Щоденник Моя історія: МФО та банківські кредити

• Автор теми Автор теми urmix
  • Дата початку Дата початку
  • Відповіді Відповіді 10
  • Перегляди Перегляди 847

urmix

Форумчанин
Дописи
39
Реакції
17
Бали
1765
urmix не надав(-ла) жодної додаткової інформації.
Усім добрий вечір.Можливо хтось пам'ятає мою історію про лудоманію та кредити.Скажу у двох словах .Все сталося за класикою жанру - за мене платили - я влазив ще більше.Дійшло до того ,що батьки взяли на себе кредит,що мене "рятувати".А після ще одного "заходу" зрозумів,що діла не буде і так я не перестану грати і нарешті взяв всі свої проблеми на себе.

Отож який план.
-Спочатку закрити "батьківський кредит"
30 тис/40
- Раніше я був справжнім спортсменом ,людиною без шкідливих звичок,писав власну книгу.Отже ,я дуже хочу повернути це життя, колишнього себе,а саме :
- Кинути палити.
- Повернути свою форму.
- До кінця року підготувати хоча б якийсь чорновий варіант книги.
Щодо МФО.Тіло близько 120 т.Сума для мене не під'ємна.Напевно потрібної суми у момент пропозицій за тіло не буде.Отже,МФО буду оплачувати лише коли буде можливість,а головне бажання.
Тобто їх до уваги не беремо ,поки що.
Підіб'ємо підсумки.

"Батьківський кредит" 30/40
Борги перед друзями. 3500/3500
Процес роботи над собою.
- шкідливі звички - успіх 0/10
- "спорт" -1/10
- процес написання книги 1/10 ( є розроблена концепція та "заход" на першу главу.

"Сума на руках" - 5 тисяч гривень.
Надіюсь знайдеться кілька людей ,які будуть спостегрігати за моїм шляхом ,дадуть думку зі сторони та свої поради у процесі.

Усім добрий вечір.Можливо хтось пам'ятає мою історію про лудоманію та кредити.Скажу у двох словах .Все сталося за класикою жанру - за мене платили - я влазив ще більше.Дійшло до того ,що батьки взяли на себе кредит,що мене "рятувати".А після ще одного "заходу" зрозумів,що діла не буде і так я не перестану грати і нарешті взяв всі свої проблеми на себе.

Отож який план.
30 тис/40
- Раніше я був справжнім спортсменом ,людиною без шкідливих звичок,писав власну книгу.Отже ,я дуже хочу повернути це життя, колишнього себе,а саме :
- Кинути палити.
- Повернути свою форму.
Щодо МФО.Тіло близько 120 т.Сума для мене не під'ємна.Напевно потрібної суми у момент пропозицій за тіло не буде.Отже,МФО буду оплачувати лише коли буде можливість,а головне бажання.
Підіб'ємо підсумки.

Процес роботи над собою.
- "спорт" -1/10
- процес написання книги 1/10 ( є розроблена концепція та "заход" на першу главу.

Надіюсь знайдеться кілька людей ,які будуть спостегрігати за моїм шляхом ,дадуть думку зі сторони та свої поради у процесі.
Якщо маєш сильне бажання змінитися, то тільки вперед неозираючись.Все буде ОК!

Отож який план.
30 тис/40
- Кинути палити.
- Повернути свою форму.
Підіб'ємо підсумки.

Процес роботи над собою.
- "спорт" -1/10

Лудоманы - мусор, говорю как человек, который сам когда-то играл. Желаю наладить свою жизнь.

johny, підбирайте вирази ,будь ласка.
До всіх форумчан раджу відноситись з повагою.

Да я по факту сказал. Что здесь обидного? Я думаю, что весь форум того же мнения +-.
Лудоманы - прокаженные. О какой "поваге" может идти речь, когда их даже зачастую их собственное окружение не уважает? Родители, друзья и т.д. Как можно уважительно относиться к тем, что берет деньги в МФО, чтоб слить в букмекерской конторе? Как можно уважать тех, за кого закрывают игорные долги, а они потом опять берут новые долги, и опять относят в контору? Какое тут может быть уважение? Таких людей никто не уважает. На то они и лудоманы.

И лудоманам нужно именно такое писать, а не "сюси-пуси", перестань играть, работай и бла-бла. Это все не работает.

Останнє редагування:
Да я по факту сказал. Что здесь обидного? Я думаю, что весь форум того же мнения +-.

Лудоманы - прокаженные. О какой "поваге" может идти речь, когда их даже зачастую их собственное окружение не уважает? Родители, друзья и т.д. Как можно уважительно относиться к тем, что берет деньги в МФО, чтоб слить в букмекерской конторе? Как можно уважать тех, за кого закрывают игорные долги, а они потом опять берут новые долги, и опять относят в контору? Какое тут может быть уважение? Таких людей никто не уважает. На то они и лудоманы.

И лудоманам нужно именно такое писать, а не "сюси-пуси", перестань играть, работай и бла-бла. Это все не работает.
Ну якщо вам зручно позиціонувати таких людей ,як "сміття",то це ваша справа.На щастя моє близьке оточення "зрозуміло мене" ,якщо особисто вам менше тут пощастило ,то співчуваю.У кожного свою чорна "полоса" у житті.У мене вона проявилася у такому вигляді.Особисто я себе не бажаю позиціонувати,як сміття,а як сильна людина,яка зробила помилку.А щодо поваги , я крім свого лудоманства в житті зробив і багато хороших справ,тому не вам мені говорити про повагу.

Ви ще не знаєте,на якому дні можете опинитись завтра ви.
Всі люди здатні помилятись.

На форумі існують правила,не порушуйте їх.

Назад
Угорі