Щоденник Моя історія з мфо.

• Автор теми Автор теми Сергей2024
  • Дата початку Дата початку
  • Відповіді Відповіді 12
  • Перегляди Перегляди 789

Сергей2024

Форумчанин
Дописи
14
Реакції
2
Бали
128
Сергей2024 не надав(-ла) жодної додаткової інформації.
Всем привет. Работая на работе официально получал хорошую зарплату. Сейчас уволен. Ищу другую работу. В это же время регулярно брал одновременно в 6-7 мфо кредиты на общую сумму т.е. тело 20 000. Это в общем. Постоянно погашал во время.Теперь это никого не интересует что без работы. Понятно что работу найду. Но это будет уже другая история. Всем надо всё сразу. Это капец. Что делать не знаю.

Всем привет. Работая на работе официально получал хорошую зарплату. Сейчас уволен. Ищу другую работу. В это же время регулярно брал одновременно в 6-7 мфо кредиты на общую сумму т.е. тело 20 000. Это в общем. Постоянно погашал во время.Теперь это никого не интересует что без работы. Понятно что работу найду. Но это будет уже другая история. Всем надо всё сразу. Это капец. Что делать не знаю.
Доброго дня.
Найперше і найважливіше - не набирати ще більше і в жодному!!! разі не рефінансувати.
Тобто не гасити один кредит беручі інший.
Шукати роботу, влаштовуватись і з часом все закрити на адекватних умовах.
Сума у вас невелика, тож проблем при бажанні закрити, не повинно бути коли влаштуєтесь і отримуватимете дохід стабільний.
Читайте форум, питайте що цікавить і що не зрозуміло.
Тут завжди підкажуть і допоможуть чим сможуть.

Доброго дня.
Найперше і найважливіше - не набирати ще більше і в жодному!!! разі не рефінансувати.
Тобто не гасити один кредит беручі інший.
Шукати роботу, влаштовуватись і з часом все закрити на адекватних умовах.
Сума у вас невелика, тож проблем при бажанні закрити, не повинно бути коли влаштуєтесь і отримуватимете дохід стабільний.
Читайте форум, питайте що цікавить і що не зрозуміло.
Тут завжди підкажуть і допоможуть чим сможуть.
В любом случае придётся их гасить по очереди. На всех денег не хватит.

Читаю форум легше робиться , лиш вийду с чату і накриває жорстко, вже який день не можу себе опанувати сльози не просихають на очах, маю деякі простросеннчя по МФО, мусю брати трубку щоб не дзвонили до рідних. Сьогодні звонили з Кредит плюс то єлі себе тримаю в руках щоб з глузду не з'їхати.

Читаю форум легше робиться , лиш вийду с чату і накриває жорстко, вже який день не можу себе опанувати сльози не просихають на очах, маю деякі простросеннчя по МФО, мусю брати трубку щоб не дзвонили до рідних. Сьогодні звонили з Кредит плюс то єлі себе тримаю в руках щоб з глузду не з'їхати.
До рідних дзвонити не будуть якщо заплатите всі їхні забаганки

Та як би я мала ці кошти, кошти надійшли все пролонгувала тепер сиджу і думаю деж взяти на прожиток. Кожен місяць на кредити їде більше 20000 вже сил немає.

Та як би я мала ці кошти, кошти надійшли все пролонгувала тепер сиджу і думаю деж взяти на прожиток. Кожен місяць на кредити їде більше 20000 вже сил немає.
Забудьте про пролонгації! Це шлях в нікуди

Розбила свої МФО на частини деякі буду всеж таки закривати, а деякі буду йти в прострочення бо вже сил немає, нехай дзвонять хоч до призедента немає коштів щоб далі їх кормити , варюся в цему болоті 1,5 роки

Розбила свої МФО на частини деякі буду всеж таки закривати, а деякі буду йти в прострочення бо вже сил немає, нехай дзвонять хоч до призедента немає коштів щоб далі їх кормити , варюся в цему болоті 1,5 роки
Півтора роки лонгуєте? Не шкода себе?
І що значить розбили на частини? Реструктуризацію оформили?

Та ні розбила маю на увазі що, самі кончені такі як є гроші, Аванс та Стар фін буду пробувати закривати там не великі суми 15000+ відсоток та 13000 і 8500. Ще є Шв. Манівео, Сфера, Монто, Процент в тд. Всього в мене на даний момент 17шт. Деякі до 10000 а більшість від 10000. Відсотки зжирають всі кошти

Да они идут на тело практически все. Телефонные звонки это психологическое воздействие на человека. У меня 9 мфо пошли по всем просрочки у же два мфо предлагают за тело. Остальные звонят пока не соглашаются. Я говорю подавайте в суд там разберёмся почему я вовремя не заплатил так они говорят нет в суд мы полавать не будем. После чего я на их номера вообще не отвечаю. Так посоветовал адвокат. Так случилось что остался без работы с кем не бывает. Но их это не интересует тогда говорю пока нам говорить не очем. Будет первая зарплата буду понемногу отдавать но только на своих условиях.

Назад
Угорі