Можно ли поменять банк для получение з/п?

• Автор теми Автор теми Натуля
  • Дата початку Дата початку
  • Відповіді Відповіді 13
  • Перегляди Перегляди 970

Натуля

✩ Premium ✩
Дописи
409
Реакції
461
Бали
1013
Натуля не надав(-ла) жодної додаткової інформації.
Привітусікі?моі хороші,як я давно до вас незаходила?,бачу так багато нових тем?,невспіваю всі перечитати?,в мене теж до вас питання,я виходжу на роботу вже???наконецто))),але там вже зробили зарплату на картку,,зливного,,банку(((,чи можу я від цього банку відмовитись,а запропонувати свій банк?Чи зарплата суто має іти лише на цей банк що вони пропонують?Ну бо я нехочу виробляти там картку,так як цей банк,за суткі знову всю інфу передасть чмошнікам.Може в когось так було,що отримували зарплату суто на свій банк?

Привітусікі?моі хороші,як я давно до вас незаходила?,бачу так багато нових тем?,невспіваю всі перечитати?,в мене теж до вас питання,я виходжу на роботу вже???наконецто))),але там вже зробили зарплату на картку,,зливного,,банку(((,чи можу я від цього банку відмовитись,а запропонувати свій банк?Чи зарплата суто має іти лише на цей банк що вони пропонують?Ну бо я нехочу виробляти там картку,так як цей банк,за суткі знову всю інфу передасть чмошнікам.Може в когось так було,що отримували зарплату суто на свій банк?
Это только с бухгалтерией решать. Должны давать ЗП куда удобно. Но мы не в Гондурасе живём и часто это "должны" налаживается кол...

Вы можете и в кассе наличкой получать, но все зависит от бухгалтерии и руководства. Были случаи, когда не хотели работать с другими банками

Это только с бухгалтерией решать. Должны давать ЗП куда удобно. Но мы не в Гондурасе живём и часто это "должны" налаживается кол...
Ну я тоже так думала,яка ім різниця на якій рахунок переховувати зарплату,але правільно ви висловились,ми живемо в Гондурасе?
Натуля, Мой совет или на руки, или сразу на почту. Так потом меньше проблем будет.
Я б не проти на рукі?так було раніше,а зараз сволочі зробили на той банк,якій ну неяк невпирається зараз мені?

У меня родственник с привата ушел.
Хотел на ПУМБ перейти, но сказали что с пумбом у них нет какого-то договора. В бухгалтерии предложили выбрать только три банка: приват, ощад и аваль. Выбрали ощад.

Я получаю з/п в другом банке, бухгалтер мне рассказывала, что должна получать там где у них зарплатный проект, я попросила законно мне аргументировать почему, но она не смогла. Получаю в том банке

Я получаю з/п в другом банке, бухгалтер мне рассказывала, что должна получать там где у них зарплатный проект, я попросила законно мне аргументировать почему, но она не смогла. Получаю в том банке
Ну буду пробовати договоритись?
У меня родственник с привата ушел.
Хотел на ПУМБ перейти, но сказали что с пумбом у них нет какого-то договора. В бухгалтерии предложили выбрать только три банка: приват, ощад и аваль. Выбрали ощад.
Ну будуть питати про якісь додаткові варіанти?

Ребята а мені повезло,в мене на роботі сказала бухгалтер,що 2банка на вибір?,я думала до небес підскочу???,дякую вам всім за відповіді,і взагалі ви всі супер?

Ну то це взагалі супер,одобрюю всі банкі крім одного каналізаційного?

Согласно законодательства з/п можно получать в любом банке, который вы захотите, как оно там на практике не знаю, что вам по этому поводу скажет работодатель.
Но на сколько я понимаю к зарплатному проэкту можно подвязать любой счет для получения з/п, а не обьязательно только тот банк в котором открыт этот проэкт, по идее проблем с этим не должно быть, какой счет укажите туда и должны з/п перечислять

Назад
Угорі