Alex_
Читач
- Дописи
- 41
- Реакції
- 60
- Бали
- 878
Alex_ не надав(-ла) жодної додаткової інформації.
Доброго дняМаю кредитну картку в Монобанку с 2020 року на суму 70000. Три роки платила без жодних затримок чи просрочок. Але в цьому році сильно скоротили зарплату через війну і почалися просрочки. Але навіть так намагалась все платити. Але зараз просто немає такої змоги... Просрочка вже три місяці на суму 11000. Сьогодні в поштовий ящик вкинули таке письмо. Хтось з таким стикався? Як вийти з цієї ситуації зоб ніхто не приїзджав? Переглянути вкладення 164329
Була в мене схожа історія з МОНО(ну є і зараз) не вірте їм! Ну куди вони поїдуть? Нема у них таких повноважень та прав по закону. Впали до рівня мфо у підвалі.
Мені навіть піля рішення апеляційного суду (яке не на їх користь доречі) кажуть і пишуть двічі на місяць - в суд подамо І навіть після сплати того що присудув суд на їх користь кажуть: ну був суд і що там же не сказано в рішенні що банк повинен списувати те що не зміг довести в суді. рішення суду то лише для приватного виконавця . А так спеціалісти банку вирішили що на дії банку рішення суду не має ніякого впливу. Банк всього навсього не зміг довести свою точку зору у суді. Якщо із стіною розмовляти більше толку буде ніж від спілкування із "спеціалістами" моно..
Який вихід?
Чекати суду. Так мені свого часу юрист з форуму порадив і я раджу.
І від себе напишу - не треба починати "пробувати "хоть щось"" сплатити якщо грошей нема або є але дуже мало. Все одно подадуть в суд якщо не закриєте повністю. Реструктуризацію моно не хоче давати. А якщо дають то в ситуації коли немає платоспроможності стабільної це все одно приведе до прострочок по платежам і як наслідок - суд! І останні гроші що їм будете кидати - відсотками зїсть.
Чим довше коперсатись зі спробами заплатити "ну хоть щось" тим довше вони будуть тягнути із позовом і вижимати з вас останні соки та нараховувати відсотки із місяця в місяць. Можу помилятись але чим раніше моно зрозуміє що не ведетесь на їх залякування та вижати з вас нічого не виходить тим раніше подадуть до суду. Оборонятись завжди легше ніж нападати. По факту тоді звертайтесь до юриста з форуму, який вам сподобається і все. Як подадуть до суду то відсотки рости не будуть. і спілкуватись зними ну таке собі задоволоння брешуть, вічно недоговорють всі деталі(важливі деталі) всі відповіді як під копірку. Тож не варто і починати.
Спіть спокійно. Ігнорьте їхню писанину. І не панікуйтке