Diniz
Читач
- Дописи
- 8
- Реакції
- 6
- Бали
- 3
Diniz не надав(-ла) жодної додаткової інформації.
Добрий день, "колеги"
.
В першу чергу хочу подякувати всім причетним до цього форуму; і адміністраторам, і тим хто пише, і тим хто читає. Кожна історія важлива але насамперед повчальна. І якщо до цього часу у нас з вами не вистачило розуму вчитися на помилках інших, то зараз саме час це робити. Треба бути впертим і цілеспрямованим - шлях складний, але воно того варте.
Друзі, я вам всім дуже вдячний за те що вдихнули в мене надію, а головне надали імпульс діяти. Дуже радий за тих, хто вже забув про це як про жахливий сон і бажаю успіху тим, хто долає цей шлях.
Одже, відштовхуюсь від дна та лізу вгору...
Мене звати Денис, мені 44 роки.
Не буду забивати вам баки історією мого шляху до успіху, але скінчилося все "отріцательним взльотом" і ось я тут. "Як так?" - "Майже як у всіх... взяв-віддав-знову взяв-перекредитувався-переперекредитувався...Спочатку виходило, а потім все рухнуло".
Щоденник
01.05.2024
1 - Єгроші
2 - СлонКредит
3 - ШвидкоГроші
4 - MyCredit
5 - Credit +
6 - Tengo
7 - MoneyVeo
8 - Click
9 - Smartie
10 - Miloan
11 - Money4you
12 - Starfin
13 - Treba
14 - SunCredit
15 - Pango
16 - MyPozyka
17 - Credisend
18 - Avans
19 - Selfie
20 - NaVse
21 - AlexCredit
.В першу чергу хочу подякувати всім причетним до цього форуму; і адміністраторам, і тим хто пише, і тим хто читає. Кожна історія важлива але насамперед повчальна. І якщо до цього часу у нас з вами не вистачило розуму вчитися на помилках інших, то зараз саме час це робити. Треба бути впертим і цілеспрямованим - шлях складний, але воно того варте.
Друзі, я вам всім дуже вдячний за те що вдихнули в мене надію, а головне надали імпульс діяти. Дуже радий за тих, хто вже забув про це як про жахливий сон і бажаю успіху тим, хто долає цей шлях.
Одже, відштовхуюсь від дна та лізу вгору...
Мене звати Денис, мені 44 роки.
Не буду забивати вам баки історією мого шляху до успіху, але скінчилося все "отріцательним взльотом" і ось я тут. "Як так?" - "Майже як у всіх... взяв-віддав-знову взяв-перекредитувався-переперекредитувався...Спочатку виходило, а потім все рухнуло".
Щоденник
01.05.2024
1 - Єгроші
2 - СлонКредит
3 - ШвидкоГроші
4 - MyCredit
5 - Credit +
6 - Tengo
7 - MoneyVeo
8 - Click
9 - Smartie
10 - Miloan