Moneveo, завтра будет просрочка 1 день

• Автор теми Автор теми king
  • Дата початку Дата початку
  • Відповіді Відповіді 6
  • Перегляди Перегляди 929

king

Форумчанин
Дописи
20
Реакції
6
Бали
128
king не надав(-ла) жодної додаткової інформації.
Всем привет ,завтра просрочка 1 день ,тело + % 13000, хочу полностью закрыть 7 ,так как зарплата.Можно ли с ними договориться ?

Сразу нет. Хотя, можно попробовать с ними договориться.
У них по-моему есть 3 дня отсрочки.

Всем привет ,завтра просрочка 1 день ,тело + % 13000, хочу полностью закрыть 7 ,так как зарплата.Можно ли с ними договориться ?
В них є триденний період який не рахується як прострочка. Умовно якщо ви мали внести кошти 5 числа, то до 8го вам не рахуватимуть прострочку , штрафи і пеню. Вони це аргументують тим що банківський переказ може йти кілька днів. Але з четвертого дня вони вам ці три дні порахують як прострочені.

Але не повторюйте моєі помилки.Була прострочка 10 днів.Я тоді ще на форум не потрапила і позичила 1000$ і закрила іх....з переляку що будуть звонити рідні....Якщо у вас не виходе іх закрити-виходьте в прострочку....я із тіла 14 закрила 27 тисяч плюс 3 тис була пролонгація ..тому не поспішайте....

У меня завтра ,заканчивается льготный день.Поэтому я и думал,наберу 7 ,скажу пусть списывают проценты и поношу только то что брал и процент,я так и расчитывать сделать ,процентов ,там 3000 грн ,вроде как не много ,главное попрощаться с ними ✌️
Просто не хочу ,платить их фантазии и т.д ,bank id ,не является цифрой подписью ?

Назад
Угорі