Moneyveo пытается снять деньги с карты несмотря на военное положение

• Автор теми Автор теми Swet
  • Дата початку Дата початку
  • Відповіді Відповіді 22
  • Перегляди Перегляди 4K

Swet

Читач
Дописи
12
Реакції
4
Бали
278
Swet не надав(-ла) жодної додаткової інформації.
Moneyveo у меня сейчас настойчиво пытается снять деньги с карты. Я смотрю до лампочки военное положение
Только от качай гроши пришло смс, что они прекращают начислять проценты

Moneyveo у меня сейчас настойчиво пытается снять деньги с карты. Я смотрю до лампочки военное положение
За себя думайте, манивео считайте вам сделало подарок

Лучше б мне сейчас наяривали сараи и считали проценты, чем всё, что сейчас происходит

Треба було змінити карту)

Справді, нараховують великі відсотки під час війни. В мене враження. що ці cyku знаходяться в росії. А сьогоні в Дії зранку о 05:04 ранку прийшло повідомлення, що манівео запитувало мою кредитну історію для видачі нового кредиту. На сайті НБУ не можу знайти, де написати скаргу.

Справді, нараховують великі відсотки під час війни. В мене враження. що ці cyku знаходяться в росії. А сьогоні в Дії зранку о 05:04 ранку прийшло повідомлення, що манівео запитувало мою кредитну історію для видачі нового кредиту. На сайті НБУ не можу знайти, де написати скаргу.

вони якісь кочені, відсотки капають, смс про неоплату шлют, невже так важко заморозити було кредити як інші сервіси, підтримка мовчить

Написала в підтримку,ось що відповіли
———————————————————
Ми розуміємо ваші емоції, які викликані відображенням нарахованих відсотків. На жаль, зараз ми технічно обмежені для редагування та змін інформації в системі, виключно через це ми не можемо зараз скасувати всі нарахування, прибрати або змінити розсилки та повідомлення про кредити.
Moneyveo гарантує списання відсотків за користуванням кредитом в період війни, з 24.02.2022 до дати завершення. Проте для цього нам потрібен мир та повернення технічних можливостей.
Слава Україні!

Для з'єднання з оператором введіть 111.

-----------------------------
? 000 - Назад
? 010 - Завершить этот чат

Доброго вечора, ми з України) до мене надійшла інформація, що начебто ці єноти зачинилися. В мене одна дуже близька людина там працювала ще до цієї клятої війни. То ж їх всіх звільнили через закриття цієї помойки)

Доброго вечора, ми з України) до мене надійшла інформація, що начебто ці єноти зачинилися. В мене одна дуже близька людина там працювала ще до цієї клятої війни. То ж їх всіх звільнили через закриття цієї помойки)
Людей позвільняли, але офіційно по документах шарага залишилась. Після стабілізації ситуації, ймовірно, просто наберуть новий штат працівників.

Назад
Угорі