Щоденник Мій список кредитів

• Автор теми Автор теми ТакаСобіЧукча
  • Дата початку Дата початку
  • Відповіді Відповіді 7
  • Перегляди Перегляди 346

ТакаСобіЧукча

Форумчанин
Дописи
72
Реакції
33
Бали
33
ТакаСобіЧукча не надав(-ла) жодної додаткової інформації.
Moneyveo
My credit
ШвидкоГроші
Credit+
SmartiWay
З банків
Моно банк - домовилася про реструктуризацію.хороші умови з 3.8% зменшили до 1.5 і розбили борг на частини
Пумб не домовилися ні до чого.
Сенс (колишній Альфа банк) теж домовилися про менший % і теж частини
Idea Bank тут все туго.веде переговори вже 2 місяці.щоразу змінюються оператори, довге очікування відповіді.
ТаскомБанк теж тугі. Можна оформити реструктуризацію тільки у відділенні. Я за кордоном тому прийти до них не можу
А банк домовилася про розбиття боргу на частини.

Сумарний борг по всьому 370 тисяч.

Доречі мала також борг в Кредос. Та почитавши тут,погасила їх.
На данний момент веду переговори з манівео вони пропонують перший внесок 3500 а решту розбити на 2 платежі з оплатою 2500 кожні 14 днів. Думаю над цим.Я доречі сама їм написала.але бачу що 2 платежі в 1 місяці просто не витягну

Moneyveo
My credit
ШвидкоГроші
Credit+
SmartiWay
З банків
Моно банк - домовилася про реструктуризацію.хороші умови з 3.8% зменшили до 1.5 і розбили борг на частини
Пумб не домовилися ні до чого.
Сенс (колишній Альфа банк) теж домовилися про менший % і теж частини
Idea Bank тут все туго.веде переговори вже 2 місяці.щоразу змінюються оператори, довге очікування відповіді.
ТаскомБанк теж тугі. Можна оформити реструктуризацію тільки у відділенні. Я за кордоном тому прийти до них не можу
А банк домовилася про розбиття боргу на частини.

Сумарний борг по всьому 370 тисяч.

Доречі мала також борг в Кредос. Та почитавши тут,погасила їх.
На данний момент веду переговори з манівео вони пропонують перший внесок 3500 а решту розбити на 2 платежі з оплатою 2500 кожні 14 днів. Думаю над цим.Я доречі сама їм написала.але бачу що 2 платежі в 1 місяці просто не витягну
По банках я вам не можу нічого підказати, а от з МФО зрозуміла що чим більше протермінування тим легше з ними домовитись. Якщо бачите що не витягнете по платежам, краще відкладіть МФО на пізніше, а за той час виплачуйте банкам і по можливості підзбируйте гроші. Якщо сумніваєтеся у своєчасній оплаті реструктуризацій - краще не починайте взагалі, бо якщо хоч один платіж не внесете вчасно, то все що заплатили до цього просто їм подаруєте.

А як з монобанком домовлялися? Маю прострочені 2 платежі - не йдцть на контакт. Кажуть по їхньому скорингу реструктуризація неможлива. В приваті реструктуризацію дали одразу і зменшили платіж до 1% за відсотками.

А як з монобанком домовлялися? Маю прострочені 2 платежі - не йдцть на контакт. Кажуть по їхньому скорингу реструктуризація неможлива. В приваті реструктуризацію дали одразу і зменшили платіж до 1% за відсотками.
З моно можливо домовитись після 90 днів протермінування, вони самі запропонують розбити суму і не нараховувати відсотки

В мене в моно був кредит 15 тис. Потім я купувала товари і теж переводила їх в розстрочку.тобто гроші за товари поверталися назад на карту кредитну.
В якийсь момент я втратила роботу не працювала взагалі 3 місяці.далі 2 місяці фінансової розкачки.
На той момент кредити в банках були.але як втратила роботу то влізла і в МФО.
Так от монобанку я не платила десь від 3 місяців до пів року точно не пам'ятаю.
Так як я за кордоном то вони не можуть додзвонитися до мене.номер телефону в мене діє але приймати я можу тільки смс.і вони написали мені в вайбері.звісно були погрози,але самі розумієте коли коштів немає то їх не вичаруєш.тому банк запропонував внести 3500 грн а решту розбити на платежі.я взяла максимальну кількість платежів по-моєму це 90. Сума в місяць виходить 300 грн. Можна гасити достроково. Єдина умова щоб вносити платежі вчасно.
Мій борг в моно 35000.
Якось так

Зараз покличемо
Strom
Це арбітражний керуючий, він вам пояснить що до чого
Супер. Буду безмежно вдячна

Назад
Угорі