Ви використовуєте застарілий веб-переглядач. Цей і інші сайти можуть показуватися в ньому некоректно. Вам потрібно оновити веб-переглядач або спробувати використати інший.
Kateruna, приветствую Вас. Если не ошибаюсь, то у кого-то из форумчан получилось. Полистайте темы в разделе Микрозаймы.
Некоторым МФО выгодно даже тело кредита получить, нежели продать коллекторам за 500 грн долг в 5000 грн к примеру.
Kateruna, приветствую Вас. Если не ошибаюсь, то у кого-то из форумчан получилось. Полистайте темы в разделе Микрозаймы.
Некоторым МФО выгодно даже тело кредита получить, нежели продать коллекторам за 500 грн долг в 5000 грн к примеру.
Я сег.звонила в кредит+ раз 6,просила реструктуризацию.....не соглашаются.....завтра еще буду доставать.Еще на эллектронку письмо отослала.Тело 2000,а висит 9380
І ще:Я не отримувала договору передачі листом.
Кажуть,щоб не платила в особ.кабінеті і що реквізити скинуть мені.
На цьому сайті використовуються файли cookie, щоби персоналізувати контент і зберегти Ваш вхід у систему, якщо Ви зареєструйтеся.
Продовжуючи викристовувати цей сайт, Ви погоджуєтеся на використання наших файлів cookie.