Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Нотатка: This feature may not be available in some browsers.
Зверніця в банк, думаю даДоброго ранку всім) може хто знає попало трошки грошей от прадєда старих 200грн 2001року,чи обміняють їх? Може хтось в курсі?))
такиеДоброго ранку всім) може хто знає попало трошки грошей от прадєда старих 200грн 2001року,чи обміняють їх? Може хтось в курсі?))
Якщо гроші в гарному стані і маєте час,то краще перепродатиДоброго ранку всім) може хто знає попало трошки грошей от прадєда старих 200грн 2001року,чи обміняють їх? Може хтось в курсі?))
Стан ідеальний) а де їх продати?Якщо гроші в гарному стані і маєте час,то краще перепродати
Ага
Стан ідеальний) а де їх продати?
в Ощад банку махнут!Доброго ранку всім) може хто знає попало трошки грошей от прадєда старих 200грн 2001року,чи обміняють їх? Може хтось в курсі?))
Є багато аукціонів де можна продатиАга
Стан ідеальний) а де їх продати?
Полюбому шо поміняють но я краще зберіг їх така риба вже не водиться я кажуть червона книгаДоброго ранку всім) може хто знає попало трошки грошей от прадєда старих 200грн 2001року,чи обміняють їх? Може хтось в курсі?))