Моно заблокировал счет через виконавчу службу

• Автор теми Автор теми Sergio123
  • Дата початку Дата початку
  • Відповіді Відповіді 14
  • Перегляди Перегляди 3K

Sergio123

Читач
Дописи
2
Реакції
2
Бали
2560
Sergio123 не надав(-ла) жодної додаткової інформації.
Всем добрый день. Подскажите пожалуйста, в моно долгое время висел долг. Вчера пришло уведомление на приложении "Виконавча служба заблокувала N сумму на вашому рахунку. Все, що перевищуеє суму блокування, ви можете використовувати в звичайному режимі." Также указано: Виконавча служба: "приватний виконавець" такой-то и его номер телефона. А сегодня утром заблокировали все мои карты в привате. Что теперь делать и как с эти бороться? спасибо.

Всем добрый день. Подскажите пожалуйста, в моно долгое время висел долг. Вчера пришло уведомление на приложении "Виконавча служба заблокувала N сумму на вашому рахунку. Все, що перевищуеє суму блокування, ви можете використовувати в звичайному режимі." Также указано: Виконавча служба: "приватний виконавець" такой-то и его номер телефона. А сегодня утром заблокировали все мои карты в привате. Что теперь делать и как с эти бороться? спасибо.
Добрый день.
У вас суд был с моно?
Проверьте себя на судовой владе

в том то и дело , что суда не было. по своей фамилии на судовой владе не нахожу никакого провадження.
Перевірте тоді себе в реєстрі боржників.
Там повинно писати, хто стягувач і на підставі чого.
А ще краще, наберіть мене - 0970448903 і разом подивимось.

Перевірте тоді себе в реєстрі боржників.
Там повинно писати, хто стягувач і на підставі чого.
А ще краще, наберіть мене - 0970448903 і разом подивимось.
Хіба законно в ВС блокувати?

Хіба законно в ВС блокувати?
А, я звідкіля знаю, яка там сума?)))
І да..арешт рахунків ніхто не забороняв....дозволяли використовувати кошти, а це трохи інша історія, з точки зори документального оформлення.

В мене таке саме було, виконавча служба блокує всі рахунки,якщо якісь мразі ( в моєму випадку вроді Манівео) подали їм виконавчий напис. Не обов'язково через суд. Вони тупо зразу подають заявку про блокування рахунків у виконавчу службу. Але так,це незаконно. Тому я і зразу звернулася в електронному листі у виконавчу,із заявкою що вони порушують закон, і мені одразу розблокували всі рахунки, так як виконавча служба відмінила виконавчий надпис. Але потім,здається,за це треба платити виконавчій службу. Тіпа вони свою роботу зробили і ти повинен 10% заплатити державі.

В мене таке саме було, виконавча служба блокує всі рахунки,якщо якісь мразі ( в моєму випадку вроді Манівео) подали їм виконавчий напис. Не обов'язково через суд. Вони тупо зразу подають заявку про блокування рахунків у виконавчу службу. Але так,це незаконно. Тому я і зразу звернулася в електронному листі у виконавчу,із заявкою що вони порушують закон, і мені одразу розблокували всі рахунки, так як виконавча служба відмінила виконавчий надпис. Але потім,здається,за це треба платити виконавчій службу. Тіпа вони свою роботу зробили і ти повинен 10% заплатити державі.
Підкажіть, будьте ласкаві, може ви зберегли взірець листа, який писали?

Виконавча служба нічого не відміняла. Тож яку вони зробили роботу, невідомо.
У період дії воєнного стану, змінами до Закону України «Про виконавче провадження», було введено мораторій на виконання виконавчих написів нотаріусів. (Закон № 2455-IX від 27.07.2022 року, який набрав чинності 25.08.2022р.)

Будь-ласка поділіться заявою,яку ви писали у вс! Точно така ж ситуація!(

Виконавча служба нічого не відміняла. Тож яку вони зробили роботу, невідомо.
У період дії воєнного стану, змінами до Закону України «Про виконавче провадження», було введено мораторій на виконання виконавчих написів нотаріусів. (Закон № 2455-IX від 27.07.2022 року, який набрав чинності 25.08.2022р.)
Теж читав про мораторій. Якщо правильно розумію, то повинен бути суд перед виконавчим провадженням ( це ж те саме , що і виконавчий напис ?) ?

Теж читав про мораторій. Якщо правильно розумію, то повинен бути суд перед виконавчим провадженням ( це ж те саме , що і виконавчий напис ?) ?
Суд це суд. Це складніше за напис.
В іншому вірно - він за місяць до відкриття вп.
Стосовно мораторію - вже всьо. Він скінчився.

Не те саме. Виконавче провадження йде після виконавчого напису, або суду.

Назад
Угорі