MyCredit продал ПрофітКапіталу в день оплаты

• Автор теми Автор теми Natali1987
  • Дата початку Дата початку
  • Відповіді Відповіді 33
  • Перегляди Перегляди 3K
Стан
В цій темі не можна розміщувати нові відповіді.

Natali1987

Форумчанин
Дописи
39
Реакції
37
Бали
33
Natali1987 не надав(-ла) жодної додаткової інформації.
Доброго дня)Можливо хтось мені щось підкаже)14,11,2018 я оформила реструктуризацію в My credit,в той же день оплатила першу оплату.Наступна дата проплати в графіку стояла на 29.11.2018.Але сьогодні подзвонили з ПрофітКапіталу і повідомили,що 14.11.2018 Mycredit продав мій борг їм.Фактично відразу після того,як я проплатили реструктуризацію.Можливо підскажетещо робити в такій ситуації.Тому що ,,спеціаліст" ПрофітКапіталу внятно нічого не пояснив,зв'язок переривався і він спішив(цитую його слова),,полізу на дах поправкою антенну")))

Доброго дня)Можливо хтось мені щось підкаже)14,11,2018 я оформила реструктуризацію в My credit,в той же день оплатила першу оплату.Наступна дата проплати в графіку стояла на 29.11.2018.Але сьогодні подзвонили з ПрофітКапіталу і повідомили,що 14.11.2018 Mycredit продав мій борг їм.Фактично відразу після того,як я проплатили реструктуризацію.Можливо підскажетещо робити в такій ситуації.Тому що ,,спеціаліст" ПрофітКапіталу внятно нічого не пояснив,зв'язок переривався і він спішив(цитую його слова),,полізу на дах поправкою антенну")))
Первый раз такое слышу, чтоб сразу и продала. Что то новенькое! Даже как-то заинтрегованно! И удивительно!

свяжитесь с майкредит и все выясните. зайдите в лк там должно быть все указано

свяжитесь с майкредит и все выясните. зайдите в лк там должно быть все указано
Зв'язувалася.Сказали що дійсно продали і що я не повинна була сплачувати через особистий кабінет.На моє питання чому тоді пропонували реструктуризацію,якщо борг продається,відповіли ,,на жаль,допомогти нічим не зможемо".

Вот сволочи!

Я написала скаргу в нацкомфінпослуг)І взагалі,тепер я їм ні копійки не заплачу.Хотіла по чесному,але видно не з тими)

Зв'язувалася.Сказали що дійсно продали і що я не повинна була сплачувати через особистий кабінет.На моє питання чому тоді пропонували реструктуризацію,якщо борг продається,відповіли ,,на жаль,допомогти нічим не зможемо".
Це просто п...ц.
Получается деньги опять таки в никуда.
Я блин окончательно решила забить на всех и никому ничего не платить.
Пускай звонят, напрягают... есть суд там и будем решать проблемы.

Май кредит мне тоже в лк предложит реструк. На 4 платежа. Через пару недель уже на 6 платижей. Но от этого деньги у меня все равно не поясились

А они договор мой продали! Жду что же будет дальше.

сколько у вас было тело и сколько проплатили

Це просто п...ц.

Май кредит мне тоже в лк предложит реструк. На 4 платежа. Через пару недель уже на 6 платижей. Но от этого деньги у меня все равно не поясились
Справді,в ніку
Це просто п...ц.

Саме так,в нікуди.Якби знала,краще б сина побалувала на ті гроші)А на колекторів можна писати скарги в нацкомфінпослуг?

сколько у вас было тело и сколько проплатили
1000 грн тіло,проплатили 1900грн.Розумію,що оплатила вже все,але ще одні колектори на мої нерви)Це занадто)

Вообще удивительно!!!
По МайКредит такого ранее не было замечено. А сотрудник, который отвечал Вам, скорее всего не компетентен в этих вопросах. Звоните еще и узнавайте, куда ушли оплаченные Вами деньги и почему передали Фактору без уведомления. Что-то тут не то определенно!!

