Монетка подала в суд на Нацком?

• Автор теми Автор теми Макси
  • Дата початку Дата початку
  • Відповіді Відповіді 18
  • Перегляди Перегляди 1K

Макси

Форумчанин
Дописи
494
Реакції
465
Бали
5225
Макси не надав(-ла) жодної додаткової інформації.
Ось таке побачила на сайті Нацкома, невже настільки МФО озвірілий ,що ним вже ніхто не указ ?чи я не так зрозуміла це розпорядження

Вкладення

• Screenshot_2020-05-07-15-56-29-292_com.google.android.apps.docs.webp
    Screenshot_2020-05-07-15-56-29-292_com.google.android.apps.docs.webp
    236.1 Кб · Перегляди: 107
почему озверели? если они считают, что их права нарушены, то почему бы им и не подать в суд на контролирующий орган?

Ось таке побачила на сайті Нацкома, невже настільки МФО озвірілий ,що ним вже ніхто не указ ?чи я не так зрозуміла це розпорядження
Ряд МФО клепали иски и раньше на Нацком, форза, КФ.юа, кредит365

Ряд МФО клепали иски и раньше на Нацком, форза, КФ.юа, кредит365
Ніколи просто цього не бачила
почему озверели? если они считают, что их права нарушены, то почему бы им и не подать в суд на контролирующий орган?
Наскільки я зрозуміла, що після перевірки монетки ним надали час виправити порушення, вони взагалі рахують що ніхто не може них контролювати і їх відсотки це норма

Ніколи просто цього не бачила

Наскільки я зрозуміла, що після перевірки монетки ним надали час виправити порушення, вони взагалі рахують що ніхто не може них контролювати і їх відсотки це норма
а хто Вам сказав, що їх відсотки уе не норма?

Клопотів їм не уникнути! Я буду з ними боротися і далі. Не лякають мене їх апеляції і т. д.

Мабуть якщо б їх відсотки та будь якого плану нарахування були б нормою, то і форуму не було б , бо ніхто б не заганяв людей в такого роду боргові ями, це моя особиста думка

В свободнОй стране живём..можна на кого хочь подавать..главное желание )))))..

Вибачте за моїх 5 копійок, можливо їх відсотки і норма але нехай доведуть це в суді. І методи впливу у них кошмар. Тепер, особисто у мене, діло принципу, воювати з ними до логічного завершення в рамках закону.

Воно то звичайно так, але єдиний контролюючий орган для них і вони ще пробують його нагнути

Не лише бажання а ще й елементарна юридична компетенція.
Доречі, як ваші справи?
Суд перенесли на 03.06. Карантин....

Воно то звичайно так, але єдиний контролюючий орган для них і вони ще пробують його нагнути
они(мфо) им(нацком) отстёгивают не хилые деньги ,а кто не отстёгивает тот и отгребает и судиться и тд тп там всё повязано а эт всё туфта..какой контроль?контроль потока на карман да!
Не лише бажання а ще й елементарна юридична компетенція.

Суд перенесли на 03.06. Карантин....
за ваши гроши любой каприз как говориться а компетенция при желании дело наживное..главное желание.

они(мфо) им(нацком) отстёгивают не хилые деньги ,а кто не отстёгивает тот и отгребает и судиться и тд тп там всё повязано а эт всё туфта..какой контроль?контроль потока на карман да!
Ще цілий місяць ?ну нічого правда на вашій стороні , нехай у вас все вийде ?
а інакше і бути не може! Впевнена в собі і у своєму юристі. Ми з ним та ще з однією подругою першопрохідці.

Как все гладко. Стоило лишь в суд подать. У нас небось автоматом не останавливают ИП, так как иск с ним же и связан. А тут раз и все. Нарушайте дальше, пока мы судимся.

Назад
Угорі