Щоденник Мій шлях виходу з гри. Борг майже 400к, заява написана, план закриття 3-5 місяців

• Автор теми Автор теми місцевий
  • Дата початку Дата початку
  • Відповіді Відповіді 24
  • Перегляди Перегляди 301

місцевий

Форумчанин
Дописи
26
Реакції
19
Бали
848
місцевий не надав(-ла) жодної додаткової інформації.
Усім привіт. Створюю цей щоденник, щоб дисциплінувати себе, відкрито фіксувати результати і вилізти з цієї ями.

Я - лудоман, але я твердо вирішив зупинитися. Перший крок зроблено - заяву на самообмеження від азартних ігор вже подав. Хоча розумію, що лудоман завжди найде можливість викинути гроші на вітер.
АЛЕ Грати не збираюсь і не буду, і для самоконтролю роблю ж цей щоденник.

Мої фінанси та терміни: Маю стабільну роботу, зарплата — 2900$ на місяць. На базові потреби (оренда житла, продукти та мінімум для життя) залишаю 30 000 грн. Усі інші вільні кошти (це понад 90000грн щомісяця) направляю виключно на борги.Крім того, зараз активно шукаю другу роботу, щоб пришвидшити процес. Мій план мінімум - закрити все за 5 місяців (до кінця липня). Максимум це до 3 місяців, якщо вийде знайти другу роботу.

Мої борги (загалом близько 394 000 грн). Я розділив їх на 3 категорії за пріоритетністю закриття:

1. Найвищий пріоритет (Близькі та друзі):Морально це тисне найбільше, тому закриваю в першу чергу, щоб повернути довіру та спокій.
  • Друзі - 30 000 грн
  • Мама - 40 000 грн
  • Брат - 70 000 грн
2. Держава:
  • Податки за ФОП — 90 000 грн, сума орієнтовна, не платив вже деякий час, тож будуть штрафи, але маю влізти в цю суму.
3. Різні МФО (загалом 164 000грн): сума орієнтовна(тіло+15-20%), можливо вийде менше, можливо трохи більше.

Зарплата виплачується одноразово, без авансів, орієнтовно в кінці місяці, або можуть затримати до початку наступного. Оновлення будуть приблизно в цей період кожного місяця, або якщо будуть якісь інші важливі події.

Доброго дня!
Можу припустити що у Вас 3 група/спрощена система, тому треба боятися не штрафів, а не пропустити момент коли податкова зніме вас зі спрощеної бо повернутися на неї ви зможете тільки через рік.

Я - лудоман, але я твердо вирішив зупинитися

Скільки тобі і скільки грав?

Доброго дня!
Можу припустити що у Вас 3 група/спрощена система, тому треба боятися не штрафів, а не пропустити момент коли податкова зніме вас зі спрощеної бо повернутися на неї ви зможете тільки через рік.
100%, можна влетіти на додаткових $5k+ податків за рік без спрощеної системи в вашому випадку.

Скоро тут з колишніх гравців свою айті компанію зможем створити))

мб створимо свою МФО або факторинг з АІ агентами?

1772721361850.webp

Скільки тобі і скільки грав?

100%, можна влетіти на додаткових $5k+ податків за рік без спрощеної системи в вашому випадку.
26, років, напевно грав роки 4, перед цим також іноді, але рідко і без великих програшів.

На рахунок загальної системи, то вже злетів. Тому дохід зараз на пайонір.
Нехай мене простить податкова, але платити біля 45% не буду.
На рахунок CRS трохи почитав, по ідеї, мене не має затронути, якщо пайонір + не такі великі у мене обороти

Скоро тут появится какой-то умник, который скажет, мол, как можно брать МФО, когда у тебя зп 2900$ :) Можно. Ещё и как можно. Автору еще повезло, что всего ~400к набрал. С такой зп потенциал на лям точно есть :)

Скоро тут появится какой-то умник, который скажет, мол, как можно брать МФО, когда у тебя зп 2900$ :) Можно. Ещё и как можно. Автору еще повезло, что всего ~400к набрал. С такой зп потенциал на лям точно есть :)
Щоб бути чистим перед родиною і совістю, то, напевно, суму треба помножити на два. І дійсно планую то віддати, але вже хоч поступово, і коли вирівняю своє життя

(загалом 164 000грн): сума орієнтовна(тіло+15-20%)

Тут треба розуміти, що якщо не піти в прострочку - відсотками буде потрібно віддавати 40 тис. на місяць, і математика швидкого виходу з цієї історії не зійдеться.

Хіба що, прости господи, перекредитувати це все діло в банку або свідомо стрибати по промо акціям МФО, щоб зрізати відсоток хоча б до 10-15% на місяць.

Найбільш оптимальний варіант, як на мене, виділити список МФО, які з вирогідністю 90% пропонують тіло через кілька місяців прострочки, і вийти в прострочки виключно з цим списком. Без всіляких Кредит Кас та ШвидкоГрошей.

Тут треба розуміти, що якщо не піти в прострочку - відсотками буде потрібно віддавати 40 тис. на місяць, і математика швидкого виходу з цієї історії не зійдеться.

Хіба що, прости господи, перекредитувати це все діло в банку або свідомо стрибати по промо акціям МФО, щоб зрізати відсоток хоча б до 10-15% на місяць.

Найбільш оптимальний варіант, як на мене, виділити список МФО, які з вирогідністю 90% пропонують тіло через кілька місяців прострочки, і вийти в прострочки виключно з цим списком. Без всіляких Кредит Кас та ШвидкоГрошей.
Там вже і так протермінування, я лише на тіло + невеликий відсоток і порахував. Кредит каса вже є рішення суду, тож заплачу все що вони хочуть, вже нічого з цим не зроблю. Я тому і написав що сума орієнтовна, може і за 140 зможу все закрити, а може і всі 200 прийдеться викинути

Автору респект, що зупинився, і фактично на початку своєї "кар'єри". По моїй "математичній моделі" з таким доходом я б злив 2-2.5млн мінімум)

Там вже і так протермінування, я лише на тіло + невеликий відсоток і порахував. Кредит каса вже є рішення суду, тож заплачу все що вони хочуть, вже нічого з цим не зроблю. Я тому і написав що сума орієнтовна, може і за 140 зможу все закрити, а може і всі 200 прийдеться викинути
аааа, ну тоді все позаду)))

Автору респект, що зупинився, і фактично на початку своєї "кар'єри". По моїй "математичній моделі" з таким доходом я б злив 2-2.5млн мінімум)
Надіюсь, що зупинився. Лудка вона така, всі розуміють що дії ірраціональні, але продовжують грати. Тож сподіваюсь що хоч якась звітність мені допоможе легше пережити це все лайно

И сколько еще осталось? Ты, вроде, активно закрываешь.

На піку загалом було десь під $50K боргів, зараз десь ще $15K лишилось, з яких більша частина родичам і менша МФО та банки.

Назад
Угорі