Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Нотатка: This feature may not be available in some browsers.
А Вы с ними имели дело?Хто з ними мав справу,напишіть
Кароче чувак один готовий був позичити 50тис під 5.5% на 48 місз щомісячно оплатою 1262грн.Я вислала фото паспорта і типу розписку.Але на цьому сайті треба зареєстпуватись і він на рахунок висилає мені гроші,після чого щоб активувати вірт.карту треба внести 2300грн,щоб активувати карту.Хто з ними мав справу,напишіть
Развод это, не ведитесь.Кароче чувак один готовий був позичити 50тис під 5.5% на 48 місз щомісячно оплатою 1262грн.Я вислала фото паспорта і типу розписку.Але на цьому сайті треба зареєстпуватись і він на рахунок висилає мені гроші,після чого щоб активувати вірт.карту треба внести 2300грн,щоб активувати карту.
Давайте я вам активирую за 1000грн.Кароче чувак один готовий був позичити 50тис під 5.5% на 48 місз щомісячно оплатою 1262грн.Я вислала фото паспорта і типу розписку.Але на цьому сайті треба зареєстпуватись і він на рахунок висилає мені гроші,після чого щоб активувати вірт.карту треба внести 2300грн,щоб активувати карту.
Господи люди до сих пор ведуться на это...Вас разводят на бабло. Никто вам деньги не даст, а вот вашу расписку могут использовать для того, что вы взяли в долг, но ничего не отдаете.Кароче чувак один готовий був позичити 50тис під 5.5% на 48 місз щомісячно оплатою 1262грн.Я вислала фото паспорта і типу розписку.Але на цьому сайті треба зареєстпуватись і він на рахунок висилає мені гроші,після чого щоб активувати вірт.карту треба внести 2300грн,щоб активувати карту.
Так він не казав зразу а коли типу скинув гроші тоді адмін це написалаДавайте я вам активирую за 1000грн.Господи люди до сих пор ведуться на это...
Як правильно поступити?Вас разводят на бабло. Никто вам деньги не даст, а вот вашу расписку могут использовать для того, что вы взяли в долг, но ничего не отдаете.
Ничего не платите. Вам никто денег не даст. Погодите, вы пытаетесь взять частный займ на погашение МФО? Астанавитесь!Так він не казав зразу а коли типу скинув гроші тоді адмін це написала
Послать на хутор бабочек ловитьТак він не казав зразу а коли типу скинув гроші тоді адмін це написала
Як правильно поступити?
Ничего не отсылать, на звонки и угрозы не отвечать.Так він не казав зразу а коли типу скинув гроші тоді адмін це написала
Як правильно поступити?
Як правильно поступити?Вас разводят на бабло. Никто вам деньги не даст, а вот вашу расписку могут использовать для того, что вы взяли в долг, но ничего не отдаете.
сами хорошенько поразмыслите .... и еще перед тем как отправлять свои данные могли бы и на форум зайти и спросить....Кароче чувак один готовий був позичити 50тис під 5.5% на 48 місз щомісячно оплатою 1262грн.Я вислала фото паспорта і типу розписку.Але на цьому сайті треба зареєстпуватись і він на рахунок висилає мені гроші,після чого щоб активувати вірт.карту треба внести 2300грн,щоб активувати карту.
ЗабитьЯк правильно поступити?
Як правильно поступити?
Як правильно поступити?

зачем данными светите я удаляю с вашего позволенияЯк правильно поступити?
35Вы не на том форуме интересуетесь...
Ну а если по теме, то злоумышленники могут создавать сайты, предназначенные якобы для хранения криптовалют, для того, чтобы туда пересылали средства, ну и т. п. Как только там нормальная сумма появляется, та, которая покрывает расходы на создание и администрирования сайта, регистрацию оффшорочки, и т. д., и т. п., то средства злоумышленники присваивают, а жаловаться можно разве что в "Спортлото". Как бы там ни было, схема с API https://block.io/ уже много раз описывалась, а сколько всего не публиковалось в открытом доступе можно только догадываться.
Сколько Вам лет?
Окзачем данными светите я удаляю с вашего позволения
через пол-годика мониторьте реестры на предмет вп по кредитам, которые вы не брали.Я вислала фото паспорта і типу розписку.