⚖️ Монобанк: суд відмовив у стягненні 91 тисячі гривень

Yuristo2020

Юрист
Юрист
Дописи
1499
Рішення
1
Реакції
3545
Бали
10505
Сайт
yuristo.com.ua
У травні Монобанк звернулись до суду з позовом про стягнення 91036, 48 гривень з Клієнта.
03204e23150941d0e04453d5e13e2714wlT6FOmHJI0jar9t-0.webp

Нами було підготовлено Відзив на позовну заяву та Заперечення на відповідь на відзив.
В результаті чого, суд відмовив у задоволенні позову, у зв'язку з необґрунтованими вимогами.
03204e23150941d0e04453d5e13e2714wlT6FOmHJI0jar9t-6.webp

Рішення було винесено 19.07.2023 року і станом на сьогодні, апеляційної скарги не було)

Viber/Telegram - 0663016527
Е-mail: [email protected]
Сайт: ЮК "ЮристО" Телеграм-канал: ЮРИСТО⚖️
Отзывы о работе

Добрий вечір!
Це означає, що Ваш клієнт їм більше не винен?

Трішки доповню. Бо це я відповідач по цій справі, Надія саме мені готувала відзив, відповідь на пояснення по справі)
Отже, Монобанк все-таки подав в апеляцію, поновив строк на подання скарги. Але не оплатив судовий збір. Тож скаргу залишили без руху, дали Монобанку 10 днів на усунення недоліків.

Пройшло 10 днів, Монобанк нічого не зробив. При цьому у суді є підтвердження, що Монобанк отримував копію ухвали про залишення скарги без руху. І надалі - скарга повернута скаржнику і вважається такою, що не була поданою. На оскарження данної ухвали є 30 днів (через Касацію). Ну... Окей... Я не проти... :dntknw:
Скриншот 31.10.23_21.03.42.webp

Останнє редагування:
Антон З., касація? З такою сумою?
Ну, хай спробують

Доброго дня . Монобанк подав суд прийшла сьогодні смс явитися в суд 09.12.24 Може хтось надати будь ласка консультацію що робити . Що писати .являтись в суд. У мене просто виданий час немає коштів щоб заплатити .і. Також немає змоги заплатити послуги адвоката. Хтось може проконсультувати що робити в такій ситуацій

Доброго дня . Монобанк подав суд прийшла сьогодні смс явитися в суд 09.12.24 Може хтось надати будь ласка консультацію що робити . Що писати .являтись в суд. У мене просто виданий час немає коштів щоб заплатити .і. Також немає змоги заплатити послуги адвоката. Хтось може проконсультувати що робити в такій ситуацій
Або захищатись з допомогою адвоката, або вам присудять суму, яку вимагають.

Або захищатись з допомогою адвоката, або вам присудять суму, яку вимагають.
Не факт. Бывают чудеса. Но редко.
Пытайтесь отбиться сами, изучив свои материалы дела и судебные решения/постанови, где банку отказали , чтобы не ляпнуть лишнего. Может прокатит, но лучше юрист

Назад
Угорі