Щоденник Мій план дій. Як вибратися з боргової ями

• Автор теми Автор теми Diniz
  • Дата початку Дата початку
  • Відповіді Відповіді 23
  • Перегляди Перегляди 2K

Diniz

Читач
Дописи
8
Реакції
6
Бали
3
Diniz не надав(-ла) жодної додаткової інформації.
Добрий день, "колеги" :bye:.
В першу чергу хочу подякувати всім причетним до цього форуму; і адміністраторам, і тим хто пише, і тим хто читає. Кожна історія важлива але насамперед повчальна. І якщо до цього часу у нас з вами не вистачило розуму вчитися на помилках інших, то зараз саме час це робити. Треба бути впертим і цілеспрямованим - шлях складний, але воно того варте.
Друзі, я вам всім дуже вдячний за те що вдихнули в мене надію, а головне надали імпульс діяти. Дуже радий за тих, хто вже забув про це як про жахливий сон і бажаю успіху тим, хто долає цей шлях.

Одже, відштовхуюсь від дна та лізу вгору...
Мене звати Денис, мені 44 роки.
Не буду забивати вам баки історією мого шляху до успіху, але скінчилося все "отріцательним взльотом" і ось я тут. "Як так?" - "Майже як у всіх... взяв-віддав-знову взяв-перекредитувався-переперекредитувався...Спочатку виходило, а потім все рухнуло".

Щоденник
01.05.2024

1 - Єгроші
2 - СлонКредит
3 - ШвидкоГроші
4 - MyCredit
5 - Credit +
6 - Tengo
7 - MoneyVeo
8 - Click
9 - Smartie
10 - Miloan
11 - Money4you
12 - Starfin
13 - Treba
14 - SunCredit
15 - Pango
16 - MyPozyka
17 - Credisend
18 - Avans
19 - Selfie
20 - NaVse
21 - AlexCredit

В першу чергу хочу подякувати всім причетним до цього форуму; і адміністраторам, і тим хто пише, і тим хто читає. Кожна історія важлива але насамперед повчальна. І якщо до цього часу у нас з вами не вистачило розуму вчитися на помилках інших, то зараз саме час це робити. Треба бути впертим і цілеспрямованим - шлях складний, але воно того варте.
Друзі, я вам всім дуже вдячний за те що вдихнули в мене надію, а головне надали імпульс діяти. Дуже радий за тих, хто вже забув про це як про жахливий сон і бажаю успіху тим, хто долає цей шлях.

Не буду забивати вам баки історією мого шляху до успіху, але скінчилося все "отріцательним взльотом" і ось я тут. "Як так?" - "Майже як у всіх... взяв-віддав-знову взяв-перекредитувався-переперекредитувався...Спочатку виходило, а потім все рухнуло".

Щоденник
01.05.2024

1 - Єгроші
2 - СлонКредит
3 - ШвидкоГроші
4 - MyCredit
5 - Credit +
6 - Tengo
7 - MoneyVeo
8 - Click
9 - Smartie
10 - Miloan
11 - Money4you
12 - Starfin
13 - Treba
14 - SunCredit
15 - Pango
16 - MyPozyka
17 - Credisend
18 - Avans
19 - Selfie
20 - NaVse
21 - AlexCredit
Бажаю успіху друже!
Початок вірний, але де ж план дій? Також загальна сума боргу(тіла), можливий дохід, скільки коштів в місяць можете відклалати на борги, час, та можливі інші критерії.

Щоденник
01.05.2024

1 - Єгроші
2 - СлонКредит
3 - ШвидкоГроші
4 - MyCredit
5 - Credit +
6 - Tengo
7 - MoneyVeo
8 - Click
9 - Smartie
10 - Miloan
11 - Money4you
12 - Starfin
13 - Treba
14 - SunCredit
15 - Pango
16 - MyPozyka
17 - Credisend
18 - Avans
19 - Selfie
20 - NaVse
21 - AlexCredit
Возле названия МФО напишите суммы долга )

ОГО! Сказав я собі, ЙБНВРТ
1. Поговорити з рідними
2. Попередити на роботі
3. Надіслати заяви на реструктуризацію - знаю що марно, але це стане доказом, що брав не з метою неповерненння.
4 . Чекати на пропозицію від якої я не зможу відмовитися.

Питання:
- Криють дзвінками, як кулеметники... чи є сенс змінити номер?
- При погодженні оплати по тілу (можливо певний відсоток за "хуліганство") вимагати оплату частинами - реструктуризацію?
- Ніяких рухів без "бумажки"
- Чи можуть накласти арешт на майно?
- Дії при погрозах родичам?
- Скільки ця канітель може тривати?

1. Поговорити з рідними
2. Попередити на роботі
3. Надіслати заяви на реструктуризацію - знаю що марно, але це стане доказом, що брав не з метою неповерненння.

Питання:
- При погодженні оплати по тілу (можливо певний відсоток за "хуліганство") вимагати оплату частинами - реструктуризацію?
1. Обов'язково для виконання
2. Див.п.1
3. І доказ отримання в суді
4. "Хрещеного татка" передивились
Реструктуризація Вам не вигідна і непотрібна. Арешт можуть накласти але для цього треба програти суд. Родичі,при бажанні, можуть писати скарги на сайті НБУ з прикріпленими записами розмов і скрінами смс.

