Монобанк виграв суд.

Batman 🇺🇦

Форумчанин
Дописи
40
Реакції
6
Бали
133
Batman 🇺🇦 не надав(-ла) жодної додаткової інформації.
Отже, монобанк виграв суд,, і я маю сплатити те що винен.

Питання в наступному, скільки в мене є часу щоб сплатити?? Бо в листі це не вказано)

Після сплати, судовий процес буде закрито?

І якщо не сплачу, що тоді?)

Всім дякую)
P.S в принципі сплатити я не проти, просто як правильно зробити щоб не було більше до мене питань)

Вкладення

• IMG_20240108_170157.webp
    IMG_20240108_170157.webp
    84.3 Кб · Перегляди: 152
Отже, монобанк виграв суд,, і я маю сплатити те що винен.

Питання в наступному, скільки в мене є часу щоб сплатити?? Бо в листі це не вказано)

Після сплати, судовий процес буде закрито?

І якщо не сплачу, що тоді?)

Всім дякую)
P.S в принципі сплатити я не проти, просто як правильно зробити щоб не було більше до мене питань)
судовий процес вже закінчився, якщо ви не будете подавати апеляцію.

сплатити можете на рахунок банку, дізнавшись реквізити, наприклад у служби підтримки банку. обов'язково вкажіть, що це сплата за ріенням суду його номер та дату.

або можете почекати на виконавче провадження, і сплатити вже по ньому. але тоді виконавець збільшить борг на 10 % своєї винагороди і якісь гривень 500 на витрати виконавчого провадження.

судовий процес вже закінчився, якщо ви не будете подавати апеляцію.

сплатити можете на рахунок банку, дізнавшись реквізити, наприклад у служби підтримки банку. обов'язково вкажіть, що це сплата за ріенням суду його номер та дату.

або можете почекати на виконавче провадження, і сплатити вже по ньому. але тоді виконавець збільшить борг на 10 % своєї винагороди і якісь гривень 500 на витрати виконавчого провадження.
Через який термін приблизно буде виконавче провадження?)
Ні, так як сума не дуже велика, то вирішив не захищатись.

Зараз можна було б подати апеляцію, але думаю шансів мало, тому воно того не варте)

Через який термін приблизно буде виконавче провадження?)

Ні, так як сума не дуже велика, то вирішив не захищатись.

Зараз можна було б подати апеляцію, але думаю шансів мало, тому воно того не варте)
не можу сказати)) все буде залежати від активності банку.

чому вирішили, що шансів на апеляцію мало?

не можу сказати)) все буде залежати від активності банку.

чому вирішили, що шансів на апеляцію мало?
Шансів мало, так як я дійсно все прошув що можна було, бо зовсім не сплачував.

Шансів мало, так як я дійсно все прошув що можна було, бо зовсім не сплачував.
треба дивитись розрахунок...я так розумію вони відсотки запхали до тіла кредиту.
треба порахувати і тоді буде зрозуміло чи вартує воно того

треба дивитись розрахунок...я так розумію вони відсотки запхали до тіла кредиту.
треба порахувати і тоді буде зрозуміло чи вартує воно того
Ну відсотки не критичні, загалом я їм винен по тілу 15к + 4 з різних карток. А маю заплатити 22к з хвостиком. Тобто відсотки не критичні.

Як можна все порахувати, щоб прийняти кінцеве рішення, чи вартує апеляція того чи ні

Ну відсотки не критичні, загалом я їм винен по тілу 15к + 4 з різних карток. А маю заплатити 22к з хвостиком. Тобто відсотки не критичні.

Як можна все порахувати, щоб прийняти кінцеве рішення, чи вартує апеляція того чи ні
взяти калькулятор до рук, розрахунок моно та порахувати)))
судовий збір, за апеляцію, 4100. робота адвоката, якщо потрібна, треба обговорювати з адвокатом)))

взяти калькулятор до рук, розрахунок моно та порахувати)))
судовий збір, за апеляцію, 4100. робота адвоката, якщо потрібна, треба обговорювати з адвокатом)))
Зрозумів, дякую. Вже тоді адвокат оцінити шанси? І чи варто подавати?

І підскажіть будь-ласка, сьогодні було рішення суду, має пройти 30 днів, для набрання законної сили?

Назад
Угорі