Money4yo сильно отбитые?

• Автор теми Автор теми Dgekas
  • Дата початку Дата початку
  • Відповіді Відповіді 34
  • Перегляди Перегляди 3K
Одні з самих відбитих у мене. Попереднього разу вони мені влаштували терор по всіх родичах, то я нашкребла на пролонгацію. Зараз грошей немає, в простроченні тиждень з ними не спілкуюсь нехай дзвонять кому хочуть, мені вже пофіг. Краще з ними не спілкуватися, психологічний тиск як у швидко грошей.
Мне после 72 дня просрочки предложили тело 2500 + 1000 грн. Я сразу закрыл.
От і я почекаю ?

Через три дня просрочки обзвонили кого нашли, в грубой форме, потом месяца полтора вообще ни слова, а потом на прозвон три дня автоответчик с неизвестного всех кого нашли сразу, опять месяц тишина.

У мене вони спокійні ,після 10 днів просрочки 2 рази подзвонили мені і батьку ,зараз робот через день дзвонить і шото там ляляля.

Через три дня просрочки обзвонили кого нашли, в грубой форме, потом месяца полтора вообще ни слова, а потом на прозвон три дня автоответчик с неизвестного всех кого нашли сразу, опять месяц тишина.
У меня,два месяца просрочки-никому не звонили,а сейчас,вообще,пропали

Мне тоже предлагали тело 3к + % 1752,но я ведь под 0 брал,буду ждать самого тела пока предложт,а нет,их проблемы.

Одни с конченых. Примерно месяц как от рук отбились. Шефа заемали, родителей достали, даже их шефа нашли))
Сейчас выслали договор) но перед этим говорила бабенька, что до почты они не доходят никогда. Ну... Теперь они пасонули и теперь их начну одуплять я. За все их косяки и звонки.
Хорошо помогло написать уполномоченому. Именно когда (не) контактные написали. Больше не звонили.

Подскажите они сильно отбитые моейчу, или как?
Отбитые на всю брошку. С первого дня нашли много моих родичей и соседей. Но игнор полный и поддержка моего братика и форума сдели свое дело. Продали)))):pleasantry:

Мне спустя 2 месяца предложили закрыть за тело+%. Но, бабосиков сейчас нет. Увы.
А как они вам предлогали , а то у меня там тоже уже почти висяк брал 5k насчитали почти 10k , сумма стоит на месте , телефон не беру , на мыло ничего не приходит
Одни с конченых. Примерно месяц как от рук отбились. Шефа заемали, родителей достали, даже их шефа нашли))
Сейчас выслали договор) но перед этим говорила бабенька, что до почты они не доходят никогда. Ну... Теперь они пасонули и теперь их начну одуплять я. За все их косяки и звонки.
Хорошо помогло написать уполномоченому. Именно когда (не) контактные написали. Больше не звонили.
мне договор прислали тоже ... заказным
А как они вам предлогали , а то у меня там тоже уже почти висяк брал 5k насчитали почти 10k , сумма стоит на месте , телефон не беру , на мыло ничего не приходит

мне договор прислали тоже ... заказным
что с ним теперь делать , проплат не было

keeper305, мені присилали смс:в травні тіло +процент до просрочки,в червні те саме,а ось написали,що будуть продавати,просрочка з березня

Козли ще ті, дістали мене і контактного. Найшли шефа, сказали що я дала його як поручителя. За вечір дзвонили йому 23 рази, поки не вимкнув телефон.
Закрила тільки через це, а так би чекала пропозицій, бо з 4400 тіла заплатила 8100.

Які керівники пішли делікатні ще й тупі. Дзвінок - і все...вищать як свині, навіщо мені чиїсь проблеми. Тіпа проблема відбитись і заблокувати. Ні, буде кончати підлеглого..
А потім на родинному святі героєм буде розказувати про милосердя і про врятованого песика...
Моніфою на роботу звонило, передавали і родичам, мені мабуть також, я не розмовляю з шарагами. Врешті прислали смс на тіло на днях. Хай йдуть на хрен. Тільки суд.

Хз чекаю пропозицію лише по тілу,сам їм таке казав,нехай думають.

Назад
Угорі