urmix
Форумчанин
- Дописи
- 39
- Реакції
- 17
- Бали
- 1765
urmix не надав(-ла) жодної додаткової інформації.
Усім добрий вечір.Можливо хтось пам'ятає мою історію про лудоманію та кредити.Скажу у двох словах .Все сталося за класикою жанру - за мене платили - я влазив ще більше.Дійшло до того ,що батьки взяли на себе кредит,що мене "рятувати".А після ще одного "заходу" зрозумів,що діла не буде і так я не перестану грати і нарешті взяв всі свої проблеми на себе.
Отож який план.
-Спочатку закрити "батьківський кредит"
30 тис/40
- Раніше я був справжнім спортсменом ,людиною без шкідливих звичок,писав власну книгу.Отже ,я дуже хочу повернути це життя, колишнього себе,а саме :
- Кинути палити.
- Повернути свою форму.
- До кінця року підготувати хоча б якийсь чорновий варіант книги.
Щодо МФО.Тіло близько 120 т.Сума для мене не під'ємна.Напевно потрібної суми у момент пропозицій за тіло не буде.Отже,МФО буду оплачувати лише коли буде можливість,а головне бажання.
Тобто їх до уваги не беремо ,поки що.
Підіб'ємо підсумки.
"Батьківський кредит" 30/40
Борги перед друзями. 3500/3500
Процес роботи над собою.
- шкідливі звички - успіх 0/10
- "спорт" -1/10
- процес написання книги 1/10 ( є розроблена концепція та "заход" на першу главу.
"Сума на руках" - 5 тисяч гривень.
Надіюсь знайдеться кілька людей ,які будуть спостегрігати за моїм шляхом ,дадуть думку зі сторони та свої поради у процесі.
Отож який план.
-Спочатку закрити "батьківський кредит"
30 тис/40
- Раніше я був справжнім спортсменом ,людиною без шкідливих звичок,писав власну книгу.Отже ,я дуже хочу повернути це життя, колишнього себе,а саме :
- Кинути палити.
- Повернути свою форму.
- До кінця року підготувати хоча б якийсь чорновий варіант книги.
Щодо МФО.Тіло близько 120 т.Сума для мене не під'ємна.Напевно потрібної суми у момент пропозицій за тіло не буде.Отже,МФО буду оплачувати лише коли буде можливість,а головне бажання.
Тобто їх до уваги не беремо ,поки що.
Підіб'ємо підсумки.
"Батьківський кредит" 30/40
Борги перед друзями. 3500/3500
Процес роботи над собою.
- шкідливі звички - успіх 0/10
- "спорт" -1/10
- процес написання книги 1/10 ( є розроблена концепція та "заход" на першу главу.
"Сума на руках" - 5 тисяч гривень.
Надіюсь знайдеться кілька людей ,які будуть спостегрігати за моїм шляхом ,дадуть думку зі сторони та свої поради у процесі.