MyCredit предлагает реструктуризацию

• Автор теми Автор теми kiev2004
  • Дата початку Дата початку
  • Відповіді Відповіді 14
  • Перегляди Перегляди 2K

kiev2004

Only read
Дописи
46
Реакції
32
Бали
308
kiev2004 не надав(-ла) жодної додаткової інформації.
Предложили разбить тело + проценты (без штрафных) на 4 или 6 платежей. В личном кабинете добавили функционал. Буду ли я платить? Разумеется, нет. Согласен только на тело.
Вопрос, у кого был опыт с MyCredit — сколько нужно выждать, чтобы они предложили тело? Или они продают калам до этого?

Тело+% (первоначальный) и еще с разбитием платежа... По-моему нормальный очень даже вариант.
Или какие там проценты насчитали?
у кого был опыт с MyCredit — сколько нужно выждать, чтобы они предложили тело?
Навряд ли предложат.
Нужно самому договариваться.
Или они продают калам до этого?
Калам продать могут. Например, в КА Фактор. Те будут звонками задалбывать. В принципе, больше ничего.

Тело+% (первоначальный) и еще с разбитием платежа... По-моему нормальный очень даже вариант.
Или какие там проценты насчитали?
Тело 5, к оплате 12. Так себе вариант, если честно

Мене також профіт капітал задовбує звонками , а ще позвонили і сказали що будуть передавати на виконавчу їхню, і у мене заберуть усе що є та картки поблокують , що робити не знаю трохі очкую!

Предложили разбить тело + проценты (без штрафных) на 4 или 6 платежей. В личном кабинете добавили функционал. Буду ли я платить? Разумеется, нет. Согласен только на тело.
Вопрос, у кого был опыт с MyCredit — сколько нужно выждать, чтобы они предложили тело? Или они продают калам до этого?
Я согласилась на реструктуризацию. Дважды платила по 2000 на третий раз не смогла вовремя оплатить. И тут свершилось чудо: реструктуризацию отменили. Долг остался тем же. И 4000 грн ушли в мир пройопаных вещей. х*р я им больше что то оплачу

А как они вообще по звонкам? Не сильно наглые? Я переживаю чтобы не добрались до хозяев квартиры, где снимаю! Потому как на бывшей работе был указан именно этот адрес, а не регистрации

Как быть этим

Вкладення

• Screenshot_20220331_134638.webp
    Screenshot_20220331_134638.webp
    20.9 Кб · Перегляди: 101
1. Ознакомиться с Правилами форума.
2. Перед созданием темы пользоваться поиском.
3. Такие темы уже существуют
Возможно, тут суть темы в том, что они кредиты, которые не были просрочены до войны поставили в просрочку и продали коллекторам внезапно. У меня та же история, сегодня с утра уже коллекторы наяривают, внезапно.
Первые в моей жизни)

Возможно, тут суть темы в том, что они кредиты, которые не были просрочены до войны поставили в просрочку и продали коллекторам внезапно. У меня та же история, сегодня с утра уже коллекторы наяривают, внезапно.
Первые в моей жизни)
Поэтому и есть в Правилах Форума пункт:
2.3. Создавая новую тему, обязательно укажите информативный заголовок, а также информативное описание темы. Темы с заголовком "помогите", "что делать?" и тому подобные будут редактироваться либо удалятся.

Чому мій кредит прострочено. Як анулювати відсотки та закрити кредит?​

28 березня 2022.

Як працюватиме MyCredit?​

Компанія MyCredit пішла назустріч своїм клієнтам. І з 24 лютого ми зупинили нарахування відсотків по усім позикам.

Проте, ми розуміємо, що знищення української економіки є стратегічною метою ворога. Тому зараз потрібно зробити все для того, щоб йому це не вдалося. Таким чином, 28 березня ми починаємо працювати. На те, щоб змінити програмні налаштування, нам знадобиться час. Отже, усім нашим клієнтам система надішле повідомлення про те, що борг прострочений.

Протягом двох місяців, із 24 лютого по 24 квітня 2022 року включно відсотки по кредитам ми нараховувати не будемо. Та вже з 25 квітня 2022 року ми відновимо нарахування відповідно до умов договору між нами та клієнтом, дотримуючись законодавчих обмежень. Щоб запобігти цьому, рекомендуємо сплатити кредити до 24 квітня 2022 року.

Пролонгація для цих позик не є можливою. Проте ми залишаємо можливість реструктуризації боргу. Вона стане доступною з десятого дня просрочки.

Як анулювати відсотки та сплатити кредит?​

Із власного досвіду знаємо, у якому скрутному становищі зараз опинилася кожна українська родина. Тому наш прибуток (відсотки по кредитам) ми хочемо спрямувати адресно — кожному з вас. Сплачуйте тіло позики, а відсотки ми спишемо. Якщо ж у вас є можливість сплатити і відсотки також, будемо вдячні. Ці кошти в повному обсязі спрямуємо на рахунок Міністерства Соціальної політики та рахунок ЗСУ. Вони підуть на гуманітарні цілі та допомогу ЗСУ.

Ми розробили для вас декілька варіантів вигідної пропозиції на виб

Якщо ваш кредит було оформлено за умовами pdl (на термін до 30 днів):​

• Ви сплачуєте повністю суму взятої позики. Натомість, ми анулюємо всі нараховані по ній відсотки. Кредит закриваємо.
  • Ви сплачуєте і позику, і відсотки. Ми закриємо кредит, а суму відсотків перерахуємо Міністерству соціальної політики на гуманітарні цілі та на підтримку Збройних Сил України.
  • Ви сплачуєте суму позики частково (50% або більше). Тіло вашої позики зменшується на відповідну суму. Також ми анулюємо половину відсотків, нарахованих станом на 24 лютого 2022 р. Кредит залишається. Нові відсотки по ньому не нараховуються до зняття військового стану.

Якщо ваш кредит було оформлено за умовами ануїтету (довгостроковий, оплата частинами) або він знаходиться в стані реструктуризації:​

• Потрібно сплатити тіло кредита повністю, а ми, в свою чергу, повністю анулюємо нараховані відсотки.
Акція діє до 24.04.2022 року включно. Тіло кредиту потрібно сплатити одним платежем. При оплаті частинами акція не спрацює.

Дуже просимо Вас знайти можливість і розрахуватися по кредитам.

Слава Україні! PS: Прочитав про ці зміни у них на головні сторінці

Назад
Угорі