можу я розраховувати на перерахунок оплачених процентів щоб закрити кредит?

Богдан 12345

Форумчанин
Дописи
16
Реакції
2
Бали
5060
Богдан 12345 не надав(-ла) жодної додаткової інформації.
Підкажіть будь ласка якщо у мене є в компанії еврогроші борг тіло 4500, а я оплатив одну пролонгацію на 5500 і є діючим військовослужбовцем чи можу я розраховувати на перерахунок оплачених процентів щоб закрити кредит? І спілкувався з компанією вони мені втирають що війсьвослужбовець контрактної служби це для них звичайний робітник який отримує такуж зарплату як і всі, як мені реагувати на це?

Підкажіть будь ласка якщо у мене є в компанії еврогроші борг тіло 4500, а я оплатив одну пролонгацію на 5500 і є діючим військовослужбовцем чи можу я розраховувати на перерахунок оплачених процентів щоб закрити кредит? І спілкувався з компанією вони мені втирають що війсьвослужбовець контрактної служби це для них звичайний робітник який отримує такуж зарплату як і всі, як мені реагувати на це?
у мене в роботі по Єврогрошах, оплачена сума відсотків за користування кредитом в декілька разів перевищує тіло кредиту, тому вирішили звернутись до суду з даною ситуацією
така ж ситуація по Веллфін, там вже прийняли в провадження, але ще нічого не було, справа в Києві
Наразі чекаємо

у мене в роботі по Єврогрошах, оплачена сума відсотків за користування кредитом в декілька разів перевищує тіло кредиту, тому вирішили звернутись до суду з даною ситуацією
така ж ситуація по Веллфін, там вже прийняли в провадження, але ще нічого не було, справа в Києві
Наразі чекаємо
У вас работе именно дела с военнослужащими?

У меня тоже очень большая переплата,но они не идут на уступки с тела 3500 насчитали уже 12000 тыс.Они там отмороженые.
У меня тоже очень большая переплата,но они не идут на уступки с тела 3500 насчитали уже 12000 тыс.Они там отмороженые.
Мы тоже решать будем через суд.

У вас работе именно дела с военнослужащими?
нет

в Вас яка переплата?

То нехай вони подають на суд чи самому?

Я думаю по мфо тільки через суд, добровільно навряд погодяться. З банками по військовим працює, повернула усі сплачені відсотки. Ще є плани спробувати у Фінікс- ФК "Кредіплюс" (не Кредит+), там договір паперовий був, є справка про закриття ще у вересні 2019. Також нагріли мене добре. Мало інформації по ним.

То нехай вони подають на суд чи самому?
я бы сам на суд не подавал.
какая разница сколько они(калоеды) миллиардов к телу пририсуют? есть закон(надеюсь), пусть попробуют им воспользоваться в суде и забрать свои намалёванные миллиарды.
подадут на суд- на форуме есть юристы- всё сделают. главное, судебное заседание не проепустить)

Останнє редагування:
я бы сам на суд не подавал.
какая разница сколько они(калоеды) миллиардов к телу пририсуют? есть закон(надеюсь), пусть попробуют им воспользоваться в суде и забрать свои намалёванные миллиарды.
подадут на суд- на форуме есть юристы- всё сделают. главное, судебное заседание не проепустить)
Могли бы порадити якогось хорошого адвоката щоб з ними судитися?

Могли бы порадити якогось хорошого адвоката щоб з ними судитися?
не могу, не пользовался.
вот тут Bolt сильно борзый(возможно эффективный), так вы у него поинтересуйтесь шо почём.
и другие адвокаты есть на форуме.
ориентируйтесь по предложенным тарифам.
если наши уважаемые юристы голодные, ждите 1-го ноября. Конституционный суд в этот день, по заявке препиздента Зеленского отменит адвокатскую монополию на защиту ответчиков по судебным тяжбам. вас защищать сможет даже сосед Василий.

Я на них писал в нацком. После ответа о двусторонней реституции они убрали все проценты и штрафы, осталось только тело. А то с 3000 тела хотели 18000 за 3 месяца просрочки

Назад
Угорі