Без кредитів Моя історія лудоманії на криптовалютній біржі, та наслідки втрати більше 1000000 грн

• Автор теми Автор теми Артур І
  • Дата початку Дата початку
  • Відповіді Відповіді 10
  • Перегляди Перегляди 663

Артур І

Форумчанин
Дописи
26
Реакції
30
Бали
303
Артур І не надав(-ла) жодної додаткової інформації.
Всіх вітаю у своєму щоденнику.

Невеличка передісторія, сам військовий, паралельно завжди чимось займався у вільний час від роботи. Працював графічним дизайнером на фрілансі, за перших два роки купив на той час доволі непогану машину, і додатково була відкладена значна фінансова подушка, не було на що жалітись взагальному. Коли почалась війна, паралельно графічним дизайном не міг займатись, 2 роки назад підсів на торгівлю криптовалютою на фьючерсах. За цей період, всі відкладені кошти були успішно злиті, заліз у борги кредити в банках, мфо які на початках постійно брав і віддавав, деякі з відсотками деякі по термінам, без переплат, дойшло до того, що продав машину, щоб закрити борги, але з часом заліз у ще більшу боргову яму. Ситуація була досить критична для мене, не спав, похудав, спортив стосунки з близькими, на роботі відповідно репутація спортилась. Почитавши форум, зрозумів, що безвихідних ситуацій немає, навіть враховуючи мою ситуацію і вирішив поступово цю проблему закрити і жити своє краще життя. На данний момент росписав поступовий план закриття всіх заборгованостей, включаю режим мінімум витрав, всі вільні кошти відкладаю, записався на консультацію психіатра, щоб підібрали антидеприсанти і починаю нове життя зі всіма його складнощами😊. Без нових боргів і з поступовим вирішенням проблеми.

Отже що по по боргам, почну з мфо так як форум присвячений цій темі в першу чергу:

Moneyveo: Тіло 11700, прийняли документи військовослужбовця, проценти не нараховують, мають ще додатково повернути 6000 за сплачені відсотки.

Єгроші: Тіло 48700, хоча отримував 40000 (зняли комісію за видачу 8700), прийняли документи військовослужбовця, проценти не нараховують, одні з перших повернули сплачені відсотки по минулим кредитам. Буду очікувати пропозицій на оплату саме 40000.

Mycredit: Тіло 9000, прийняли документи військовослужбовця, проценти не нараховують

Топ1: Тіло 7000, прийняли документи військовослужбовця, проценти не нараховують

Навсе: Тіло 24000, станом на сьогодні 29300 до оплати, відправив документи військовослужбовця, очікую на підтвердження статусу.

Bitcapital: Тіло 850$, 330$ сплатив, з відсотками станом до останньої дати перед протермінуванням буде 670, з менеджерами про щось нереально домовитись, тупарі страшні сидять там, на разі написав звернення на почту, відправив документи військовослужбовця. Готовий у серпні закрити їх за 670$ і забути, якщо будуть морозитись, тоді протермінування і повний мороз включаю.

Банки:

Приват 70000, проценти не нараховують

Монобанк 15000, проценти не нараховують

Пумб 12000, проценти не нараховують

Люди в основному близькі яким винен загальна сума: 180000

Загальна сума всього вище перерахованого: 410000

Що стосується документів для подачі в різні мфо, які проблемні, з якими можно домовитись, так як з багатьма мав справу можу підказати для військовослужбовців.

✅ Закрив всі кредити, борги

фьючерси та ще х*рня, сам вліз на 1.5к$ в борги із за них,, один знайомий туди квартиру всадив...
Проблема була в основному в тому, що намріяв собі великі заробітки. Але як показують наслідки, це все дуже погано закінчується

Вітаю любі форумчанини. Можу підвести висновок. Закрив всі кредити, борги. Все за тіло (навіть бітів і кріпсі). Приватбанк взагалі запропонував половину списати, але за умови оплати одним платежем всього залишку. Камінь з душі впав. Надіюсь ви всі також вибиритесь з цієї ями, з якої здається що немає виходу. Але навіть після найтемнішої ночі настає день. Тому не здавайтесь, це не ті проблеми через які потрібно переживати. Збережіть свої нерви. Всім миру!

Вітаю любі форумчанини. Можу підвести висновок. Закрив всі кредити, борги. Все за тіло (навіть бітів і кріпсі). Приватбанк взагалі запропонував половину списати, але за умови оплати одним платежем всього залишку. Камінь з душі впав. Надіюсь ви всі також вибиритесь з цієї ями, з якої здається що немає виходу. Але навіть після найтемнішої ночі настає день. Тому не здавайтесь, це не ті проблеми через які потрібно переживати. Збережіть свої нерви. Всім миру!
Вітання вам. Молодець)

Назад
Угорі