Монетка проснулись спустя 3 месяцев

• Автор теми Автор теми JuliaLy
  • Дата початку Дата початку
  • Відповіді Відповіді 61
  • Перегляди Перегляди 5K

JuliaLy

Читач
Дописи
34
Реакції
6
Бали
283
JuliaLy не надав(-ла) жодної додаткової інформації.
Боржник, за Вашою адресою проживання відбудеться візит Регіональної групи - 28.08.19р., після 12 години. Просимо бути присутнім за вказаним місцем. Останній термін сплати боргу, 5001 грн. перед «MONETKA» - сьогодні! Телефон 0800210005 або на сайті monetka.ua.

Боржник, за Вашою адресою проживання відбудеться візит Регіональної групи - 28.08.19р., після 12 години. Просимо бути присутнім за вказаним місцем. Останній термін сплати боргу, 5001 грн. перед «MONETKA» - сьогодні! Телефон 0800210005 або на сайті monetka.ua.
И что у Вас дальше?

В мене монетка навпаки )
Активні вони ,смс ,дзвінки всім і тд.
В смс постійно пишуть про суд )

Мені сьогодні прийшов лист-повідомлення про підготовку позовної заяви по справі такій - то, яка передана в юридичний відділ "Дельта М".
І там "регіональний юрист" давно збирає дані.. Навіть витяг із заяви дописали..

А я думала, что только мне такая честь выпала - я про автодозвоны и вайбер... молчали, молчали и нате.... проснулись. С чего бы это? Может кто-то из нас прижал им хвост...?

Тоже молчали 3 месяца, ждали пока сумма набежит, я уже и забыл про них. 2 недели назад написали на Вайбер, как только я спросил за договор, кинули меня на прозвон кредит экспрессу, ну а там по 100 звонков в день, на мобильный Домашний и родным. Но все равно было посланы, и звонки утихают потихоньку.

да есть такое у них, как не суд, так конфискация. и смс всем подряд

Я тоже забыл про них. Сегодня прислали не очень приятный колаж в вайбер и написали если до 18.00 не закрою долг разошлют по соц. сетям и так далее.

Я тоже забыл про них. Сегодня прислали не очень приятный колаж в вайбер и написали если до 18.00 не закрою долг разошлют по соц. сетям и так далее.
Мені також так само відправили сьогодні

3 місяці , Огоооо...Напевне вони весь цей час набиралися злості :bomb:

Всем бодрого! Кто сталкивался с некой ольгой от этой шараги? Кому еще оно делала коллажи и писала в вайбер с угрозами?

Назад
Угорі