Можно ли их прижать за распространение персональных данных?

• Автор теми Автор теми Rondell
  • Дата початку Дата початку
  • Відповіді Відповіді 7
  • Перегляди Перегляди 929
  • Теґи Теґи
    долш мфо

Rondell

Форумчанин
Дописи
340
Реакції
704
Бали
5255
Rondell не надав(-ла) жодної додаткової інформації.
Сегодня позвонил отец, сказал что пришло моё фото в вайбер с паспортом в руках, и кто знает кому ещё пришло, можно ли их за это наказать?

Сегодня позвонил отец, сказал что пришло моё фото в вайбер с паспортом в руках, и кто знает кому ещё пришло, можно ли их за это наказать?
Здесь коллажи шлют такие что мама не горюй :ahaha: готивка весь подъезд моими фотками облепила))) а ты за фото с паспортом прижать хочешь)))

Ну напишіть в кіберполіцію.Можливо допоможе.Але людям таке шлють,що вам ще повезло і дуже.

вверху написано My Wallet , значит My Wallet
Не звернула уваги.....:boredom:
Здесь коллажи шлют такие что мама не горюй :ahaha: готивка весь подъезд моими фотками облепила))) а ты за фото с паспортом прижать хочешь)))
Фото з паспортом в руці це тільки квіточки.А от коли вже посерьезніше шлють вже хуже.

Ну за них я не читала бо в мене іх не має.Але чула від знайомой що там навіть сс лоун з егрошима тихенько курять в стороні ...складається враження каже що вони телефонують з тюрми на пряму з першого дня прострочки...Не встигла проплатити так вони ій як погнали з ранку то вона в шоці була. Згребла все що дома було і пішла заплатила

Назад
Угорі