. Нахіба? Не розумію..
Не знаю. У меня тоже подавали, пока не был закрыт. Сейчас вроде угомонились.

Крнд каса вродє 15%

З адвокатом захищались? Скільки хотіли стягнути з вас мфошка?

🤪
Адвокат прочитавши справу сказав що шансів виграти мало,адже все згідно договору нараховано,і порадив не витрачати гроші марно...11 тіло плюс 15000 відсотки ..

Там ШГ до справи додалися всі мої фото паспорта і з де я з паспортом,доказувати що я не брала цей кредит було безрезультатно б

Останнє редагування модератором:
Назад
Угорі