Дзеноловка
Форумчанин
- Дописи
- 804
- Реакції
- 931
- Бали
- 198
Дзеноловка не надав(-ла) жодної додаткової інформації.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Нотатка: This feature may not be available in some browsers.
Було таке ж смс, подзвонили для уточнення даних. Сказали що якщо не домовлюсь з кредит касою то вони подають позовну заяву. Поки що тишина, тижні два нічого від них немає, на дзвінки я не відповідаю. Буду бачити що буде даліКредит касса вирішила піти до суду, хто знає, що вони пишуть, про яку актуалізацію вони пишуть?
Тіло 20000, хочуть 51000. Чи є сенс захищатися? Договір 300 днів.
Мені у вайбері писали таке.Було таке ж смс, подзвонили для уточнення даних. Сказали що якщо не домовлюсь з кредит касою то вони подають позовну заяву. Поки що тишина, тижні два нічого від них немає, на дзвінки я не відповідаю. Буду бачити що буде далі
У вас старий договір каси, зараз вони через 3 місяці в суд йдуть і виграютьУ мене була КК, то за їхніми смс то я вже в Гаазі повинен бути, але після 1,5 року морозу з моєї сторони вони просто продали кредит і все, кому і що, я хз та і не цікаво якщо чесно![]()
Ааа, то я не в темі виходить.У вас старий договір каси, зараз вони через 3 місяці в суд йдуть і виграють
Я просто не розумію що вони хочуть від мене, ні роботи ні майна, готова була оплатити тіло, або оформити реструктуризацію, ні в яку не йшли на зустріч. Буду просто чекати що вони зроблятьМені у вайбері писали таке.
Але мені здається що вони хочуть більші відсотки нагнати, а тоді уже подавати
Хотят деньги с вас.Я просто не розумію що вони хочуть від мене, ні роботи ні майна, готова була оплатити тіло, або оформити реструктуризацію, ні в яку не йшли на зустріч. Буду просто чекати що вони зроблять
Та все рівно нічого не отримають, бо грошей немаєХотят деньги с вас.
Когда-то будут. Им главное долг узаконить.Та все рівно нічого не отримають, бо грошей немає
Вони упороті, хочуть все і одразу, але ж кажу раніше я їх проморозив і "мене продали", зараз от пишуть що почали по судах лазить. Падлюки, ВП заборонили ж робити на час війни (чи я помиляюсь?).Я просто не розумію що вони хочуть від мене, ні роботи ні майна, готова була оплатити тіло, або оформити реструктуризацію, ні в яку не йшли на зустріч. Буду просто чекати що вони зроблять
нові по написам не роблять, поновили виконання старихВП заборонили ж робити на час війни (чи я помиляюсь?).
Так, то знаю, бо знову рахунки поблокувались...нові по написам не роблять, поновили виконання старих
Мене вже подали в суд , благо є Дія , прийшло повідомлення . Суд назначений аж на квітень 2024 . Пішла до юристів , але документів ще з суда ніяких не було , окрім постанови судді про розгляд справи без моєї присутності. Буду звертатись за дорогою до адвокатів. Я навіть ще не знаю , яку суму до повернення намалюютьКредит касса вирішила піти до суду, хто знає, що вони пишуть, про яку актуалізацію вони пишуть?
Тіло 20000, хочуть 51000. Чи є сенс захищатися? Договір 300 днів.
Зареєструйтесь в електронному суді, там повинна бути позовна заява від них.Мене вже подали в суд , благо є Дія , прийшло повідомлення . Суд назначений аж на квітень 2024 . Пішла до юристів , але документів ще з суда ніяких не було , окрім постанови судді про розгляд справи без моєї присутності. Буду звертатись за дорогою до адвокатів. Я навіть ще не знаю , яку суму до повернення намалюють
У меня НА ВСЕ, договор 20 года. На прошлой неделе за тело предложили. И разбили это на 2 платежа. Прислали гарантийку на Укрпочту. Вот 1 платеж сделал. В ЛК сумму поменяли после 1 платежа. Тело 7к. Хотели 57к. После НБУ снизили до 27к. А вот на прошлой неделе тело предложили. Платил через терминал.Ааа, то я не в темі виходить.
А що в НБУ писали?У меня НА ВСЕ, договор 20 года. На прошлой неделе за тело предложили. И разбили это на 2 платежа. Прислали гарантийку на Укрпочту. Вот 1 платеж сделал. В ЛК сумму поменяли после 1 платежа. Тело 7к. Хотели 57к. После НБУ снизили до 27к. А вот на прошлой неделе тело предложили. Платил через терминал.
Писал, про незаконность начисления повышенных процентов, после окончания договора. Как ни странно, НБУ ответил и Касса свои хотелки снизила, а потом тело предложила.А що в НБУ писали?