Монобанк швидко зняв блокування з рахунків після завершення виконавчого провадження

• Автор теми Автор теми Admin
  • Дата початку Дата початку
  • Відповіді Відповіді 4
  • Перегляди Перегляди 573

Admin

Реклама, гарант, питання по проекту
Адміністрація
Дописи
36960
Рішення
10
Реакції
95594
Бали
11145
Admin не надав(-ла) жодної додаткової інформації.
Як би я погано не відносився до банків, в тому числі і до моно, але вимушений признати, що в данному випадку монобанк мене приємно здивував.
Рахунки були заблоковані банком після відкриття виконавчого провадження не одразу, через деякий час, за що їм окрема подяка, бо я зміг вивести оперативно кошти:) , а ось розблокували рахунки першими. Це дуже приємно.

Вкладення

• Screenshot_2023-11-01-20-09-56-299_com.ftband.mono.webp
    Screenshot_2023-11-01-20-09-56-299_com.ftband.mono.webp
    60 Кб · Перегляди: 131
ну, то ж вони підключені до асвп, а постанови на зняття арешту в банках, що підключені, обробляються швидко

Adios, ага, ось тільки ізібанк якось тупить. Писав їм, скинув документи, що провадження завершено, а вони тільки після цього розблокували рахунок, та все одно на ньому зараз мінус 16к. Написали, що протягом робочого дня повинно змінитися.
Ними я незадоволений. Навіть обурений. Бо мені серед ночі дуже важливо, щоб на рахунку було так, як і до блокування:)

ну, то ж вони підключені до асвп, а постанови на зняття арешту в банках, що підключені, обробляються швидко
Так, моно мені теж за півтори дві години зняв блок від того коли виконавець вніс постанову.

Назад
Угорі