Money boom. Пропала информация о пролонгации.

• Автор теми Автор теми Діана
  • Дата початку Дата початку
  • Відповіді Відповіді 6
  • Перегляди Перегляди 829

Діана

Форумчанин
Дописи
103
Реакції
32
Бали
343
Діана не надав(-ла) жодної додаткової інформації.
Привіт . В цій канторі робила пролангацію, до початку просрочки в особистому кабінеті було видно скільки взяла, скільки оплатила , скільки ще потрібно , відсоток, і . Зайшла сьогодні щоб подивитись що там а пролангації нема ніби я нічого в не платила, що це за фігня.

Привіт . В цій канторі робила пролангацію, до початку просрочки в особистому кабінеті було видно скільки взяла, скільки оплатила , скільки ще потрібно , відсоток, і . Зайшла сьогодні щоб подивитись що там а пролангації нема ніби я нічого в не платила, що це за фігня.
Доставучі. Дзвонять часто, спочатку не хамлять. Потім можете і ви похамити). Звонарі ті ще...

От нацкома шифруются
Бляха краще б закрила якийсь , але нарахували багато, і форума цього ще тоді не знала, достали дзвінками , смс . Вирішила зробити пролангацію ідіотка, краще б за ті гроші я б могла 2 мфо закрити .

Не платите им,они на ето не заслужыли.

Не платите им,они на ето не заслужыли.
Та я вже більше нічого платити і не буду , грошей нема і навіть якщо появляться то пішли нафіг я пролангацією заплатила і тіло кредиту і % . Все більше не копійки а тими листами що шлють най до туалету підуть.

Назад
Угорі