Мій рейтинг банків на 2023 рік

• Автор теми Автор теми Admin
  • Дата початку Дата початку
  • Відповіді Відповіді 38
  • Перегляди Перегляди 2K

Admin

Реклама, гарант, питання по проекту
Адміністрація
Дописи
36960
Рішення
10
Реакції
95594
Бали
11145
Admin не надав(-ла) жодної додаткової інформації.
За 11 місяців цього року сформував для себе рейтинг банків. Не враховував кредити, лише обслуговування.

Такі були критерії:
👉 надійність
👉 підтримка
👉 зняття готівки / поповнення картки
👉 оплата послуг

1 місце - монобанк ⭐⭐⭐⭐⭐
Чому моно? Дуже гарно працюють над поліпшенням використання додатку. Перевести гроші - елементарно, оплатити - без питань. Підтримка працює гарно.
А ще - останніми заблокували рахунок по виконавчому провадженню і першими його розблокували. Немає комісії

2 місце - izibank ⭐⭐⭐⭐
Підійде тим, хто нікуди не поспішає. Підтримка відповідає дуже довго, часто перекидають з одного оператора на іншого. За деякі переводи можуть бути комісії.

3 місце - ПриватБанк ⭐⭐
Зручно лише оплачувати комуналку. Інших переваг не виявлено.

4 місце - Ощадбанк ⭐⭐
Та такоє. Начебто намагаються щось там вдосконалювати, але на це їм потрібен час. На мою думку, часу потрібно дуже багато.

5 місце - ПУМБ ⛔
Банк-шахрай.

Я користуюсь сенс банком, там фінмониторинг руки не викручує покищо

Є ще Укргазбанк. Коли робиш оплату не через додаток по реквізитах,то квітанцію витягнути з додатку неможливо.

Акорд банк. З плюсів: 5 вп і жодного блоку. Думаю з часом зміниться але зараз так. З мінусів: щоб отримати квитанцію про платіж треба дзвонити на гарячу лінію і вони надсилають на електронку

За 11 місяців цього року сформував для себе рейтинг банків. Не враховував кредити, лише обслуговування.

Такі були критерії:
👉 надійність
👉 підтримка
👉 зняття готівки / поповнення картки
👉 оплата послуг

1 місце - монобанк ⭐⭐⭐⭐⭐
Чому моно? Дуже гарно працюють над поліпшенням використання додатку. Перевести гроші - елементарно, оплатити - без питань. Підтримка працює гарно.
А ще - останніми заблокували рахунок по виконавчому провадженню і першими його розблокували. Немає комісії

2 місце - izibank ⭐⭐⭐⭐
Підійде тим, хто нікуди не поспішає. Підтримка відповідає дуже довго, часто перекидають з одного оператора на іншого. За деякі переводи можуть бути комісії.

3 місце - ПриватБанк ⭐⭐
Зручно лише оплачувати комуналку. Інших переваг не виявлено.

4 місце - Ощадбанк ⭐⭐
Та такоє. Начебто намагаються щось там вдосконалювати, але на це їм потрібен час. На мою думку, часу потрібно дуже багато.

5 місце - ПУМБ ⛔
Банк-шахрай.
1 місце А-банк. До нього виконавець не добрався

Акорд банк. З плюсів: 5 вп і жодного блоку. Думаю з часом зміниться але зараз так. З мінусів: щоб отримати квитанцію про платіж треба дзвонити на гарячу лінію і вони надсилають на електронку
1 місце А-банк. До нього виконавець не добрався
да, пишите где карты не блочаться чтобы исполнителям и туда постановы отправили

да, пишите где карты не блочаться чтобы исполнителям и туда постановы отправили
Да поx на самом деле. Даже если здесь писать не будут, то в группах фб и в телеге активно обсуждают. Там 80% калы сидят, а они общаются, какой банк блочит, какой нет. Бл, я вообще в шоке).
Кстати. Тут один бывший калёнок, он сейчас в юридической компании очень известной работает, скидывал пару скринов из групп)). Я, конечно, улыбнулся. Он там свободно общается, пробивает информацию, ему ее на блюдечке выдают. Причем не только простые юзеры, а модераторы))) Вот это где прикол так прикол))).
Много чего ещё интересного показал.
Там тема такая. Бывают посты, мол, как договориться с такой-то шарагой? Ну, и начинают писать, что я тоже, и мне бы тоже договориться, и я, и я, и мне... В итоге, говорит, по фамилии и имени находят договора и отправляют им предложения на почту. Гарантийку уже готовы.
И потом этот народ счастливый заходит и благодарит группу за помощь 🤣🤣🤣🤣🤣

