Щоденник Мій щоденник, як я виліз з боргової ями

• Автор теми Автор теми Volodya
  • Дата початку Дата початку
  • Відповіді Відповіді 26
  • Перегляди Перегляди 2K

Volodya

Форумчанин
Дописи
13
Реакції
4
Бали
848
Volodya не надав(-ла) жодної додаткової інформації.
Маю кредити в кожній з цих шараг, від 10 до 15 тис тіло в кожній, прострочка місяць майже, на умови мої не йде ніхто, буду в цьому щоденнику вести список як і хто іде на поступки і т д
ТОВ "Мілоан"- Тенго, Мілоан
Манивео
Швидкогроші
Mycredit
Качай гроші
Зекредит, Аванскредит, банана кредит
Нові кредити
Money4you
Бізнес позика
Click credit
Є гроші
Можливо хто підкаже, чи можна писати їм самому вже нарахунок того щоб повернути тіло чи реструктуризацію тіла + 25%

Маю кредити в кожній з цих шараг, від 10 до 15 тис тіло в кожній, прострочка місяць майже, на умови мої не йде ніхто, буду в цьому щоденнику вести список як і хто іде на поступки і т д
ТОВ "Мілоан"- Тенго, Мілоан
Манивео
Швидкогроші
Mycredit
Качай гроші
Зекредит, Аванскредит, банана кредит
Нові кредити
Money4you
Бізнес позика
Click credit
Є гроші
Можливо хто підкаже, чи можна писати їм самому вже нарахунок того щоб повернути тіло чи реструктуризацію тіла + 25%

так вы же написали, что на ваши условия никто из них не идет. т.е. уже значит писали и говорили о своих условиях?
пролонгации делали кому-то?

то, что завели дневник - это хорошо. будет ваша собственная копилочка закрытах мфо и опыта с ними.
удачи вам!

Мав справу з Бізнес позика, брав кредит у січні 2022 тільки провів 1 платіж, як почалася війна і перестав платити, у травні почали дзвонити вибивати гроші, більше нічого, у грудні 22 року уже було 50тис з процентами, запропонували закрити по тілу, одразу закрив. Декілька разів дзовнив сам, пропонував закрити без відсотків, писав листа, не йдуть на змову.

В Тенго брала 12 000 грн, звернулася до адвоката сказав нічого їм не платити, було 46 днів протермінування, то запропонували закрити за 13200, прислали гарантійного листа, то я оплатила. Хоча теж дзвонили, морально тиснули і казали що готують позов до суду. Так, що чекайте!

В Тенго брала 12 000 грн, звернулася до адвоката сказав нічого їм не платити, було 46 днів протермінування, то запропонували закрити за 13200, прислали гарантійного листа, то я оплатила. Хоча теж дзвонили, морально тиснули і казали що готують позов до суду. Так, що чекайте!
Адвокат скільки взяв за пораду?

Та серйозно. В нього є сторінка в інстаграмі там багато гарних і безкоштовних порад!
Нічого смішного тут не бачу
Ви його ліцензію адвокатську теж в інстаграмі бачили? А в чому суть питання? Я не розумію?
Ви його ліцензію адвокатську теж в інстаграмі бачили?
Нічого смішного тут не бачу і ваш підкол тут ні до чого

[POSTS=3000]У мене виконавиця крістІНА Білецька. Прізвище прям як червона ганчірка діє)))[/POSTS]

Назад
Угорі