Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Нотатка: This feature may not be available in some browsers.
За себя думайте, манивео считайте вам сделало подарокMoneyveo у меня сейчас настойчиво пытается снять деньги с карты. Я смотрю до лампочки военное положение
Только от качай гроши пришло смс, что они прекращают начислять проценты
Мля...я навіть не знаю ,але краще б вони відсотки нараховувалиЗа себя думайте, манивео считайте вам сделало подарок
Треба було змінити карту)Moneyveo у меня сейчас настойчиво пытается снять деньги с карты. Я смотрю до лампочки военное положение
Только от качай гроши пришло смс, что они прекращают начислять проценты
Краще б було мілліон дзвінків в день....я готова ще раз пережить звінки чим те що зараз.....Лучше б мне сейчас наяривали сараи и считали проценты, чем всё, что сейчас происходит
Я тоже. Всё, что было до этого - пыльКраще б було мілліон дзвінків в день....я готова ще раз пережить звінки чим те що зараз.....
Справді, нараховують великі відсотки під час війни. В мене враження. що ці cyku знаходяться в росії. А сьогоні в Дії зранку о 05:04 ранку прийшло повідомлення, що манівео запитувало мою кредитну історію для видачі нового кредиту. На сайті НБУ не можу знайти, де написати скаргу.
Если нигде ни в каких мфо её не светили, нет.А могут снять деньги с незасвеченой у них карты?
Шлите их нхйвони якісь кочені, відсотки капають, смс про неоплату шлют, невже так важко заморозити було кредити як інші сервіси, підтримка мовчить
уваги не звертайтевони якісь кочені, відсотки капають, смс про неоплату шлют, невже так важко заморозити було кредити як інші сервіси, підтримка мовчить
Людей позвільняли, але офіційно по документах шарага залишилась. Після стабілізації ситуації, ймовірно, просто наберуть новий штат працівників.Доброго вечора, ми з України) до мене надійшла інформація, що начебто ці єноти зачинилися. В мене одна дуже близька людина там працювала ще до цієї клятої війни. То ж їх всіх звільнили через закриття цієї помойки)