Вообще удивительно!!!
По МайКредит такого ранее не было замечено. А сотрудник, который отвечал Вам, скорее всего не компетентен в этих вопросах. Звоните еще и узнавайте, куда ушли оплаченные Вами деньги и почему передали Фактору без уведомления. Что-то тут не то определенно!!
Саме тому що ця компанія була найспокійніша,я і вирішила закрити борг.Я спілкувалася з декількома співробітниками цієї компанії і всі в один голос стверджують,що нічим допомогти не можуть.Хоча підтверджують,що дійсно в цей день я робила оплату.

А куда тогда деньги ушли?

Саме тому що ця компанія була найспокійніша,я і вирішила закрити борг.Я спілкувалася з декількома співробітниками цієї компанії і всі в один голос стверджують,що нічим допомогти не можуть.Хоча підтверджують,що дійсно в цей день я робила оплату.
Ну что могу сказать... Пищите в нацкомфинуслуг... А Оптима Факторинг, Профит Капитал и Фактор - это одно и то же. Их нах*р пошлите. Долбо..бы еще те... зaдpaчивaть будут каждый день одними и теми же вопросами. Они тупые, не понимают ответ с одного раза.

А куда тогда деньги ушли?
Вот и мне это тоже интересно

[Мне один раз только звонили с Профит Капитала, и мужу. С 2к. сделал профит капитал 14к.

Ну что могу сказать... Пищите в нацкомфинуслуг... А Оптима Факторинг, Профит Капитал и Фактор - это одно и то же. Их нах*р пошлите. Долбо..бы еще те... зaдpaчивaть будут каждый день одними и теми же вопросами. Они тупые, не понимают ответ с одного раза.

Вот и мне это тоже интересно
Гроші пішли на борг,я після оплати перевіряла,дійсно відмінусували тоді ту суму.В нацкомфінпослуг вже написала,хоча сьогодні в планах була скарга на Кашинський)Але і це зроблю)А з Фактором вже ,,дружимо"декілька місяців)Вони моїй контактній особі розповідали що прослуховують її телефон,то вчора я вже їм погрожувала.Не дзвонять поки що)

полізу на дах поправкою антенну")))
:ahaha::ahaha::ahaha:
Мозги наверное полез поправлять

Звоните в My Credit и вставляйте им...Спрашивайте как так возможно?Скиньте фото чека оплаты и т.д

Останнє редагування:
:ahaha::ahaha::ahaha:
Мозги наверное полез поправлять

Звоните в My Credit и вставляйте им...Спрашивайте как так возможно?Скиньте фото чека оплаты и т.д
Справа в тому,що оплачувала через Приват 24)Звонила півдня,перекидали мене від одного співробітника до іншого,результат один ,,ви нам нічого не винні,дякуємо що обрали my credit".Та вони і не відмовляються від того,що платіж був.Але ,,нічим мені допомогти мені не можуть".

Останнє редагування модератором:
Справа в тому,що оплачувала через Приват 24)Звонила півдня,перекидали мене від одного співробітника до іншого,результат один ,,ви нам нічого не винні,дякуємо що обрали my credit".Та вони і не відмовляються від того,що платіж був.Але ,,нічим мені допомогти мені не можуть".
Ну это не порядок...Как это они не причём?!Если согласовали отдавать по реструктуризации и Вы в день оплаты проплатили,то они не имели права продавать Ваш долг!

У меня также х*рня с майкредит заплатила много, и сразу ваш долг продан Профит капитал. Эти дрочили долго, потом предложили списать 60 процентов долга. Я вот и думаю что делать? Звонили родителям доставали каждый день. Когда согласилась на оплату не звонят. Что делать платить ypoдам или нет. Может после сегодняшней передачи что то пойму, как на эти ******* влиять? Или как быть? Не подскажите? Может калам можно вообще не платить. А лучше закрыть те МФО, которые не продали и идут на уступки? Так калы зaдpaчивaть будут родных. Короче незнаю.....

Стан
В цій темі не можна розміщувати нові відповіді.
Назад
Угорі