Моє привітання)))

• Автор теми Автор теми Green
  • Дата початку Дата початку
  • Відповіді Відповіді 10
  • Перегляди Перегляди 681

Green

Форумчанин
Дописи
34
Реакції
20
Бали
5065
Green не надав(-ла) жодної додаткової інформації.
Вітаю) Вирішив познайомитись) Десь в кінці жовтня 19 вляпався. Життя змусило... Хоча, розумію зараз, що обійшовся б. Наче і не дypak, а воно... Думав, викручусь, а воно не)))
Маю 8 шараг, лише три проблемні - манівео 10к і дінеро/укрпозика по 5 к. Тіла, еноти нарахували 23к, зараз більше)
Інші погашу, там від 400 до 4к, коли запропонують тіло. З манівно та солодкою парочкою буду воювати. Поки вимогу прислати угоду - ігнор.
+... напевно розлучення, не через це) і звільняюсь з одної роботи і на другій не витягну.
Але я хіба колись здавався?)

Вітаю) Вирішив познайомитись) Десь в кінці жовтня 19 вляпався. Життя змусило... Хоча, розумію зараз, що обійшовся б. Наче і не дypak, а воно... Думав, викручусь, а воно не)))
Маю 8 шараг, лише три проблемні - манівео 10к і дінеро/укрпозика по 5 к. Тіла, еноти нарахували 23к, зараз більше)
Інші погашу, там від 400 до 4к, коли запропонують тіло. З манівно та солодкою парочкою буду воювати. Поки вимогу прислати угоду - ігнор.
+... напевно розлучення, не через це) і звільняюсь з одної роботи і на другій не витягну.
Ну маники я теж маю мені аж 55к нарахували
Ви тримайтесь,все буде добре,ви все витримаєте,миж витримуємо,головне лишайтесь з нами и все буде гут!

Правильно! Не надо сдаваться, у меня 20+ этих шарашок, сейчас все выходят на просрочки. Думала сойду с ума!!

Здаватся удел слабых. А работа? Это всего лиш РАБота!

Благодаря форуму и людям на нем, взяла себя в руки.
Це точно. Скільки сідав і брався за голову, не знав, що робити. Воно хотів закрити все, та скоро зрозумів, що я сам з проблемами. Просив Друзів, старих, перевірених, підтримали хіба морально, у всіх свої проблеми, в одного в тата рак, в іншого в матері теж рак, рецидив, в інших ще щось, без роботи, чи ще що. Жодних проблем, все розумію. В самого в мами можливо така ж проблема буде. І далі спілкуємось. Добре, що втримався далі не брав)))
Дружині не говорив, сказав, що шахраї, як звонитимуть, кажи, не знаєш, не хотів і не хочу нервувати, там в нас інше)

Пощастило вам, в жовтні вляпався, а в лютому вже на форумі)
Значить з мозгами дружите - значить і в інших справах все буде Ок ;)

Пощастило вам, в жовтні вляпався, а в лютому вже на форумі)
Значить з мозгами дружите - значить і в інших справах все буде Ок ;)
Це так. Вже в грудні знаходив форум, коли гуглив, що буде, як не платитиму, та щось не полізь далі) А після нового року, в хаотичних пошуках, шо робити, скоро просрочка по кількох, знайшов, почав читати, заспокоївся трохи, потім зарееструвався.
Тішусь, що не брав кредиту, щоб разом все погасити)
Звонили манівео сусідці, та їх послала. Кредит+ на роботу, сказав шахраї, мені відповіли-нам поx, сам розбирайся.
Дивлюсь на ситуацію, як на таку, яку треба просто пережити.
Обідно, що ніколи не думав, що так вляпаюсь, і що спілкування і смс/ листи як до папуаса. Але ладно, морожусь, і без них сивини вистачає)
Трохи збивають смс зранку від шараг, та звикаю. 9+ ранку, починається) Вже як новини, шо там пишуть)))

Green, та я теж натрапляла на форум при перших пошуках, але минала його(((
Та вже...так ся стало)))))

Назад
Угорі