Это у нас тут народ такой, что договариваться не особо хочет. Вот мы и не интересны))).
Но то я как-нибудь расскажу подробнее, ибо и так в теме наоффтопил

Да поx на самом деле. Даже если здесь писать не будут, то в группах фб и в телеге активно обсуждают. Там 80% калы сидят, а они общаются, какой банк блочит, какой нет. Бл, я вообще в шоке).
Кстати. Тут один бывший калёнок, он сейчас в юридической компании очень известной работает, скидывал пару скринов из групп)). Я, конечно, улыбнулся. Он там свободно общается, пробивает информацию, ему ее на блюдечке выдают. Причем не только простые юзеры, а модераторы))) Вот это где прикол так прикол))).
Много чего ещё интересного показал.
Там тема такая. Бывают посты, мол, как договориться с такой-то шарагой? Ну, и начинают писать, что я тоже, и мне бы тоже договориться, и я, и я, и мне... В итоге, говорит, по фамилии и имени находят договора и отправляют им предложения на почту. Гарантийку уже готовы.
И потом этот народ счастливый заходит и благодарит группу за помощь 🤣🤣🤣🤣🤣

Это у нас тут народ такой, что договариваться не особо хочет. Вот мы и не интересны))).
Но то я как-нибудь расскажу подробнее, ибо и так в теме наоффтопил
я кроме форуме никуда не захожу. конечно здесь сидят и калы, и всякие захисты и мониторят температуру по больнице. сейчас закон должны принять с ограничением в ставке 1,5% в день.

я кроме форуме никуда не захожу. конечно здесь сидят и калы, и всякие захисты и мониторят температуру по больнице. сейчас закон должны принять с ограничением в ставке 1,5% в день.
Калов тут практически нет.
А вот юрконторы мониторят - это факт.
Должны - это не значит, что примут. Но все же будем надеяться.

На одній сходинці з ощад 24/7. На стадії вдосконалення
Ощада ніколи не було, не знаю.
В укргазі може з пів року тому ввели функцію копіювання(!) номеру карти без купи дій по налаштуваннях карти, прогрес)))))))
А ще заблокували кредитні кошти, борг є, плати а користуватись ними - :nonon: Ще й набрехали, сповіщенням, мол заплатіть коміссії до 25 числа та продовжуйте користуватись коштами, сьогодні уже 5, ліміт - 0 :dash1:
Монобанк хочаб не засцяв прямо написати, шо по бкі я страшенний боржник та ніц мені а не мій ліміт)

Ощада ніколи не було, не знаю.
В укргазі може з пів року тому ввели функцію копіювання(!) номеру карти без купи дій по налаштуваннях карти, прогрес)))))))
А ще заблокували кредитні кошти, борг є, плати а користуватись ними - :nonon: Ще й набрехали, сповіщенням, мол заплатіть коміссії до 25 числа та продовжуйте користуватись коштами, сьогодні уже 5, ліміт - 0 :dash1:
Монобанк хочаб не засцяв прямо написати, шо по бкі я страшенний боржник та ніц мені а не мій ліміт)
Я користувалась ощад,Укргаз,приват. То у кожного свої ,так би мовити,фішки. Досконалий додаток,на мою думку -приват.

Моно та а банк не користувалась. Хто користується,то говорять таке ж як і Ви.
Користуюсь моно, є свої плюшки цікаві, але вцілому приват таки більш кращий в користуванні... той же АЦСК, робиш за пару хвилин, моно в цьому плані досі "не розродився"...
Говорю не так за банк, як за додаток... а банки всі вони однакове гуано.

Моно та а банк не користувалась. Хто користується,то говорять таке ж як і Ви.
Ну моно банк ,більш доступніший (я про додаток ) ,інтуїтивно зрозумілий ,знову це моя думка ,якщо порівняти з екобанком ( Укргазбанк ) то небо і земля

Назад
Угорі