Монетка фінансова допомога. Телефонний терор від мфо

• Автор теми Автор теми Інночка
  • Дата початку Дата початку
  • Відповіді Відповіді 9
  • Перегляди Перегляди 1K

Інночка

Форумчанин
Дописи
47
Реакції
13
Бали
283
Інночка не надав(-ла) жодної додаткової інформації.
Неінформативний заголовок, обирайте правильно розділ для розміщення теми
Все як завжди почалося з одного кредиту і пішло, поїхало, вже розповідала свою історію. Просрочка вже більше 2 місяців 19 МФО. На днях почали терор по ночам дзвонять. Потім на третій день як виявилось Монетка, почала смс кидати всім родичам, сусідам, навіть тим людям яких я незнаю, і почали свій терор телефонний, дзвонять всім по 100 разів. Я вже просто не витримую, хочеться вже .... Але дитина тримає. Прошу Вас підтримки чи пораду. Дякую.

Совет простой. Игнорировать их, через время предложат тело или тело +какие-то хотелки. Конечно изначально, насчитают бешеные проценты, но потом будет попускать. Если закрывать, то только по гарантийному письму. Вроде бы как-то всё

Совет простой. Игнорировать их, через время предложат тело или тело +какие-то хотелки. Конечно изначально, насчитают бешеные проценты, но потом будет попускать. Если закрывать, то только по гарантийному письму. Вроде бы как-то всё
А те що дзвонять всім впідряд, не всі люди розуміють.

А те що дзвонять всім впідряд, не всі люди розуміють.
Нехай дзвонять. Не ви ж їм телефонуєте. Нехай не спілкуються з ними і перестануть. Повний ігнор спасає, а ви собі поставте на телефон антиспам, закрийте всі соцмережі і живіть собі далі. Для людей можете казати, що шахраї і ви нічого не знаєте, рідних і близьких попередьте і розкажіть все як є

Нехай дзвонять. Не ви ж їм телефонуєте. Нехай не спілкуються з ними і перестануть. Повний ігнор спасає, а ви собі поставте на телефон антиспам, закрийте всі соцмережі і живіть собі далі. Для людей можете казати, що шахраї і ви нічого не знаєте, рідних і близьких попередьте і розкажіть все як є
Рідні і близькі давно знають. Дякую. Я їм розказала як важко не було. А люди не всі вірять що шахраї.

Рідні і близькі давно знають. Дякую. Я їм розказала як важко не було. А люди не всі вірять що шахраї.
Як мені сказали ось недавно в підтримці банку,телефонувати може багато хто і представлятися ким завгодно.Не вірять і нехай їм. Якщо у Вас є підтримка рідних,то вже є перемога. Тримайтеся.

Все як завжди почалося з одного кредиту і пішло, поїхало, вже розповідала свою історію. Просрочка вже більше 2 місяців 19 МФО. На днях почали терор по ночам дзвонять. Потім на третій день як виявилось Монетка, почала смс кидати всім родичам, сусідам, навіть тим людям яких я незнаю, і почали свій терор телефонний, дзвонять всім по 100 разів. Я вже просто не витримую, хочеться вже .... Але дитина тримає. Прошу Вас підтримки чи пораду.
А до НБУ нехай напишуть скарги ті,кого дістали повідомленнями та дзвінками.

Все як завжди почалося з одного кредиту і пішло, поїхало, вже розповідала свою історію. Просрочка вже більше 2 місяців 19 МФО. На днях почали терор по ночам дзвонять. Потім на третій день як виявилось Монетка, почала смс кидати всім родичам, сусідам, навіть тим людям яких я незнаю, і почали свій терор телефонний, дзвонять всім по 100 разів. Я вже просто не витримую, хочеться вже .... Але дитина тримає. Прошу Вас підтримки чи пораду. Дякую.
Блокиратор Вам в помощь или смена номера и Вашему окружению тоже самое посоветуйте.

Пі
Як мені сказали ось недавно в підтримці банку,телефонувати може багато хто і представлятися ким завгодно.Не вірять і нехай їм. Якщо у Вас є підтримка рідних,то вже є перемога. Тримайтеся.
Підтримки від рідних не має нажаль

Пі

Підтримки від рідних не має нажаль
А не так зрозуміла повідомлення, вибачте. Мені то знайомо. Але у Вас є форум і тут знайдете підтримку,розраду і мудрі поради обов'язково. Не падайте духом! Терпіння і сил,як би не було спочатку важко.Почитайте форум, прислухайтесь до порад.

Назад
Угорі