Щоденник
01.05.2024

1 - Єгроші 30К
2 - СлонКредит 6,5К
3 - ШвидкоГроші 14К
4 - MyCredit 11К
5 - Credit + 4К
6 - Tengo 8К
7 - MoneyVeo 12К
8 - Click 9К
9 - Smartie 3К закрию
10 - Miloan 13К
11 - Money4you 3К закрию
12 - Starfin 5К
13 - Treba 6К
14 - SunCredit 1К закрию
15 - Pango 9К
16 - MyPozyka 12К
17 - Credisend 1К закрию
18 - Avans 13К
19 - Selfie 3К закрию
20 - NaVse 17К
21 - AlexCredit 6К
Десь так, малята :wacko: Якщо у мене з аріфметикою все чікі-пікі то загальна сума 186К!!! Ідіот - Згоден

Останнє редагування:
1. Поговорити з рідними
2. Попередити на роботі

Питання:
1.Смысл менять номер есть, но тогда точно будут искать ваше окружение маму, папу, жену, коллег по работе находят чаще всего иногда звонят соседям по прописке. Обычно если МФО согласна на тело то они хотят оплату одним платежём иногда согласны разбить на несколько но редко, без гарантийного письма лучше не оплачивать, арест на майно может наложить только исполнитель после проигранного вами суда а это очень далёкая перспектива, при угрозах родственникам они могут написать жалобу в НБУ, если угрозы убийством то в полицию, канитель эта будет длится до тех пор пока не закроете все кредиты но если закрыть самые проблемные на остальных на время можно забить

1. Обов'язково для виконання
2. Див.п.1
3. І доказ отримання в суді
4. "Хрещеного татка" передивились
Реструктуризація Вам не вигідна і непотрібна. Арешт можуть накласти але для цього треба програти суд. Родичі,при бажанні, можуть писати скарги на сайті НБУ з прикріпленими записами розмов і скрінами смс.
Вибачте, ви пишете "Реструктуризація Вам не вигідна і непотрібна.". А як тоді виплачувати? Я гадав маленькими сумами по тілу - це і є реструктуризація

Десь так, малята :wacko:
Начинайте с маленьких
Вибачте, ви пишете "Реструктуризація Вам не вигідна і непотрібна.". А як тоді виплачувати? Я гадав маленькими сумами по тілу - це і є реструктуризація
Реструктуризация - это выплата всей суммы со всеми процентами)

Реструктуризація це розбивка їхніх забаганок на певну кількість платежів. Один пропустили і все по новій.
Пропозиція закрити за тіло має бути підтверджена гарантійним листом з точною сумою і датою(датами) оплати

В сусідній темі жіночка 240 сьогодні виставила на огляд... і спокійненько собі дихає
В принципі, я теж не збирався вени вскривати :crazy: але, дякую, ви мене дуже надихнули. Бо ніщо так не радує, як невдачі інших :sarcastic::sarcastic::sarcastic: Це звісно жарт

В принципі, я теж не збирався вени вскривати :crazy: але, дякую, ви мене дуже надихнули. Бо ніщо так не радує, як невдачі інших :sarcastic::sarcastic::sarcastic: Це звісно жарт
Якщо ви жартуєте, значить у вас все в порядку.
Подолаєте.

Десь так, малята :wacko: Якщо у мене з аріфметикою все чікі-пікі то загальна сума 186К!!! Ідіот - Згоден

Щоденник
01.05.2024

1 - Єгроші 30К
2 - СлонКредит 6,5К
3 - ШвидкоГроші 16К
4 - MyCredit 11К
5 - Credit + 4К
6 - Tengo 8К
7 - MoneyVeo 12К
8 - Click 9К
9 - Smartie 3К
10 - Miloan 13К
11 - Money4you 3К
12 - Starfin 5К
13 - Treba 6К
14 - SunCredit 1К
15 - Pango 9К
16 - MyPozyka 12К
17 - Credisend 2К
18 - Avans 13К
19 - Selfie 3К
20 - NaVse 17К
21 - AlexCredit 6К

Сменить номер. С родственниками провести беседу(уже всё случилось). И полный игнор. Приближается маленький юбилей 5 лет и полёт нормальный. Никому, ничего не платил,чего и вам желаю. Ждём дальше 😉

Сменить номер. С родственниками провести беседу(уже всё случилось). И полный игнор. Приближается маленький юбилей 5 лет и полёт нормальный. Никому, ничего не платил,чего и вам желаю. Ждём дальше 😉
Хоть 1 суд был?

1. Поговорити з рідними
2. Попередити на роботі

Питання:
3 пункт бессмысленный.

Щоденник
03.05.2024

1 - Єгроші 30К
2 - СлонКредит 6,5К
3 - ШвидкоГроші 16К
4 - MyCredit 11К
5 - Credit + 4К
6 - Tengo 8К
7 - MoneyVeo 12К
8 - Click 9К
9 - Smartie 3К
10 - Miloan 13К
11 - Money4you 3К
12 - Starfin 5К
13 - Treba 6К
14 - SunCredit 1К
15 - Pango 9К
16 - MyPozyka 12К
17 - Credisend 2К
18 - Avans 13К
19 - Selfie 3К
20 - NaVse 17К
21 - AlexCredit 6К

В принципі, політ нормальний - 3 дні і вже є деякі результати. :smile60:

Друзі, є питання... сьогодні звя'язалися зі мною з StarFin і запропонували доволі вигідні умови на закриття - Тіло+10%.
Я попросив вислати мені гарантійний лист, але не знаю що це таке. :scratch_one-s_head:
Який приблизний зміст цього листа? На що звернути увагу?
Буду вдячний за посилання на приклад подібного листа.

Бажаю чудового та продуктивного дня!

Назад
Угорі