CreditKasa Можливо буде суд

• Автор теми Автор теми Дзеноловка
  • Дата початку Дата початку
  • Відповіді Відповіді 65
  • Перегляди Перегляди 4K

Дзеноловка

Форумчанин
Дописи
804
Реакції
931
Бали
198
Дзеноловка не надав(-ла) жодної додаткової інформації.
Кредит касса вирішила піти до суду, хто знає, що вони пишуть, про яку актуалізацію вони пишуть?
Тіло 20000, хочуть 51000. Чи є сенс захищатися? Договір 300 днів.

Вкладення

• IMG_20230814_153407.webp
    IMG_20230814_153407.webp
    73.3 Кб · Перегляди: 323
Ага, но ще питання чи подадуть, а якщо і подадуть, то що поробиш маю що маю
Як завжди, написала, а потім форум читаю) є велика ймовірність, що це лякалка, тепер буду моніторити себе в суді і все

Останнє редагування:
Кредит касса вирішила піти до суду, хто знає, що вони пишуть, про яку актуалізацію вони пишуть?
Було таке ж смс, подзвонили для уточнення даних. Сказали що якщо не домовлюсь з кредит касою то вони подають позовну заяву. Поки що тишина, тижні два нічого від них немає, на дзвінки я не відповідаю. Буду бачити що буде далі

Було таке ж смс, подзвонили для уточнення даних. Сказали що якщо не домовлюсь з кредит касою то вони подають позовну заяву. Поки що тишина, тижні два нічого від них немає, на дзвінки я не відповідаю. Буду бачити що буде далі
Мені у вайбері писали таке.
Але мені здається що вони хочуть більші відсотки нагнати, а тоді уже подавати

У мене була КК, то за їхніми смс то я вже в Гаазі повинен бути, але після 1,5 року морозу з моєї сторони вони просто продали кредит і все, кому і що, я хз та і не цікаво якщо чесно;)

У мене була КК, то за їхніми смс то я вже в Гаазі повинен бути, але після 1,5 року морозу з моєї сторони вони просто продали кредит і все, кому і що, я хз та і не цікаво якщо чесно;)
У вас старий договір каси, зараз вони через 3 місяці в суд йдуть і виграють

Мені у вайбері писали таке.
Але мені здається що вони хочуть більші відсотки нагнати, а тоді уже подавати
Я просто не розумію що вони хочуть від мене, ні роботи ні майна, готова була оплатити тіло, або оформити реструктуризацію, ні в яку не йшли на зустріч. Буду просто чекати що вони зроблять

Я просто не розумію що вони хочуть від мене, ні роботи ні майна, готова була оплатити тіло, або оформити реструктуризацію, ні в яку не йшли на зустріч. Буду просто чекати що вони зроблять
Хотят деньги с вас.

Вони упороті, хочуть все і одразу, але ж кажу раніше я їх проморозив і "мене продали", зараз от пишуть що почали по судах лазить. Падлюки, ВП заборонили ж робити на час війни (чи я помиляюсь?).

Мене вже подали в суд , благо є Дія , прийшло повідомлення . Суд назначений аж на квітень 2024 . Пішла до юристів , але документів ще з суда ніяких не було , окрім постанови судді про розгляд справи без моєї присутності. Буду звертатись за дорогою до адвокатів. Я навіть ще не знаю , яку суму до повернення намалюють

Мене вже подали в суд , благо є Дія , прийшло повідомлення . Суд назначений аж на квітень 2024 . Пішла до юристів , але документів ще з суда ніяких не було , окрім постанови судді про розгляд справи без моєї присутності. Буду звертатись за дорогою до адвокатів. Я навіть ще не знаю , яку суму до повернення намалюють
Зареєструйтесь в електронному суді, там повинна бути позовна заява від них.
І тоді вже з нею до юристів.
На форумі присутні кваліфіковані юристи по кредитним справам.

Ааа, то я не в темі виходить.
У меня НА ВСЕ, договор 20 года. На прошлой неделе за тело предложили. И разбили это на 2 платежа. Прислали гарантийку на Укрпочту. Вот 1 платеж сделал. В ЛК сумму поменяли после 1 платежа. Тело 7к. Хотели 57к. После НБУ снизили до 27к. А вот на прошлой неделе тело предложили. Платил через терминал.

У меня НА ВСЕ, договор 20 года. На прошлой неделе за тело предложили. И разбили это на 2 платежа. Прислали гарантийку на Укрпочту. Вот 1 платеж сделал. В ЛК сумму поменяли после 1 платежа. Тело 7к. Хотели 57к. После НБУ снизили до 27к. А вот на прошлой неделе тело предложили. Платил через терминал.
А що в НБУ писали?

Назад
Угорі