Щоденник Moneyveo Credit+ Credit7 MyCredit

• Автор теми Автор теми romzesromzes
  • Дата початку Дата початку
  • Відповіді Відповіді 8
  • Перегляди Перегляди 233

romzesromzes

Читач
Дописи
2
Реакції
0
Бали
1
romzesromzes не надав(-ла) жодної додаткової інформації.
підкажіть, хто досвідченіший, будь ласка як бути, є кредити:
манівео 42 000
май кредит 26 000
кредит плюс 50 000
кредит7 50 000,
заплатити немає можливості, виходитиму на прострочення і ігнор. Що від кого можна буде чекати? Хто може запропонувати умови і які, а хто впертий? І хто як продзвонюватиме третіх осіб, взагалі це роблять? Дякую🙏

манівео 42 000
май кредит 26 000
кредит плюс 50 000
кредит7 50 000,
заплатити немає можливості, виходитиму на прострочення і ігнор. Що від кого можна буде чекати? Хто може запропонувати умови і які, а хто впертий? І хто як продзвонюватиме третіх осіб, взагалі це роблять? Дякую🙏
Почитайте форум, інформації достатньо. Теоритично всі можна закрити за тіло. Але з Манівео в мене не вийшло, подали до суду. З такими сумами впринципі всі можуть подати до суду.

Почитайте форум, інформації достатньо. Теоритично всі можна закрити за тіло. Але з Манівео в мене не вийшло, подали до суду. З такими сумами впринципі всі можуть подати до суду.
добре, якщо суд, чим це загрожує? Квартири немає, машини немає, тільки рахунки заблокувати?

ще таке питання, в суді вони хочуть тіло +% і все інше?

манівео 42 000
май кредит 26 000
кредит плюс 50 000
кредит7 50 000,
Кредит 7 і кредит+ пропонують тіло пізніше, збирайте гроші,манівео продає таліону,з ними можна договорится про розбиття на платежі,май кредит на тіло не йдуть настільки я знаю,хіба пропонують реструктуризацію всієї заборгованості

Вони ж таліону наче продають,потім тіло наче пропонують

манівео 42 000
май кредит 26 000
кредит плюс 50 000
кредит7 50 000,
херасе які вони зараз щедрі, а мені стільки не давали...:cray:

Май кредит пропонував пару раз за тіло, паралельно висить реструктуризація на 9 місяців, поки не підключала. Прострочення уже 2,5 місяців.

Май кредит пропонував пару раз за тіло, паралельно висить реструктуризація на 9 місяців, поки не підключала. Прострочення уже 2,5 місяців.
відповідь проста, гроші є платите, а нема то на йух)

Назад
Угорі