Olexander
Форумчанин
- Дописи
- 134
- Реакції
- 22
- Бали
- 318
Olexander не надав(-ла) жодної додаткової інформації.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Нотатка: This feature may not be available in some browsers.
Колись та й розродятьсяДоброго дня Монобанк подав до суду але суд вже переносять п’ятий раз підкажіть шо і як може бути далі
І від банку приходять лякалки але в суд моно подав ще у березні
Так а що вам сказати? Це просто стандартна розсилка, тим більше що вони вже подали в суд. Вже боятися немає сенсу бо суд все розтавить на свої місця. А щодо того що монобанк вже в себе в голові виграв 100%, то це не новина вони завжди були самовпевненими і нахабний. Забийте, суд все вирішитьДоброго дня Монобанк подав до суду але суд вже переносять п’ятий раз підкажіть шо і як може бути далі
Не реагируйте. Это просто набор букв.Доброго дня Монобанк подав до суду але суд вже переносять п’ятий раз підкажіть шо і як може бути далі
В рішенні суду вказано конкретну суму боргу. Далі або сплачуєте добровільно, або позивач отримує виконавчий лист і відкриває провадження.Підкажіть, якщо суд винесе рішення частково задовольнити позов кредитора, яким чином оплачується сума боргу боржником?
[POSTS=5000]2019 рік реєстрації... я хз для чого людям форум. Подекуди таке враження аби просто понити пописати, а читати зась.[/POSTS]В рішенні суду вказано конкретну суму боргу. Далі або сплачуєте добровільно, або позивач отримує виконавчий лист і відкриває провадження.
Не можу прочитати Ваше повідомлення(((*** Скрытый текст не может быть процитирован. ***
Воно мені адресованеНе можу прочитати Ваше повідомлення(((