Морока з кредит капіталом "primocollect". Військовослужбовець.

• Автор теми Автор теми Arturlive
  • Дата початку Дата початку
  • Відповіді Відповіді 9
  • Перегляди Перегляди 504

Arturlive

Форумчанин
Дописи
30
Реакції
7
Бали
8
Arturlive не надав(-ла) жодної додаткової інформації.
Доволі цікава ситуація
Купили кредит капітал 2 кредити в мілоан, коли мілоан і тенго видавали кредит мною було вказано що я військовий значить вони заздалегідь знали що я захищена особа. І нарахування штрафів і пені неможливе. Але ми розуміємо що коли ці кредити викупив кредит капітал вони заключили договір який я ще чекаю щоб почитати,
Саме цікаве це те що прислали самі кредит капітал :
Відповідно до законодавства Кредитор має право відступлення кожного Права Вимоги третім
особам, в тому числі ТОВАРИСТВО З ОБМЕЖЕНОЮ ВІДПОВІДАЛЬНІСТЮ «ФІНАНСОВА КОМПАНІЯ
«КРЕДИТ-КАПІТАЛ», а також, що в момент відступлення Права Вимоги Банку не відомі обставини, внаслідок
яких Боржники мають право не виконувати вимогу Нового кредитора;
- Вся інформація, добросовісно передана від Кредитора до ТОВАРИСТВО З ОБМЕЖЕНОЮ
ВІДПОВІДАЛЬНІСТЮ «ФІНАНСОВА КОМПАНІЯ «КРЕДИТ-КАПІТАЛ», є повною та правдивою і співпадає
з останніми відомостями, які містяться у Договорі, Документації та його додатках;

Саме смішне що вони повинні були знати що я військовий
І зараз намагаються тиснути щоб отримати щось зверху.
А я їм запити відправляю щоб вони мені договір факторингу надіслали на електронну.
Просто цікаво через який час вони зрозуміють і підуть на тіло кредиту.
Напевно Юля бублик сама не читала те що мені було надіслано.

Вкладення

• Screenshot_20250522-151132.webp
    Screenshot_20250522-151132.webp
    26.8 Кб · Перегляди: 80
Доволі цікава ситуація
Купили кредит капітал 2 кредити в мілоан, коли мілоан і тенго видавали кредит мною було вказано що я військовий значить вони заздалегідь знали що я захищена особа. І нарахування штрафів і пені неможливе. Але ми розуміємо що коли ці кредити викупив кредит капітал вони заключили договір який я ще чекаю щоб почитати,
Відповідно до законодавства Кредитор має право відступлення кожного Права Вимоги третім
особам, в тому числі ТОВАРИСТВО З ОБМЕЖЕНОЮ ВІДПОВІДАЛЬНІСТЮ «ФІНАНСОВА КОМПАНІЯ
«КРЕДИТ-КАПІТАЛ», а також, що в момент відступлення Права Вимоги Банку не відомі обставини, внаслідок
ВІДПОВІДАЛЬНІСТЮ «ФІНАНСОВА КОМПАНІЯ «КРЕДИТ-КАПІТАЛ», є повною та правдивою і співпадає
з останніми відомостями, які містяться у Договорі, Документації та його додатках;

А я їм запити відправляю щоб вони мені договір факторингу надіслали на електронну.
пошліть їх на .....

Доволі цікава ситуація

відправте цю відповідь нбу зі скаргою, та підкріпіть документи що ви військовий і коли мобілізований. Їм штраф увалять

пошліть їх на .....

відправте цю відповідь нбу зі скаргою, та підкріпіть документи що ви військовий і коли мобілізований. Їм штраф увалять
Та я це до того що може комусь буде цікаво або схожий випадок))
Кому цікаво скріни того що надслали на мій запит.

А от ідея зі скаргою цікава

Вкладення

• Screenshot_20250522-152154.webp
    Screenshot_20250522-152154.webp
    186.9 Кб · Перегляди: 72
  • Screenshot_20250522-152133.webp
    Screenshot_20250522-152133.webp
    229.1 Кб · Перегляди: 64

вам після скарги самі запропонують за тіло закрити ці упирі, ви захищена особа, тим паче ви звернулись до кредит капіталу та надали інфу

і вас не повинно хвилювати, що ці криси між собою домовились, тут факт порушення законодавста зі сторони мілоан а кредит капітал як правонаступник повинен був дізнатися всю інфу.

вам після скарги самі запропонують за тіло закрити ці упирі, ви захищена особа, тим паче ви звернулись до кредит капіталу та надали інфу

і вас не повинно хвилювати, що ці криси між собою домовились, тут факт порушення законодавста зі сторони мілоан а кредит капітал як правонаступник повинен був дізнатися всю інфу.
От і я про теж вониж самі вказали що всі данні були передані

От і я про теж вониж самі вказали що всі данні були передані
в листі вас просто проінформували, що вони згідно закону набули право вимоги за кредитним договором, тобто вони навіть закон україни про звернення громадян порушили бо не надали вам відповідь по суті питання. Ну якщо ви звертались за списанням відсотків. Єдине що мене змутило це комісія, та чи підлягає вона списанню військовим.

Останнє редагування:
в листі вас просто проінформували, що вони згідно закону набули право вимоги за кредитним договором, тобто вони навіть закон україни про звернення громадян порушили бо не надали вам відповідь по суті питання. Ну якщо ви звиртались за списанням відсотків. Єдине що мене змутило це комісія, та чи підлягає вона списанню військовим.
Загалом, військовослужбовці та їхні дружини/чоловіки мають право не сплачувати комісію за кредитами МФО (мікрофінансові організації) на час дії воєнного стану. Це стосується і відсотків, і штрафів, і пені за прострочення.

Загалом, військовослужбовці та їхні дружини/чоловіки мають право не сплачувати комісію за кредитами МФО (мікрофінансові організації) на час дії воєнного стану. Це стосується і відсотків, і штрафів, і пені за прострочення.
ну дак тоді у Вас всі козиря на руках

Вкладення

• Screenshot_20250522-161643.webp
    Screenshot_20250522-161643.webp
    20.6 Кб · Перегляди: 75
Повідомив кредит капітал про те що подав скаргу,
Чекаю реакцію на електронну адресу.

Назад
Угорі