Может есть что-то новенькое по этой шараге?

• Автор теми Автор теми Natusya$$$
  • Дата початку Дата початку
  • Відповіді Відповіді 98
  • Перегляди Перегляди 8K

Natusya$$$

Форумчанин
Дописи
446
Реакції
66
Бали
5125
Natusya$$$ не надав(-ла) жодної додаткової інформації.
Форум читаю, но может есть новенькое что-то о них? Просрочка почти пол месяца, на звонки не отвечаю, звонят ли контактным не знаю, читаю некоторые пишут, что с 15 дня начинается треш, так ли это? Как они себя ведут? Также безбашенные?

Та по різному,як знайдуть дофігі то і звонять,за11 місяців прострочки мені однокласниці 2 говорили що до них звонили.Батькам звонили.

Форум читаю, но может есть новенькое что-то о них? Просрочка почти пол месяца, на звонки не отвечаю, звонят ли контактным не знаю, читаю некоторые пишут, что с 15 дня начинается треш, так ли это? Как они себя ведут? Также безбашенные?
Дзвонят дуже настирно Вам та контактним, в розмові хочуть морально надавити на Вас, щоб ви налякалися та побілгли платити. Якщо не спілкуєтесь з ними будуть шукати всіх хто передасть Вам інформацію.

Незнаю, у меня почему-то они очень спокойные, уже вот как несколько месяцев пару раз в неделю предлагают тело +процент до прострочки, причем каждый раз дают последний шанс)

Мне сегодня прислали типа копию позовной заяви у суд.что от них ожидать,подадут у суд или только пугаловка?

Незнаю, у меня почему-то они очень спокойные, уже вот как несколько месяцев пару раз в неделю предлагают тело +процент до прострочки, причем каждый
На який термін прострочки прислали пропрзицію тіло+ % до прострочкм
Дякую

Читаю кругом, що наче вони спокійні. Розумію що у всіх по різному, але... я працюю у великій компанії, сьогодні дзвонить колега, не з мого відділу взагалі, що йому дзвонили ШГ за мене. І з претензіями, що я його взяла поручителем. Він їм сказав, чому перед цим не подзвонили мені, щоб я міг підтвердити. На це йому повідомили, що кредит оформляли о 3 ночі. Цікаво ще скільком людям дзвонили.

Pref13, у меня они тоже работу штормили, всё начальство предупредили, что у них работает мошенница

Pref13, у меня они тоже работу штормили, всё начальство предупредили, что у них работает мошенница
Ну я також всіх попередила, що до них будуть дзвонити шахраї стосовно мене. Але попередила тільки свій відділ.

Я вже в очах свого директора певно та ще затійниця)Питав мене якось,де я стільки знайшла)))Ну,кажу,де давали там і брала)))За ШГ не знаю,думаю дзвонили на роботу,але їх там стільки дзвонили.А так поки що про них не чула.Десь з місяць тому писали на вайбер,пропонували реструктуризацію,ніби ще й відсотки невеликі були,дали днів 3 ніби.Потім видно і самі за неї забули.Часом смски шлють,акції пропонувати будуть,якщо до них подзвонити.Грошей нема

Читаю кругом, що наче вони спокійні. Розумію що у всіх по різному, але... я працюю у великій компанії, сьогодні дзвонить колега, не з мого відділу взагалі, що йому дзвонили ШГ за мене. І з претензіями, що я його взяла поручителем. Він їм сказав, чому перед цим не подзвонили мені, щоб я міг підтвердити. На це йому повідомили, що кредит оформляли о 3 ночі. Цікаво ще скільком людям дзвонили.
Лучше Вам и не знать. Эти упыри звонят куда попало, даже людям с кем ты стоял когда-то на одной остановке или рядом в самолёте летели. Хотя так делают не только они. И если Вы работаете официально, то искренне Вам сочувствую.

Валентинка, Официально я частный предприниматель,чего можно мне от них ожидать? Просрочка в районе 5 дней пока,звонят каждый день,ответила один раз сказала что денег нет,в ответ услышала что будут звонить моему контактному, только я указала там несуществующие номера)

Виктория@, Искать Вас будут всеми правдами и неправдами. И если Вы ФЛП с картой Привата, то считайте, что многие кто Вам переводил деньги или Вы кому то платили будут знать, что у Вас кредит и Вы в розыске.
Фантазия там больная и неизлечимая.

Назад
Угорі