Монобанк донимает по несуществующему кредиту

• Автор теми Автор теми Vintolph
  • Дата початку Дата початку
  • Відповіді Відповіді 8
  • Перегляди Перегляди 449

Vintolph

Читач
Дописи
1
Реакції
3
Бали
3
Vintolph не надав(-ла) жодної додаткової інформації.
Нужна помощь
Мне 18 и на меня взяли кредит в 16 лет и когда мне стукнуло 18 монобанк начал написывать что у меня кредит 50000 сейчас с процентами уже 65к. В полицию идти смыла нет, что будет если не буду платить?
Мне 18 и на меня взяли кредит в 16 лет когда стукнуло 18 моно повесил кредит 50к а теперь с процентами уже 60к. В полицию идти смысла нет, что делат?

Нужна помощь
Мне 18 и на меня взяли кредит в 16 лет и когда мне стукнуло 18 монобанк начал написывать что у меня кредит 50000 сейчас с процентами уже 65к. В полицию идти смыла нет, что будет если не буду платить?
Мне 18 и на меня взяли кредит в 16 лет когда стукнуло 18 моно повесил кредит 50к а теперь с процентами уже 60к. В полицию идти смысла нет, что делат?
Хто взяв і яким чином?
Чому до поліції не має змісту звертатись?
Шахрайством займається виключно поліція

Если ты и варавду не брал его самостоятельно то попробуй написать в НБУ выложив эту информацию. Так и загугли «нбу звернення громадян». Не так давно читал пост какой-то девчонки которой НБУ помог решить такой же вопрос. Там конечно сумма поменьше была, но все же.

Хто взяв і яким чином?
Чому до поліції не має змісту звертатись?
В полицию реально нет смысла обращаться, 90% что скажут что-то типа «лучше заплатить и не париться» и ты с голой жoпoй пойдешь оттуда

В полицию реально нет смысла обращаться, 90% что скажут что-то типа «лучше заплатить и не париться» и ты с голой жoпoй пойдешь оттуда
Якщо є ознаки кримінального правопорушення (як в цьому випадку ), заяву приймуть і внесуть в ЄРДР якщо є докази а не просто слова.
Так, вони звісно можуть її "списати" як просто "звернення громадян", а не як заяву про кримінальне правопорушення.
Для цього є номера гарячої лінії для скарги що вашу заяву припустим не внесли в єрдр і не прийняли до розгляду.
Знову ж таки при відмові можно йти до керівника підрозділу посадової особи, яка відмовила вам у прийнятті заяви.
Не всі і не всюди однакові. Я за поліцію.
Це їхня робота і при достатньому бажанні можно примусити їх працювати.
50000 як на мене непогана мотивація.

Нужна помощь
А вам офіційний лист з банку прийшов,що вам був виданий кредит?
Бо дзвонити і писати в Вайбер, Телеграм і т.п. можуть хто завгодно.

Назад
Угорі