Щоденник Мій щоденник

• Автор теми Автор теми Viktoriy
  • Дата початку Дата початку
  • Відповіді Відповіді 59
  • Перегляди Перегляди 1K

Viktoriy

Форумчанин
Дописи
24
Реакції
24
Бали
278
Viktoriy не надав(-ла) жодної додаткової інформації.
Пишу назву щоденника потім створити.
Отакої! Ми стикнулися з деякими проблемами.
Будь ласка, напишіть коректне повідомлення.

Да подождите, дайте человеку освоиться)) Сейчас напишет, я надеюсь на это))
Пусть пишет, конечно же))) Мы уже тут подсуетились, ажиотаж создали, так что в трепетном ожидании))))

Я брала займи в МФО від тоді, як мама почала хворіти. Ще до війни, але по одному і невеликі суми. Вчасно віддавала. В листопаді мама померла, у нас із сином немає більше рідних. Грошей на поховання не було. Скористалася трьома позиками. Щоб їх закрити ,або пролонгувати взяла ще дві. Далі , як сніжний ком. І так співпало, що чотири треба сплатити в один термін. Сьогодні перший день просрочки. Всього десять позик.

Я брала займи в МФО від тоді, як мама почала хворіти. Ще до війни, але по одному і невеликі суми. Вчасно віддавала. В листопаді мама померла, у нас із сином немає більше рідних. Грошей на поховання не було. Скористалася трьома позиками. Щоб їх закрити ,або пролонгувати взяла ще дві. Далі , як сніжний ком. І так співпало, що чотири треба сплатити в один термін. Сьогодні перший день просрочки. Всього десять позик.
Уточніть які контори

Вибачте може щось не так роблю і не так швидко ореінтуюсь.

Кредит каса
Є гроші
Кредит 7
Маніфою
Кредит плюс
Селфі
Мілан
Треба кредит
Майкредіт
Аванс кредіт

Дуже хвилююсь за кредит касу. Вчора д*pa віддала останні гроші щоб заплатити відсотки. Сьогодні дзвонили щоб ще кинула.
В кредит касі- 19000

Є гроші 21000
Далі не пам'ятаю. Треба записати. Десь по десять тис. Ще робила пролонгації.

Ну ,от чомусь так ,не ображайся )))
Та фсьо,ти в чорному списку))
Viktoriy, переставайте платити відсотки.Або закривати,або пускати в протермінування.
У вас є і спокійні МФО є і ті,які дзвонитимуть скрізь і всім)
Виходьте на прострочки,чекайте пропозицій.
Картки ,які світили в МФО перевипустіть,бо списуватимуть кошти.
І не спілкуйтесь.Це нічого не дасть.
Будуть пропозиції,пришлють смс або електронний лист.

Дуже хвилююсь за кредит касу. Вчора д*pa віддала останні гроші щоб заплатити відсотки. Сьогодні дзвонили щоб ще кинула.
В кредит касі- 19000
Так ,доповню ,пролонгації - пролохації в нікуди гроші ,картки перевипусти ,і заспокойся

Назад
Угорі