Могут ли заблокировать карту за ошибочный перевод?

• Автор теми Автор теми masey
  • Дата початку Дата початку
  • Відповіді Відповіді 25
  • Перегляди Перегляди 1K

masey

Читач
Дописи
5
Реакції
2
Бали
278
masey не надав(-ла) жодної додаткової інформації.
Здравствуйте форумчане, могут ли заблокировать карту, за то что, другой клиент банка переслал деньги не на свою карту, а на мою, мы не знакомы и всё прочее.

Сейчас поддержка написала -
Вітаю,! Мене звати Тетяна, служба турботи монобанк.

Сьогодні до нас звернувся Клієнт і повідомив, що помилився в номері карти і відправив Від: Дмитро 2023 10:11 —- UAH на вашу карту замість своєї.
Хотіли б уточнити, чи очікували ви дане поповнення на —- грн.?
Якщо ні - уточніть, даєте ви згоду на те, щоб ми повернули кошти в розмірі —- грн, з вашої картки на картку клієнта, який до нас звернувся з питання помилкового поповнення.
Якщо так - надайте нам підтвердження даного переказу, чек, накладну або скрін листування з відправником, будь-який доказ того, що дане поповнення адресовано вам.

Проснулся , карта в блоке, обратился, они давят меня с этим вопросом, я же уверен, что можно их наее)) обьясните как🙃

Перше питання, гроші Вам приходили?
Друге питання -гроші чужі?
Якщо гроші чужі, то яке Ви маєте право забирати їх в іншої людини. Це просто крадіжка.
Адже банк людині грошей не поверне. І Ви крадете не в банку, а в такої людини, як Ви.
Я цю ситуацію так бачу.
Тут на форумі допомагають боржникам вийти з кредитної ями. А не вчать, як привласнювати чужі гроші.

Останнє редагування:
Здравствуйте форумчане, могут ли заблокировать карту, за то что, другой клиент банка переслал деньги не на свою карту, а на мою, мы не знакомы и всё прочее.

Сейчас поддержка написала -
Вітаю,! Мене звати Тетяна, служба турботи монобанк.

Сьогодні до нас звернувся Клієнт і повідомив, що помилився в номері карти і відправив Від: Дмитро 2023 10:11 —- UAH на вашу карту замість своєї.
Хотіли б уточнити, чи очікували ви дане поповнення на —- грн.?
Якщо ні - уточніть, даєте ви згоду на те, щоб ми повернули кошти в розмірі —- грн, з вашої картки на картку клієнта, який до нас звернувся з питання помилкового поповнення.
Якщо так - надайте нам підтвердження даного переказу, чек, накладну або скрін листування з відправником, будь-який доказ того, що дане поповнення адресовано вам.

Проснулся , карта в блоке, обратился, они давят меня с этим вопросом, я же уверен, что можно их наее)) обьясните как🙃
Щоб ті гроші Вам боком не вилізли,якщо не повернете. Це я до того,якщо в житті щось трапиться,щоб не думали за що мені все це.
Форумчани,а нас дійсно мошенніками вважають,таке питать😁😁😁

Перше питання, гроші Вам приходили?
Друге питання -гроші чужі?
Якщо гроші чужі, то яке Ви маєте право забирати їх в іншої людини. Це просто крадіжка.
Адже банк людині грошей не поверне. І Ви крадете не в банку, а в такої людини, як Ви.
Я цю ситуацію так бачу.
Тут на форумі допомагають боржникам вийти з кредитної ями. А не вчать, як привласнювати чужі гроші.
Ну всмысле, деньги пришли по ошибке, как уже написали в поддержке, увидел я это не сразу, деньги потратил, потому что ожидал перевода…

Вам реально її повернути?
Чи для Вас щоб повернути це велика сума?
Для мене сума ради якої я готова ризикнути, це 10 мільйонів доларів. На менше я не погоджуюсь.
Ось таку суму я би не повернула з карти.

Останнє редагування:
Ну всмысле, деньги пришли по ошибке, как уже написали в поддержке, увидел я это не сразу, деньги потратил, потому что ожидал перевода…
Фатальное совпадение в области фантастики

Треба витратити, а далі вже подумаю.
От халепа, карта заблокована, що це за банк взагалі!
Фатальное совпадение в области фантастики

А найжахливіше, що тс і не планує повертати кошти. Йому цілком ок.

А це можуть бути і аліменти на дитину, переказ за ліки, або гроші для батьків пенсіонерів.
Або гроші за наркотики....

А це можуть бути і аліменти на дитину, переказ за ліки, або гроші для батьків пенсіонерів.
Або гроші за наркотики....
Та немає значення. Просто покласти себе на місце людини яка помилково відправила кошти.
Так не робиться.

Але як писали вище : тут багато "співпадінь"... помилково прислали, карта в блоці але вже потратив... крч.

Та немає значення. Просто покласти себе на місце людини яка помилково відправила кошти.
Так не робиться.

Але як писали вище : тут багато "співпадінь"... помилково прислали, карта в блоці але вже потратив... крч.
Я ще розумію коли випадково влазиш в овердрафт, але не в цій ситуації.

Так не робиться.

Банк не має блокувати карту в такій ситуації
Скоріш за все, кошти не зовсім чисті
Витратити витратив, а тепер карту ж якось треба розблокувати

Ну то то фігня якась. Якщо помилково на вашу карту відправили кошти.. як можна хоча б подумати про те, щоб їх привласнити, вони не ваші. Дайте згоду на повернення коштів і карту розблокують.
Банк не має блокувати карту в такій ситуації
Скоріш за все, кошти не зовсім чисті
Витратити витратив, а тепер карту ж якось треба розблокувати
Можуть і заблокувати, щоб людина не вивела кошти до вирішення ситуації.

Ну то то фігня якась. Якщо помилково на вашу карту відправили кошти.. як можна хоча б подумати про те, щоб їх привласнити, вони не ваші. Дайте згоду на повернення коштів і карту розблокують.

Можуть і заблокувати, щоб людина не вивела кошти до вирішення ситуації.
Не можуть. Це обмеження клієнта, який не вчиняв якихось протиправних дій.
Тільки якщо переказ сумнівний.

Не можуть. Це обмеження клієнта, який не вчиняв якихось протиправних дій.
Тільки якщо переказ сумнівний.
Можуть і це нормальна практика. Якщо до банку звернувся клієнт і стверджує що здійснив помилкову транзакцію на картку або на рахунок іншої особи, то банк проводить розслідування. На період проведення розслідування карта, або рахунок блокується . Якщо це переказ грошей на розрахунковий рахунок, а не на карту- то його взагалі можна скасувати протягом 15-30 хв , але за умови що це платіж в межах одного банку.

Назад
Угорі