Шахиня
✩ Premium ✩
- Дописи
- 2
- Реакції
- 0
- Бали
- 846
Шахиня не надав(-ла) жодної додаткової інформації.
Моя історія боргів. Це був 2021 рік. Пам'ятаю, настав день, коли усвідомила, що я в глибокій, так на метрів 8 МФО+4 банка, і так більше не можна, бо буде тільки гірше. Дав Бог на розум, що на сполах почала бити ще до моменту протермінування. Історія мого друга - знайомство з колекторами, дала розуміння, що мене чекає теж саме, якщо ... Мене мандражило, я шукала подібні історії в Інтернеті для вирішення своєї. Важкі часи... Страх ганьби переслідував мене. З цього моменту кожен мій день став схожим на психологічне пекло. По-перше, взяла за правило, не перепозичати в МФО, щоб погасити в МФО, у якому боргую. Виписала усі графіки, щоб бачити порядок усунення проблем. Кошти, які мала в наявності, погашала, хто був першим на черзі, або де менше. Далі. Знайшла в собі сили не соромитися просити про допомогу. Я маю на увазі подруг, родичів. Далі - це найближча людина. Відразу скажу, що було важко, але моліться і просіть Бога підтримки, щоб ви знайшли в собі сили вистояти і не наробити дурниць. А дурницями може бути дуже боятися колекторів. Найкраще не брати слухавки з невідомих номерів. Погашайте стільки, скільки маєте. Подумайте, якщо дійде до суду, ви будете мати докази, що сплачували, але рівень життя не дозволяв більше. Я думаю в інтересах самих МФО і колекторів не доводити до суду, якщо ви сплачували скільки могли. Але це не йде мова про людей, що мають чим платити, але цього не робить. Це моя суб'єктивна думка. До суду у мене не доходило. Просто хочу, щоб ви тримали свою самооцінку на достойному рівні.
Стосовно юристів. Чесно, не знаю. Кажуть дуже багато шахраїв. До прикладу, вже знаю, що та сама людина може бути і адвокатом, що пропонує допомогу, і колектором, або пов'язаний з конторою. Думаю, якщо звертатися до юриста, то на форумі Антиколектор. Слідкую за їхньою діяльністю не один рік. Але зрозумійте, за хорошу роботу треба платити, як хорошому стоматологу, репетитору чи лікарю. Принаймні, не будуть водити за носа. Це моя суб'єктивна думка, так як маю судження з їхніх постів про рішення суду.
Люди, які потрапили в боргову яму. Не дайте собі занепасти духом. Шукайте адекватні шляхи вирішення проблеми. І навіть якщо вам прийшлося познайомитися з колекторами, не дайте собі стати психологічною жертвою. Більше не спілкуйтеся з ними, особливо, якщо вони з першої розмови вам погрожують.
Стосовно юристів. Чесно, не знаю. Кажуть дуже багато шахраїв. До прикладу, вже знаю, що та сама людина може бути і адвокатом, що пропонує допомогу, і колектором, або пов'язаний з конторою. Думаю, якщо звертатися до юриста, то на форумі Антиколектор. Слідкую за їхньою діяльністю не один рік. Але зрозумійте, за хорошу роботу треба платити, як хорошому стоматологу, репетитору чи лікарю. Принаймні, не будуть водити за носа. Це моя суб'єктивна думка, так як маю судження з їхніх постів про рішення суду.
Люди, які потрапили в боргову яму. Не дайте собі занепасти духом. Шукайте адекватні шляхи вирішення проблеми. І навіть якщо вам прийшлося познайомитися з колекторами, не дайте собі стати психологічною жертвою. Більше не спілкуйтеся з ними, особливо, якщо вони з першої розмови вам погрожують.