Щоденник Мої борги, та намагання знайти шляхи вирішення.

• Автор теми Автор теми Zhavoronok
  • Дата початку Дата початку
  • Відповіді Відповіді 3
  • Перегляди Перегляди 238

Zhavoronok

Читач
Дописи
3
Реакції
0
Бали
1
Zhavoronok не надав(-ла) жодної додаткової інформації.
Добрий день, шановні. Один мій друг порадив цей форум, сказав що тут люди допоможуть порадами, що робити.
Я багато читала та хотіла би подякувати всім небайдужим. В мене є 5 кредитів, які в найближчий час не зможу закрити через стан здоров'я. Може хоть порадить, що і як робити, щоб не залишитись потім в одних штанах 😅
Дяеуб ша пораду тут, що модно поставили на телефон антіколлектор, прям аж дихати стало простіше.
Ось що я винна:
1. Creditplus тіло 30000, просрочка з 02.02.25
2.Moneyveo 20 тим з 12.02.25. Вони продали Таліон. Таліон в свою чергу лише пиши іноді на пошту. Але сьогодні вони подзвонили моїй тітці, яка живе в іншій області, я прописала в неї в квартирі.
3. Credit casa тіло 20 тис, теж просрочка десь місяць

4.Finsfera 8 тим. Ще не маю просрочку, але скоро буде
5. Miloan 6 тис, також просрочка почнеться в кінці цього місяця.

В мене питання: що закрити скоріше, хто більш або менш агресивний, чи можуть вони прийти додому? Бо в мене є справка ВПО.

Добрий день, шановні. Один мій друг порадив цей форум, сказав що тут люди допоможуть порадами, що робити.
Я багато читала та хотіла би подякувати всім небайдужим. В мене є 5 кредитів, які в найближчий час не зможу закрити через стан здоров'я. Може хоть порадить, що і як робити, щоб не залишитись потім в одних штанах 😅
Дяеуб ша пораду тут, що модно поставили на телефон антіколлектор, прям аж дихати стало простіше.
Ось що я винна:
1. Creditplus тіло 30000, просрочка з 02.02.25
2.Moneyveo 20 тим з 12.02.25. Вони продали Таліон. Таліон в свою чергу лише пиши іноді на пошту. Але сьогодні вони подзвонили моїй тітці, яка живе в іншій області, я прописала в неї в квартирі.
3. Credit casa тіло 20 тис, теж просрочка десь місяць

4.Finsfera 8 тим. Ще не маю просрочку, але скоро буде
5. Miloan 6 тис, також просрочка почнеться в кінці цього місяця.

В мене питання: що закрити скоріше, хто більш або менш агресивний, чи можуть вони прийти додому? Бо в мене є справка ВПО.
Кредит каса і фінсфера в першу чергу, все інше то такоє.

Назад
Угорі