Макси
Форумчанин
- Дописи
- 494
- Реакції
- 465
- Бали
- 5225
Макси не надав(-ла) жодної додаткової інформації.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Нотатка: This feature may not be available in some browsers.
Ряд МФО клепали иски и раньше на Нацком, форза, КФ.юа, кредит365Ось таке побачила на сайті Нацкома, невже настільки МФО озвірілий ,що ним вже ніхто не указ ?чи я не так зрозуміла це розпорядження
Ніколи просто цього не бачилаРяд МФО клепали иски и раньше на Нацком, форза, КФ.юа, кредит365
Наскільки я зрозуміла, що після перевірки монетки ним надали час виправити порушення, вони взагалі рахують що ніхто не може них контролювати і їх відсотки це нормапочему озверели? если они считают, что их права нарушены, то почему бы им и не подать в суд на контролирующий орган?
Ось в мене з'явилася думка з цього приводу, можливо якщо монетка не перша хто подав до суду, нацком нам такі відписки дає тому що не мають бажання мати лишні клопотиЦікаво, хто їх "опікає". Можливо це їх агонія.
а хто Вам сказав, що їх відсотки уе не норма?Ніколи просто цього не бачила
Наскільки я зрозуміла, що після перевірки монетки ним надали час виправити порушення, вони взагалі рахують що ніхто не може них контролювати і їх відсотки це норма
Мабуть якщо б їх відсотки та будь якого плану нарахування були б нормою, то і форуму не було б , бо ніхто б не заганяв людей в такого роду боргові ями, це моя особиста думкаа хто Вам сказав, що їх відсотки уе не норма?
Доречі, як ваші справи?Клопотів їм не уникнути! Я буду з ними боротися і далі. Не лякають мене їх апеляції і т. д.
Вибачте за моїх 5 копійок, можливо їх відсотки і норма але нехай доведуть це в суді. І методи впливу у них кошмар. Тепер, особисто у мене, діло принципу, воювати з ними до логічного завершення в рамках закону.а хто Вам сказав, що їх відсотки уе не норма?
Воно то звичайно так, але єдиний контролюючий орган для них і вони ще пробують його нагнутиВ свободнОй стране живём..можна на кого хочь подавать..главное желание )))))..
Не лише бажання а ще й елементарна юридична компетенція.В свободнОй стране живём..можна на кого хочь подавать..главное желание )))))..
Суд перенесли на 03.06. Карантин....Доречі, як ваші справи?
они(мфо) им(нацком) отстёгивают не хилые деньги ,а кто не отстёгивает тот и отгребает и судиться и тд тп там всё повязано а эт всё туфта..какой контроль?контроль потока на карман да!Воно то звичайно так, але єдиний контролюючий орган для них і вони ще пробують його нагнути
за ваши гроши любой каприз как говориться а компетенция при желании дело наживное..главное желание.Не лише бажання а ще й елементарна юридична компетенція.
Суд перенесли на 03.06. Карантин....
Ще цілий місяць ?ну нічого правда на вашій стороні , нехай у вас все вийде ?Не лише бажання а ще й елементарна юридична компетенція.
Суд перенесли на 03.06. Карантин....
они(мфо) им(нацком) отстёгивают не хилые деньги ,а кто не отстёгивает тот и отгребает и судиться и тд тп там всё повязано а эт всё туфта..какой контроль?контроль потока на карман да!
а інакше і бути не може! Впевнена в собі і у своєму юристі. Ми з ним та ще з однією подругою першопрохідці.Ще цілий місяць ?ну нічого правда на вашій стороні , нехай у вас все вийде ?
Я пам'ятаю)тримаю за вас обох кулачкиа інакше і бути не може! Впевнена в собі і у своєму юристі. Ми з ним та ще з однією подругою першопрохідці.
Как все гладко. Стоило лишь в суд подать. У нас небось автоматом не останавливают ИП, так как иск с ним же и связан. А тут раз и все. Нарушайте дальше, пока мы судимся.Ось таке побачила на сайті Нацкома, невже настільки МФО озвірілий ,що ним вже ніхто не указ ?чи я не так зрозуміла це розпорядження