MoneyVeo продали кредит в АФК

• Автор теми Автор теми Tomredl
  • Дата початку Дата початку
  • Відповіді Відповіді 12
  • Перегляди Перегляди 1K

Tomredl

Форумчанин
Дописи
14
Реакції
1
Бали
278
Tomredl не надав(-ла) жодної додаткової інформації.
Доброго дня сьогодні прийшло повідомлення що манівео продали кредит таліон а ті передали в АФК. Через скільки часу можуть запропонувати за тіло. А також чи часто подають до суду?

Доброго дня сьогодні прийшло повідомлення що манівео продали кредит таліон а ті передали в АФК.
По суті нічого нікому не передали а переклали з лівої кишені в праву.
Через скільки часу можуть запропонувати за тіло.
По різному. Можуть через місяць-два, а можуть і через рік.
А також чи часто подають до суду?
Судова Влада в поміч...

1728976602249.webp

Тобто : жодного.

По суті нічого нікому не передали а переклали з лівої кишені в праву.

По різному. Можуть через місяць-два, а можуть і через рік.

Судова Влада в поміч...

1728976602249.png

Тобто : жодного.
Агенція фінансового контролю, це самі звичайні колектори які тільки дзвонять, чого б це вони подавали до суду? треба дивитися по таліон плюс, яким і належить борг

Агенція фінансового контролю, це самі звичайні колектори які тільки дзвонять, чого б це вони подавали до суду? треба дивитися по таліон плюс, яким і належить борг
Дякую за лікбез, я це знав ще тоді коли вас на форумі не було.
Людина чітко запитала і я відповів по контексту.

Доброго дня сьогодні прийшло повідомлення що манівео продали кредит таліон а ті передали в АФК. Через скільки часу можуть запропонувати за тіло. А також чи часто подають до суду?
аналогічна ситуація, за 10 місяців максимально пропонували майже два тіла, чекаю на пропозицію ближче до тіла

Підкажіть тоді як часто таліон подає до суду
На форумі цілий розділ по ним з майже 400 тем, почитайте.

Не часто. В мене не подали.

Очікуйте, ще трішки залишилось. Мені пів тіла запропонували через рік, при умові повного ігнору
було б непогано, я їх і так ігнорю по максимуму, місяць тому десь, одна подруга насмішила мене тим, що напишуть заяву в поліцію, за шахрайство)

Назад
Угорі