Arturlive
Форумчанин
- Дописи
- 30
- Реакції
- 7
- Бали
- 8
Arturlive не надав(-ла) жодної додаткової інформації.
Доволі цікава ситуація
Купили кредит капітал 2 кредити в мілоан, коли мілоан і тенго видавали кредит мною було вказано що я військовий значить вони заздалегідь знали що я захищена особа. І нарахування штрафів і пені неможливе. Але ми розуміємо що коли ці кредити викупив кредит капітал вони заключили договір який я ще чекаю щоб почитати,
Саме цікаве це те що прислали самі кредит капітал :
Відповідно до законодавства Кредитор має право відступлення кожного Права Вимоги третім
особам, в тому числі ТОВАРИСТВО З ОБМЕЖЕНОЮ ВІДПОВІДАЛЬНІСТЮ «ФІНАНСОВА КОМПАНІЯ
«КРЕДИТ-КАПІТАЛ», а також, що в момент відступлення Права Вимоги Банку не відомі обставини, внаслідок
яких Боржники мають право не виконувати вимогу Нового кредитора;
- Вся інформація, добросовісно передана від Кредитора до ТОВАРИСТВО З ОБМЕЖЕНОЮ
ВІДПОВІДАЛЬНІСТЮ «ФІНАНСОВА КОМПАНІЯ «КРЕДИТ-КАПІТАЛ», є повною та правдивою і співпадає
з останніми відомостями, які містяться у Договорі, Документації та його додатках;
Саме смішне що вони повинні були знати що я військовий
І зараз намагаються тиснути щоб отримати щось зверху.
А я їм запити відправляю щоб вони мені договір факторингу надіслали на електронну.
Просто цікаво через який час вони зрозуміють і підуть на тіло кредиту.
Напевно Юля бублик сама не читала те що мені було надіслано.
Купили кредит капітал 2 кредити в мілоан, коли мілоан і тенго видавали кредит мною було вказано що я військовий значить вони заздалегідь знали що я захищена особа. І нарахування штрафів і пені неможливе. Але ми розуміємо що коли ці кредити викупив кредит капітал вони заключили договір який я ще чекаю щоб почитати,
Саме цікаве це те що прислали самі кредит капітал :
Відповідно до законодавства Кредитор має право відступлення кожного Права Вимоги третім
особам, в тому числі ТОВАРИСТВО З ОБМЕЖЕНОЮ ВІДПОВІДАЛЬНІСТЮ «ФІНАНСОВА КОМПАНІЯ
«КРЕДИТ-КАПІТАЛ», а також, що в момент відступлення Права Вимоги Банку не відомі обставини, внаслідок
яких Боржники мають право не виконувати вимогу Нового кредитора;
- Вся інформація, добросовісно передана від Кредитора до ТОВАРИСТВО З ОБМЕЖЕНОЮ
ВІДПОВІДАЛЬНІСТЮ «ФІНАНСОВА КОМПАНІЯ «КРЕДИТ-КАПІТАЛ», є повною та правдивою і співпадає
з останніми відомостями, які містяться у Договорі, Документації та його додатках;
Саме смішне що вони повинні були знати що я військовий
І зараз намагаються тиснути щоб отримати щось зверху.
А я їм запити відправляю щоб вони мені договір факторингу надіслали на електронну.
Просто цікаво через який час вони зрозуміють і підуть на тіло кредиту.
Напевно Юля бублик сама не читала те що мені було надіслано.